23.10.
2 posters
23.10.
Organizace a chut lidi hrat GW je v tahu. Pokud to ma mit smysl tak je treba informovat a motivovat lidi daleko vic dopredu. Uplne tu chybi topic "nemuzu na GW" i kdyz v tomhle stavu by se vic hodilo neco jako "ja tentokrat prijdu". GW byli fajn, kdyby nas bylo o 3 vic (byli jsme s fyvejohnym a Vyvareckem 3) tak pravy hodni hrad mame. Skoda ze i kdyz lidi online pres GW jsou tak na to serou. Jak uz tady na foru bylo zmineno. Milion individualistu. Nahovno.
Edit: Lidi kteri se na tohle forum kouka alespon 1 za tyden je 11. Pokud tohle forum ma mit smysl tak sem musi chodit minimalne 1 za 3 dny cela guilda.
Edit: Lidi kteri se na tohle forum kouka alespon 1 za tyden je 11. Pokud tohle forum ma mit smysl tak sem musi chodit minimalne 1 za 3 dny cela guilda.
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
Re: 23.10.
Ja som vtedy online bol, ale tak čo tam spravím s blbým hunterom. Navyše, chodiť tam na tie gw iba preto, aby sme mali hrad, z ktorého nie je nič užitočné mi príde zbytočné. Drop je redukovaný a investovať to nebude aj tak nik. Ja to vidím tak, že tá aktívna GW menšina dezertuje niekam inam.mistrok napsal:Organizace a chut lidi hrat GW je v tahu. Pokud to ma mit smysl tak je treba informovat a motivovat lidi daleko vic dopredu. Uplne tu chybi topic "nemuzu na GW" i kdyz v tomhle stavu by se vic hodilo neco jako "ja tentokrat prijdu". GW byli fajn, kdyby nas bylo o 3 vic (byli jsme s fyvejohnym a Vyvareckem 3) tak pravy hodni hrad mame. Skoda ze i kdyz lidi online pres GW jsou tak na to serou. Jak uz tady na foru bylo zmineno. Milion individualistu. Nahovno.
JeKo- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 41
Povolení tohoto fóra: