Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 22 z 29
Strana 22 z 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Re: Spam
naaaaaaaaaaaaaadhera...ja ale mam celkom rad blesky
Ramesses- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 70
fotky by mohly byt lepsi ale radsi jsem pockal nez bourka prejde, chalupu mame na hodne mokre louce takze nam tam blesky okolo tlucou celkem pravidelne (i do chalupy), jak to preslo tak jsem sel zakempit doprostred pole s fotakem
S@jmiku, jak jsi ten addon nastavoval? Mám hotovo, ale banner pořád zďesť.Sajmik napsal:Ramesses napsal:da sa odstranit ten reklamny baner??
dost to rusi
Miluju ve FF addon AdBlock Plus. Staci par kliku, a zadna reklama uz neni
Emp_Error- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 23
Emp_Error napsal:S@jmiku, jak jsi ten addon nastavoval? Mám hotovo, ale banner pořád zďesť.Sajmik napsal:Ramesses napsal:da sa odstranit ten reklamny baner??
dost to rusi
Miluju ve FF addon AdBlock Plus. Staci par kliku, a zadna reklama uz neni
Kdyz Sajmik, tak bez zavinace Ale ja to mam udelany takhle. Mas ikonu ABP ve firefoxu vpravo nahore v rohu? Kdyz ne, tak si to nastav tak, aby tam byla. Pak na ni jednou kliknes a objevi se ti seznam vseho, co na ty strance jde blokovat. Pak uz jen budes posunovat z nazvu na nazev a najdes si, u kteryho bude ten banner cervene oznaceny. To pak zablokujes. Ale nekdy to jde udelat i rychleji, ze se ti v rohu reklamy objevi takovy maly sedivy napis Blokovat. Tak tim to udelas taky, ale je to jen u nekterych reklam.
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
Nejlepsi je si tam nastavit nejaky filtr. V predvolby/filtry si tam nejaky hodis a on se uz o to stara sam. Aspon ja teda od te doby nemusel blokovat jediny banner rucne.
Naposledy upravil t-W-in dne Tue Jul 07, 2009 5:44 pm, celkově upraveno 1 krát
t-W-in- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 8
Ja to s tema filtrama tak nejak vubec nepochopil
Sajmik- sho i
Vsechno NEJ k narozkam Nebiku
Sajmik- sho i
empe, mozes to spravit tak,z e stlacis CTRL+SHIFT+V (zobrazi sa okno kde ti dvojklikom (enterom) na link zobrazi okno, kde si blokujes rozne adresy) zakliknes tu, ktora ma v popise script, len musis skusat, ze ktory je ktory, teda podla adresy, ktoru ti zobrazuje, teda tie, ktore sa najviac zdaju, ze by boli podozrive
Ramesses- gun so
Ramesses napsal:empe, mozes to spravit tak,z e stlacis CTRL+SHIFT+V (zobrazi sa okno kde ti dvojklikom (enterom) na link zobrazi okno, kde si blokujes rozne adresy) zakliknes tu, ktora ma v popise script, len musis skusat, ze ktory je ktory, teda podla adresy, ktoru ti zobrazuje, teda tie, ktore sa najviac zdaju, ze by boli podozrive
Ahaa to je zkratka toho, co sem ja rikal s tim klikanim na ikonu vpravo v rohu xD Tahle reklama tam ma napsany "http://content.yieldmanager.edgesuite.net/atoms...." atd To uz si najde pak emp
Sajmik- sho i
tak ja mys moc neuzivam...som vychovany na MS-DOSeSajmik napsal:Ramesses napsal:empe, mozes to spravit tak,z e stlacis CTRL+SHIFT+V (zobrazi sa okno kde ti dvojklikom (enterom) na link zobrazi okno, kde si blokujes rozne adresy) zakliknes tu, ktora ma v popise script, len musis skusat, ze ktory je ktory, teda podla adresy, ktoru ti zobrazuje, teda tie, ktore sa najviac zdaju, ze by boli podozrive
Ahaa to je zkratka toho, co sem ja rikal s tim klikanim na ikonu vpravo v rohu xD Tahle reklama tam ma napsany "http://content.yieldmanager.edgesuite.net/atoms...." atd To uz si najde pak emp
ale bude tma mat 3 alebo 4 ponuky, ja stale davam blokovat tu poslednu, v pripade, ktory si uviedol to bude "http://content.yieldmanager.edgesuite.net/*"
hlavne ta "*" je dolezita
Ramesses- gun so
Ha, díkes. Hned vyzkouším. Ikonu vpravo mám, ale jak říká Ram, klávesnice, příkazy a short-cuty jsou železná košile : D Snad to výjde a půjde to používat obecně.
Sajmiku odpusť ten krucánek okolo toho "a" :
Sajmiku odpusť ten krucánek okolo toho "a" :
Emp_Error- itto hei
Ramesses napsal:tak ja mys moc neuzivam...som vychovany na MS-DOSeSajmik napsal:Ramesses napsal:empe, mozes to spravit tak,z e stlacis CTRL+SHIFT+V (zobrazi sa okno kde ti dvojklikom (enterom) na link zobrazi okno, kde si blokujes rozne adresy) zakliknes tu, ktora ma v popise script, len musis skusat, ze ktory je ktory, teda podla adresy, ktoru ti zobrazuje, teda tie, ktore sa najviac zdaju, ze by boli podozrive
ale bude tma mat 3 alebo 4 ponuky, ja stale davam blokovat tu poslednu, v pripade, ktory si uviedol to bude "http://content.yieldmanager.edgesuite.net/*"
hlavne ta "*" je dolezita
To ja taky vyrustal na DOSu
Empik: V pohode Me rika vic lidi ruzne Sem nejdriv mel hunta S@jmon, protoze to pouzivam jinak vsude ve hrach. Pak sem ho smazal a udelal hunta Sajmik a s tim sem hral dlouho Pak sem udelal kvuli AWE Hanzi, na kterou sem pak presedlal a ted mi rika zase dost lidi Hanzi Ale ja prosazuju toho Sajmika xD
Sajmik- sho i
Empiku nevis kdy ČEZ vyzaduje zpravu od revizaka? pri zvysovani prikonu a atp? mam takovy malinky problem pulku chalupy mam v TN-C (jeste ke vsemu hlinik xD ) a pulku v TN-S (nove zbastlena ) stara revize 20let a vice (pokud vubec byla zmizela v propadlisti dejin) chranice nemam ani v koupelne takze mam trochu vitr z revizaku kdyby je na me nekdo postval mel bych si tu 50ku mozna obnovit abych si zopakoval kde je faze a kde nulak xD
Mori: nemám tucha, ale to bych mohl zkusit zjistit. Zrovna zítra "jedeme" něco opravovat do Tušimic.
ad. ABP: Tak už mi to maká.
ad. ABP: Tak už mi to maká.
Emp_Error- itto hei
Emp_Error napsal:Mori: nemám tucha, ale to bych mohl zkusit zjistit. Zrovna zítra "jedeme" něco opravovat do Tušimic.
do tusimic? xD a necces skocit na pifko bydlim v kadani xD
nemesis- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 5
Empe vidim ze mas v popisu umisteni Mlada Bolaslav coz jsem si asocioval s Bakovem nad Jizerou mistni cast Podhradi kde jsem na vojne slouzil v udoli desu u strazni jednotky a hlidal skady s vybusninama od Synthesie Pardubice. Pri telesne priprave jsme behali podel Jizery do Josefova dolu do hospody:-)
Nejhorsi na tom bylo ze ja sem byl vedouci cviceni a ti ozrali smejdi pak odpoledne nastupovali do straze a ja z toho mel akorat lufty aby to nezjistil velitel por. Jan Sourek
Nejhorsi na tom bylo ze ja sem byl vedouci cviceni a ti ozrali smejdi pak odpoledne nastupovali do straze a ja z toho mel akorat lufty aby to nezjistil velitel por. Jan Sourek
Naposledy upravil Divocacek dne Thu Jul 09, 2009 9:11 am, celkově upraveno 3 krát
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
tomu se rika telesna priprava beh spojeny s posilovanim a doplnovanim vitaminu iontovym napojem
Moriko vis kdyz casto trpis iontovou disbalanci tak je treba to nejak vybalancovat prirodnim zdrojem iontu, mineralu a vitaminu B. Proti volani prirody se neda bojovat.
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
Divocacek napsal:Empe vidim ze mas v popisu umisteni Mlada Bolaslav coz jsem si asocioval s Bakovem nad Jizerou mistni cast Podhradi kde jsem na vojne slouzil v udoli desu u strazni jednotky a hlidal skady s vybusninama od Synthesie Pardubice. Pri telesne priprave jsme behali podel Jizery do Josefova dolu do hospody:-)
No jo, je tomu tak. A pro Tvou informaci mají v Jozefáči stále jednu z nejlepší Plzní : D
Ad ty Tušimice, Na pivko bych rád, ale ještě víc jsem rád, že tam nemusím : Dnemesis napsal: do tusimic? xD a necces skocit na pifko bydlim v kadani xD
Emp_Error- itto hei
Moriko napsal:Empiku nevis kdy ČEZ vyzaduje zpravu od revizaka? pri zvysovani prikonu a atp? mam takovy malinky problem pulku chalupy mam v TN-C (jeste ke vsemu hlinik xD ) a pulku v TN-S (nove zbastlena ) stara revize 20let a vice (pokud vubec byla zmizela v propadlisti dejin) chranice nemam ani v koupelne takze mam trochu vitr z revizaku kdyby je na me nekdo postval mel bych si tu 50ku mozna obnovit abych si zopakoval kde je faze a kde nulak xD
Tak zatím jsem nic moc nezjistil. Vše se převážně týká,nových budov před kolaudací. Jak jsi na tom Ty? Tobě tam šťáva běží a chceš víc nebo jak?
Emp_Error- itto hei
To víš, jediný fórum, kde to tepe. Sice jen spam, ale i tak je co číst : DHado napsal:jee tady se to ale pekne spamuje :>
Ahh - double post - sakryš není
Emp_Error- itto hei
Strana 22 z 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Strana 22 z 29
Povolení tohoto fóra: