SHOKEI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BGčka

5 posters

Goto down

BGčka Empty BGčka

Příspěvek  JeKo Tue Oct 18, 2011 9:34 pm

Som veľmi sklamaný z toho, ako sa naša guilda stavia k Battlegroundom. Dobre, GWčka beriem, málo ľudí, žiaden equip, low vit... Ale Battlegroundy sa dajú hrať aj bez toho. O to viac ma hnevá, že v guilde už máme aj nejaké tie advancedy, čo by tam rozhodne mohli pomôcť. Môžete si užiť jednu hodinu bez grindenia a ako odmena naviac sa vám dostaví najlepší GW equip. A každý na to z vysoka serie. Doteraz som si myslel, že máme byť GW guilda, ale teraz o tom začínam dosť silno pochybovať. Pre mnohých ľudí (ako aj pre mňa), to je novinka. A preto som sa rozhodol, že tu v krátkosti napíšem, čo to vlastne tie Battlegroundy sú a aké sú tam odmeny, čím chcem dosiahnuť značne vyššiu účasť, aká bola doteraz.

Battlegroundov sa môže zúčastniť každý non-advanced class 90+ alebo advanced 80+lvl (aspoň tak si myslím, že to je). Stačí kliknúť na NPC, Battle Recruiter (ženská v brnení) a už vás hodí do miestnosti z ktorej sa ide do arén. Je tam kafra, teleporter, repair man a NPC čo vám mení body ktoré ste vyhrali/prehrali za equip/poty. Hore a dole sú červení a modrí guardi, s ktorými keď pokecáte, hodia vás do príslušného waiting roomu, kde sa potom čaká na ostatných hráčov (V tejto miestnosti je ďalšie npc s otvorenou chat miestnosťou. Na to aby vás to zarátalo, musíte byť v tej chat miestnosti). Všetky arény sa v podstate chovajú ako GW hrady, čiže platia tam GW redukcie a nefungujú tam niektoré skilly. Arény sú tri. Ja tu popíšem len dve.

Otváracie hodiny sú:
Utorok + Štvrtok + Sobota: 20:00-21:00

Kompletný zoznam itemov:
Armory
Zbrane

KVM Shit:
5v5
Úplne nezaujímavá záležitosť. Za výhry tam dostávate body, za ktoré si môžte zadovážiť len poty, takže v podstate k hovnu. Pôvodne sa za tieto body dá zaobstarať glorious equip, ktorý je však dosť imba, takže sa to zrušilo.

Flavius
BGčka Flavius
Hlavná podstata všetkého. 10v10.
Je to niečo ako malé GW. Každý tím má vlastné "malé emperium". Cieľom hry je samozrejme emperium rozbiť. 2x. Problém je v tom, že emperko strážia dvaja "thor guardi", ktorí wipujú socko chary. Kým sa títo guardi nezabijú, na emperium sa nedá útočiť. Za výhru sa získava 9 badgov, za prehru 3 a za remízu 4 badge. Za tieto badge sa dajú meniť equipy:

Armor: 80 Badges
Garment: 50 Badges
Shoes: 50 Badges
Accessory: 500 Badges
Weapon: 200 Badges

Hodím sem len ukážku pár z nich, aby ste mali aspoň akú-takú predstavu čo to vlastne je:
Warlock's Magic Staff
INT + 4
DEX + 3
MATK + 15%
Adds 25% magic defense bypassing on demi-human opponents.
Adds a 5% chance to stun opponents with your magic.
Indestructable.

Warlock's Battle Robe [1]
Account Bound Item.
MaxHP + 150.
Reduces damage from demihuman opponents by 2%.
When equipped with Military Shoes and Commander's Manteau:
INT + 3.
MaxHP + 12%.
Stun resistance + 20%.
When receiving physical damage, there is a chance that for 10 seconds, your armor will become ghost property.
Increases received damage from non demi-human targets by 3 times.

Military Shoes [1]
Account Bound Item.
MaxHP + 100.
Reduces damage from demihuman opponents by 1%.

Commander's Manteau [1]
Account Bound Item.
MaxHP + 50.
Reduces damage from demihuman opponents by 1%.

Medallion (Mage Type)
Character Bound Item.
ATK + 5%, MATK + 5%
MaxHP + 600
When attacking, there is a chance to petrify the opponent.

Odporúčam teda, skutočne sa nad tým zamyslieť, že či dostať takýto equip v podstate zadarmo sa oplatí alebo nie. Myslím, že sa dosť vyrovnáva high-MVP equipu a v mnohom ho prekonáva. A ak sa budete staviať k BG tak ako aj k MVP, tak aj na ten môžte zabudnúť.

Naposledy upravil JeKo dne Wed Nov 02, 2011 11:23 am, celkově upraveno 6 krát
JeKo
JeKo
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 41

Návrat nahoru Goto down

BGčka Empty Re: BGčka

Příspěvek  Ertai Wed Oct 19, 2011 1:21 pm

Este dodam:

Tierra Gorge, Flavius i KVM BG jsou aktivni pouze v dane dny a casy podobne jako GW
Utery + Ctvrtek + Sobota
20:00 az 21:00

Priznam sa ze doteraz som nevedel ani kedy to je otvorene, ale chodit by som chcel Smile

Ertai
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 57

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Nebt-het Tue Oct 25, 2011 9:41 am

BGčka 5519BGčka 5518BGčka 5193BGčka 5516
ej tak na ty BGčka bych chodila taky, ale je třeba se domluvit, mohl by se tu založit třeba nějaky topic, kde by se psal seznam, kdo by třeba na ten čtvrtek nebo dany den chtěl jit, aspoň bychom věděli kolik a kdo by šel co bounce
BGčka 5519BGčka 5518BGčka 5193BGčka 5516
Nebt-het
Nebt-het
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 43

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Vali Wed Oct 26, 2011 9:41 am

You have my katar. Kdyz budes potrebovat nekoho do party napis me na Shar.
Vali
Vali
nitto hei
nitto hei

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mistrok Wed Oct 26, 2011 11:35 am

U BGcek neni potreba domlouvat party nebo se nejak organizovat. Ve stavu v jakem jsou BG ted staci akorat dojit.
Rada z minula:
Pokud chces vyhrat, jdi do teamu kde je champ s MS. Je jediny na serveru ktery je schopny utankovat guardy.
Pokud je vam to jedno, jdete do random teamu.

vcera 3 vyhry Smile
mistrok
mistrok
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  JeKo Wed Oct 26, 2011 2:53 pm

mistrok napsal:U BGcek neni potreba domlouvat party nebo se nejak organizovat. Ve stavu v jakem jsou BG ted staci akorat dojit.
Rada z minula:
Pokud chces vyhrat, jdi do teamu kde je champ s MS. Je jediny na serveru ktery je schopny utankovat guardy.
Pokud je vam to jedno, jdete do random teamu.

vcera 3 vyhry Smile
Áno, momentálny stav je taký, že ktorá parta skôr zabije guardov, vyhráva. Ale nechcem byť za socku a preto sa nehrabem stále za tým evidentne silnejším tímom : )
JeKo
JeKo
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 41

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: