SHOKEI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sraz 2010

+5
Happy Little Brahma
Twistik
Sajmik
Ertai
mistrok
9 posters

Goto down

Sraz 2010 Empty Sraz 2010

Příspěvek  mistrok Thu Apr 22, 2010 5:08 am

Uz je pulka dubna a do prazdnin to utece jak voda. Tak je treba myslet na to co bude nebude. Takze jak to vypada se srazem. Kdo by prijel, kdo kdy nemuze a naopak Smile
mistrok
mistrok
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 131

Návrat nahoru Goto down

Sraz 2010 Empty Re: Sraz 2010

Příspěvek  Ertai Thu Apr 22, 2010 3:56 pm

Ja urcite, Qewu prekecam Smile

Ertai
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 57

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Thu Apr 22, 2010 8:45 pm

Ja se hlasim, kdyby na me nekdo zapomnel nahodou xD
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Poèet pøíspìvkù : 224

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Twistik Thu Apr 22, 2010 10:00 pm

jasna vec Smile
Twistik
Twistik
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 72

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Happy Little Brahma Fri Apr 23, 2010 7:55 am

Samozrejme zalezi na terminu, ale kdyz tam nic nebude, tak se mnou pocitat:D
Happy Little Brahma
Happy Little Brahma
itto hei
itto hei

Poèet pøíspìvkù : 7

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Divocacek Mon May 03, 2010 10:21 am

Ja s velmi vysokou pravdepodobnosti prijedu , ale mohli by jste sehnat nejakou statnou osetrovatelku, ktera me bude cely sraz hlidat a opecovavat, abych si zase neco nepolamal.
Divocacek
Divocacek
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Mon May 03, 2010 8:25 pm

Divocacek napsal:Ja s velmi vysokou pravdepodobnosti prijedu , ale mohli by jste sehnat nejakou statnou osetrovatelku, ktera me bude cely sraz hlidat a opecovavat, abych si zase neco nepolamal.

Spis te poslem spat rovnou po vecernicku a na nepatrovou postel Very Happy
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mistrok Mon May 03, 2010 9:28 pm

Tak dejme tomu ze zajemci o sraz tu jsou. Ted jen kdo se ujme organizace? Neni podminkou aby to bylo zase na Seci i kdyz to tam bylo paradni. Bez organizatora nebude sraz a zatim neni nikdo kdo by se toho ujal.
mistrok
mistrok
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Mon May 03, 2010 9:48 pm

mistrok napsal:Tak dejme tomu ze zajemci o sraz tu jsou. Ted jen kdo se ujme organizace? Neni podminkou aby to bylo zase na Seci i kdyz to tam bylo paradni. Bez organizatora nebude sraz a zatim neni nikdo kdo by se toho ujal.

A co je vubec s Arousem? Na icq se neozyva, tady taky nic. Ten mel uz alespon dobre jmeno na ty Seci Very Happy
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Xenička Mon Jun 21, 2010 7:49 am

Sajmik napsal:
mistrok napsal:Tak dejme tomu ze zajemci o sraz tu jsou. Ted jen kdo se ujme organizace? Neni podminkou aby to bylo zase na Seci i kdyz to tam bylo paradni. Bez organizatora nebude sraz a zatim neni nikdo kdo by se toho ujal.

A co je vubec s Arousem? Na icq se neozyva, tady taky nic. Ten mel uz alespon dobre jmeno na ty Seci Very Happy

Ahojte,

o víkendu jsem to s Aroušem probírala, takže pokud chcete nějaký sraz, bude se muset organizace ujmout někdo jiný. S Aroušem prosím nepočítejte
Jinak co se týče gildy, jistě jste si všimli té změny. Heslo na Otseu je změněné.
Dále kdo máte ještě půjčený nějaký equip od Arouše, vše povracejte.

Díky
Xen Sad
Xenička
Xenička
itto hei
itto hei

Poèet pøíspìvkù : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Mon Jun 21, 2010 9:54 am

Xenička napsal:
Sajmik napsal:

Ahojte,

o víkendu jsem to s Aroušem probírala, takže pokud chcete nějaký sraz, bude se muset organizace ujmout někdo jiný. S Aroušem prosím nepočítejte
Jinak co se týče gildy, jistě jste si všimli té změny. Heslo na Otseu je změněné.
Dále kdo máte ještě půjčený nějaký equip od Arouše, vše povracejte.

Díky
Xen Sad

Tak mi arous poslal svoje k tomu:

9:41:54 cau, vsak chata uz byla zarizena, mohli jsme jet 3 nebo 4 tyden v srpnu. ale kaslu na to a rusim to, po tom co udelalo podle vseho 3-6 lidi od nas s shokei koncim..celou dobu jsem hral jen kvuli tem lidem a ted kdyz konecne zuzi dodela skolu a vrati se, tak ji nejaky idioti od nas - podle vseho nejspis xxxxx a yyyyy, ale nevim to na 100% + jeste par dalsich "kamaradu" ji nahustilo do hlavy takovy srance, ze s shokei uz nechci mit nikdy nic spolecnyho
ani jeden z tech lidi vubec nevi jaky mela problemy a ani jeden z nich pro ni nic neudelal..narozdil ode me, ale to je jedno uz, tak ji namluvili, ze jsem ji tu pomlouval a rikal buh vi jaky veci o ni a jaky svinarny jsem delal a kvuli tomu se na me ted vykaslala..konecne kdyz uz mela vsechno za sebou a byla trosku stastna a mela zase pro co zit, tak ji absolutne znicili zivot a i mne a ona tomu jeste veri, takze parada
jaky tu jsou super kamosi a s kym jsme se bavili cely roky..
Takze s tim jim z celyho srdce dekuju a pokud chcete chatu, tak si ji zaridte a temhle idiotum za to muzete podekovat. Protoze vetsi kurvy neznam.

edit: vymazal jsem nicky, nez si je zjistim sam...
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kasumi Mon Jun 21, 2010 11:23 am

Cauves dzravim vas doufam ze enkteri lide si me jeste pamtuji a vedi o koho jde. Proc pisu na zadost stareho kamose kde jsem byla pozadama o pomoc s organiozaci srazu kvuli nejakym rozporum co zde nastali sem se rozhodla ze teda pomuzu:) Takze prosim vsechny pritomne i nepritomne kteri by chteli jet na sraz seznam mam na starost ja az semi do ruky dostanou konkretni informace pisnu je sem a prosim lidi kteri chteji jet a vedi to na stopro aby semi potom ozyvali seznam budu delat opet tady na forku. Doufam ze to vsichni zvladneme a budete mit zase chlastacku:-DDD

Zdravi K.
Kasumi
Kasumi
sho i
sho i

Poèet pøíspìvkù : 337

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Deniel Tue Jul 06, 2010 7:32 pm

Tak co bude vy cuby? Smile
Deniel
Deniel
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 47

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Thu Jul 15, 2010 10:25 am

Tak spatna zprava. Jelikoz sem se nedostal na VS, tak musim hledat job. No a to je tedka pekelne tezky, takze mi na organizaci totalne nezbyva nejakej cas Sad Takze od toho ja musim upustit. Bohuzel
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: