SHOKEI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mumble

2 posters

Goto down

Mumble Empty Mumble

Příspěvek  JeKo Tue Oct 18, 2011 9:43 pm

Tu napíšem tiež krátky návod, ako rozbehať Mumble. Tiež som s tým chvíľu maturoval.
Začnem --->týmto<---. Je tam napísaný začiatok, čo a ako. Iba objasním, čo je to ten certifikát. Na začiatku si vytvoríte akýsi svoj nick. Ten sa potom zapisuje na server, na ktorý ste sa prihlásili. Ak náhodou Mumble vymažete, spolu s týmto certifikátom, už sa na ten istý server so svojím nickom nedostanete. Budete musieť jedine požiadať GM, aby tam váš predchádzajúci nick vymazal.
Na Mumble máme vlastnú Shokei miestnosť. Dostanú sa tam len tí, ktorým je tam povolený prístup. Na to, aby vám bol povolený prístup, musíte byť zaregistrovaný:
Klik na svoj nick pravým -> register. Tadá, a je to. Potom tam váš nick môžem pridať (požiadal som twina o admin práva Shokei miestnosti, takže môžem pridávať a mazať ľudí).
Takže tí, čo tam nemajú prístup a nevedia sa so mnou skontaktovať, napíšte mi sem váš nick, a ja vás tam pridám.
JeKo
JeKo
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 41

Návrat nahoru Goto down

Mumble Empty Re: Mumble

Příspěvek  Ertai Wed Oct 19, 2011 1:18 pm

Nicky
Ertai, Ertai2, Ertai3, Ertai4 (takmer na kazdom mojom pocitaci mam czRO, takze aj mumble) Very Happy Kazdy z tych nickov by mal byt registrovany.

Ertai
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 57

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  JeKo Wed Oct 19, 2011 5:47 pm

Ertai napsal:Nicky
Ertai, Ertai2, Ertai3, Ertai4 (takmer na kazdom mojom pocitaci mam czRO, takze aj mumble) Very Happy Kazdy z tych nickov by mal byt registrovany.
Ertai a Ertai 3 tam sú. 2 a 4 mi tam nejak nejde nahodiť, neviem prečo. Buď robím niečo zle ja, alebo nie sú tie nicky zaregistrované, alebo musíš byť na mumble online (aj keď sa mi to nejak nezdá). Ale napr. aj s denzelom mi do blbo, že som tam nevidel v liste jeho nick a predsa mu to šlo, tak neviem o.O Vyskúšaj a uvidíš.
JeKo
JeKo
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 41

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics
» Mumble