MS do bia
5 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
MS do bia
Tak už mám schváleno udělat z Natsuki mental Sensing gypsi do bia. Chybí jí 3 lvly a tak bych ji chtěl dotáhnout na 90 v Thoru. Zítra odpoledne (kolem 3 hodin) bych tam chtěl jít. Každou pomoc uvítám. Dále pak bude sloužit vyšším cílům. Jako třeba doexpení jobů u otsey.
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
Re: MS do bia
bohuzel budu v praci,ale jak prijdu tak se ozvu a kdyz se bude expit rad pomuzu
Twistik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 72
Tak miltank gabriel a rodix uz jako ze pomohly a zatim je natsuki 89 Takze to uz bude brnkacka
mistrok- jun i
Rodix musi dat 90!!mistrok napsal:Tak miltank gabriel a rodix uz jako ze pomohly a zatim je natsuki 89 Takze to uz bude brnkacka
rodix- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 9
mistrok napsal:Tak miltank gabriel a rodix uz jako ze pomohly a zatim je natsuki 89 Takze to uz bude brnkacka
Skoda jen, ze jsem pri tom healovani toho paladina stihnul nahuntit jen 700 herbu. Zitra to bude urcite lepsi. Snad i rodix zamaka a nahunti tech stemu vic.
Miltank- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
nvm ci to uz mate ale ja teraz moc doobeda a ani poobede nestiham zacal som robit tak neni moc casu ale ked tu bude tak rad pojdem
letrik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 34
Vcera jsem to tu zapomel zapsat. MS do bia jsem uspesne doexpil s vyraznou pomoci Miltanka, rodixe a Jeka. Vsem moc THX a ted hura dodelat 70 job na otsee
mistrok- jun i
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: