SHOKEI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gw

2 posters

Goto down

gw Empty gw

Příspěvek  sogun Tue Feb 02, 2010 3:19 pm

Jak jste si jiste vsimli, posledni dobou se vyhybam kompletne ro..je to tak Smile Bohuzel uz jsem tou hrou naprosto znechuceny, hraju to uz opravdu dlouho a na vsechny mety co jsem kdy chtel dosahnout, jsem si sahnul a prekonal je. Posledni co me ted v ro drzelo byla guilda. Ale po tom co vic jak rok, nahanim neustale lidi a premlouvam je na icq a na forech a pisu jim sileny spamy, aby vubec zvedli zadek a dorazili. Diky tomu jeste ty gw na nasi strane za neco staly. A umele jsem tak drzel ve hre lidi, co by uz davno skoncili, ale prisli nam pomoct, protoze to pro ne neco znamenalo. Ja travil pak dalsi cas varenim bomb a potu pro tyhle posili a i pro ostatni co se mnou hrali driv, protoze jsem zbyl temer jako posledni z puvodni bandy. A uz me to opravdu nebavi vsechny tyhle veci delat porad dokola, kdyz vidim kolik nas chodi na gw a jak na to lidi co tam chodi kaslou. Uroven shokei je bohuzel ted tak na 20% co byla driv, protoze dost lidi si ani ty poty navarit nemuze, vyvadi blbiny a podobne...Vlastne mame ted uplne novou sestavu, vetsina lidi co je u nas, nebyla ani na poslednim shokei srazu, coz je masakr, jak se to ted prostridalo.

Proste posledni dobou, kdyz jsem mel jit na gw, tak jsem tim byl naprosto znechuceny, protoze jsem vedel jak to zase bude vypadat. Proste tohle uz nejsou gw, kde by o neco slo a mozna proto, lidi od nas na to tak kaslou. Je to fakt hruza, kam to dospelo...A ja nebudu porad dokola nekoho premlouvat a varit flakacum poty a podobne. Cpat zeny do tech co uz nehraji..na akce vememe si hrad, protoze jinak, bez nich by jsem to nevzali, kdyz na to kaslem. Pak mi pisou lidi od nas, jestli to muzou skusit za nejakou jinou guildu, to uz me fakt dorazilo. Jakou maji uctu k shokei, tohle kdyby se stalo driv, tak je vyrazim a ani nemrknu..A mel jsem to udelat i ted, ale o dalsiho cloveka co by u nas hral min. Je to ostuda a neucta k shokei. Radsi neresim.

Secteno podtrezeno, davam si pauzu, kdo mi dluzi nejaky equip prosim povracet, komu nekomu dluzim neco ja, prihlasit se:) Postavy co jsem mel svereny, tak si z nich vemte vase equipy..a vratte ty co tam byly.
Na gw se asi zajdu pomoct maximalne na gw se. Potrebuju si odpocinout. Mozna se jeste vratim, ale ted to moc nevypada:) Kazdopadne shokei chata bude v lete, tu poradam jako kazdy rok:)
sogun
sogun
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 170

Návrat nahoru Goto down

gw Empty Re: gw

Příspěvek  Lousin Sun Feb 21, 2010 1:17 am

sogun napsal:Jak jste si jiste vsimli, posledni dobou se vyhybam kompletne ro..je to tak Smile Bohuzel uz jsem tou hrou naprosto znechuceny, hraju to uz opravdu dlouho a na vsechny mety co jsem kdy chtel dosahnout, jsem si sahnul a prekonal je. Posledni co me ted v ro drzelo byla guilda. Ale po tom co vic jak rok, nahanim neustale lidi a premlouvam je na icq a na forech a pisu jim sileny spamy, aby vubec zvedli zadek a dorazili. Diky tomu jeste ty gw na nasi strane za neco staly. A umele jsem tak drzel ve hre lidi, co by uz davno skoncili, ale prisli nam pomoct, protoze to pro ne neco znamenalo. Ja travil pak dalsi cas varenim bomb a potu pro tyhle posili a i pro ostatni co se mnou hrali driv, protoze jsem zbyl temer jako posledni z puvodni bandy. A uz me to opravdu nebavi vsechny tyhle veci delat porad dokola, kdyz vidim kolik nas chodi na gw a jak na to lidi co tam chodi kaslou. Uroven shokei je bohuzel ted tak na 20% co byla driv, protoze dost lidi si ani ty poty navarit nemuze, vyvadi blbiny a podobne...Vlastne mame ted uplne novou sestavu, vetsina lidi co je u nas, nebyla ani na poslednim shokei srazu, coz je masakr, jak se to ted prostridalo.

Proste posledni dobou, kdyz jsem mel jit na gw, tak jsem tim byl naprosto znechuceny, protoze jsem vedel jak to zase bude vypadat. Proste tohle uz nejsou gw, kde by o neco slo a mozna proto, lidi od nas na to tak kaslou. Je to fakt hruza, kam to dospelo...A ja nebudu porad dokola nekoho premlouvat a varit flakacum poty a podobne. Cpat zeny do tech co uz nehraji..na akce vememe si hrad, protoze jinak, bez nich by jsem to nevzali, kdyz na to kaslem. Pak mi pisou lidi od nas, jestli to muzou skusit za nejakou jinou guildu, to uz me fakt dorazilo. Jakou maji uctu k shokei, tohle kdyby se stalo driv, tak je vyrazim a ani nemrknu..A mel jsem to udelat i ted, ale o dalsiho cloveka co by u nas hral min. Je to ostuda a neucta k shokei. Radsi neresim.

Secteno podtrezeno, davam si pauzu, kdo mi dluzi nejaky equip prosim povracet, komu nekomu dluzim neco ja, prihlasit se:) Postavy co jsem mel svereny, tak si z nich vemte vase equipy..a vratte ty co tam byly.
Na gw se asi zajdu pomoct maximalne na gw se. Potrebuju si odpocinout. Mozna se jeste vratim, ale ted to moc nevypada:) Kazdopadne shokei chata bude v lete, tu poradam jako kazdy rok:)
lol!

Lousin
itto hei
itto hei

Poèet pøíspìvkù : 27

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: