Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 16 z 29
Strana 16 z 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Re: Spam
tak mam napsanou tu historii shokei to bude pakarna rpavdepodobne to neprojde no uvidime az prijde arous:)
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
hele, koukam na foru, ze warek nejak prudi do foresta? a vcera jsem zahlidnul v guilde neco jako warcraft2 - co se tu stalo za tech 14 dni?
Snake is Back!
jo war posilil vase rady
jo war posilil vase rady
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
HADOOOOO napis ejslti pojedes na sraz!?
Kasumi- sho i
hado nevi
snad asi pojedu :> doufam.. ale jako ani jsem si nestih precist kde to bude.. vim jen ze v srpnu
ja jsem teprve v sobotu prijel, tak se musim trochu rozkoukat...
snad asi pojedu :> doufam.. ale jako ani jsem si nestih precist kde to bude.. vim jen ze v srpnu
HADO hele mas to vsecchno v letnim sraze guildy kdy kde cenu a kdo ejde takze na to mrikni a to zejtrka mas cas zitra mi reknes jeslti poejdes enbo en aybch te mhola anpsat enbo smazatHado napsal:hado nevi
Kasumi- sho i
Kasumi napsal: HADO hele mas to vsecchno v letnim sraze guildy kdy kde cenu a kdo ejde takze na to mrikni a to zejtrka mas cas zitra mi reknes jeslti poejdes enbo en aybch te mhola anpsat enbo smazat
jezis to je zase smes znaku
udelame soutez , od ted ti budeme mazat kazdy prispevek, kde budes mit nejaky preklep
ok?
omg proc? duvod? co sem ti udala?oggi napsal:Kasumi napsal: HADO hele mas to vsecchno v letnim sraze guildy kdy kde cenu a kdo ejde takze na to mrikni a to zejtrka mas cas zitra mi reknes jeslti poejdes enbo en aybch te mhola anpsat enbo smazat
jezis to je zase smes znaku
udelame soutez , od ted ti budeme mazat kazdy prispevek, kde budes mit nejaky preklep
ok?
Kasumi- sho i
nicis moje oci , nez prelouskam co si napsala, musim dlouho koukat na monitor ...Kasumi napsal:
tak si necti moje prispevky! a mas to nikdo te k tomu nenuti a neni tam nic co by te muselo zajimat! jo a me zas nici oci ten tvuj avatar a taky ti nic nerikamoggi napsal:nicis moje oci , nez prelouskam co si napsala, musim dlouho koukat na monitor ...Kasumi napsal:
Kasumi- sho i
oggi napsal:nicis moje oci , nez prelouskam co si napsala, musim dlouho koukat na monitor ...Kasumi napsal:
a z češtiny jsi ze čteni měl co? asi nic dobreho xD
Nebt-het- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 43
no hura konecne prisel nekdo kdo se em zastane a hlavne kdo se bude hadat s oggim ja nemuzu on yb se nastval jako tenrkat na ro takze semr aci ticho:) diky enbiku
Kasumi- sho i
Nebt-het napsal:
z cestiny sem mel jednicku ze cteni , ale ztoho co tu pise kasu , to neni cestina.
samozrejme je to kasustina a nechces jet nahodou do japonska tak se uc dalsi jazyk ono tito prospeej to ucenioggi napsal:Nebt-het napsal:
z cestiny sem mel jednicku ze cteni , ale ztoho co tu pise kasu , to neni cestina.
Kasumi- sho i
oggi napsal:Nebt-het napsal:
a co to je korejština? teď mě to začina zajimat x))
Nebt-het- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 43
kdo uhadne moji hadanku, muze psat jak se mu zlibi :-D
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
hej ale nebik am rpavdu kasustina je mnohem srozumitelnejsi nez ty jejich znaky:-DNebt-het napsal:oggi napsal:Nebt-het napsal:
z cestiny sem mel jednicku ze cteni , ale ztoho co tu pise kasu , to neni cestina.a co to je korejština? teď mě to začina zajimat x))
Kasumi- sho i
OMG AROUSI BEZ MAKAT!sogun napsal:kdo uhadne moji hadanku, muze psat jak se mu zlibi :-D
Kasumi- sho i
nerekl bych ze to je spravna hadanka...4. pismeno je K a posledni E spatne kasuKasumi napsal:OMG AROUSI BEZ MAKAT!
sogun- jun i
...............................sogun napsal:nerekl bych ze to je spravna hadanka...4. pismeno je K a posledni E spatne kasuKasumi napsal:OMG AROUSI BEZ MAKAT!
Kasumi- sho i
no kdyz nevis, tak si ji muzes zahrat na chate naucim vas, jak se to hraje^^Kasumi napsal:...............................sogun napsal:nerekl bych ze to je spravna hadanka...4. pismeno je K a posledni E spatne kasuKasumi napsal:OMG AROUSI BEZ MAKAT!
sogun- jun i
arousi arousi ty ses prase:) ale uz vime proc jede oggi do japonskasogun napsal:nerekl bych ze to je spravna hadanka...4. pismeno je K a posledni E spatne kasuKasumi napsal:OMG AROUSI BEZ MAKAT!
Kasumi- sho i
nemam slov tohle muze napadnou jen tebe faktsogun napsal:no kdyz nevis, tak si ji muzes zahrat na chate naucim vas, jak se to hraje^^Kasumi napsal:...............................sogun napsal:nerekl bych ze to je spravna hadanka...4. pismeno je K a posledni E spatne kasuKasumi napsal:OMG AROUSI BEZ MAKAT!
Kasumi- sho i
Strana 16 z 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Strana 16 z 29
Povolení tohoto fóra: