Vaření
4 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Vaření
Zítra, tj. v pondělí 8.6. někdy odpoledne (po domluvě) bych potřeboval navařit CWPčka. Byl by někdo ochotnej mi s tim pomoct s glorii a boostama? Ze bych navaril i jemu. Ty CWP jsou celkem rychle tak verim ze to nebude trvat dlouho.
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
Re: Vaření
Prave varim BP/WP/CWP (muzu klidne i jidla a bomby)
takze pokud ma nekdo zajem neco navarit at dojde alde ci at mi napise na Otseu (pripadne na icq)
takze pokud ma nekdo zajem neco navarit at dojde alde ci at mi napise na Otseu (pripadne na icq)
SilentBlade- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 18
Zmenil jsem heslo na otseu, kdo chce, pisnete mi na icq, at aspon vim kdo to ma a ne jako ted:) JInak jsou tam ted nejaky veci od queega, co mu mam varit, tak uz jen tohle byl padny duvod Protoze je to zasobicka na 5000 bomb. Doufam, ze dneska budete ready na gw.
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
a co kdyz nekdo uz moc nepodporuje icq? muze ti napsat i jinam? :>sogun napsal:Zmenil jsem heslo na otseu, kdo chce, pisnete mi na icq, at aspon vim kdo to ma a ne jako ted:) JInak jsou tam ted nejaky veci od queega, co mu mam varit, tak uz jen tohle byl padny duvod Protoze je to zasobicka na 5000 bomb. Doufam, ze dneska budete ready na gw.
kldine sem do topicu nebo pm tady na foru:)Hado napsal:a co kdyz nekdo uz moc nepodporuje icq? muze ti napsat i jinam? :>sogun napsal:Zmenil jsem heslo na otseu, kdo chce, pisnete mi na icq, at aspon vim kdo to ma a ne jako ted:) JInak jsou tam ted nejaky veci od queega, co mu mam varit, tak uz jen tohle byl padny duvod Protoze je to zasobicka na 5000 bomb. Doufam, ze dneska budete ready na gw.
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: