Záskoky
5 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Záskoky
Kdo dneska odehraje Bridhona? Librus nemuze, pisnete mi prosim, kdyby mel nekdo chut si zahrat stringy
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Re: Záskoky
ja bych si nekdy klidne zkusil neco jinyho nez wiznu :> ale ne priesta ani asuru - to je na me moc cudliku :>
muzu zapujcit WSHado napsal:ja bych si nekdy klidne zkusil neco jinyho nez wiznu :> ale ne priesta ani asuru - to je na me moc cudliku :>
ve ctvrtek vyjizdim na prodlouzeny vikend, takze nebudou stringy to se mas co?Hado napsal:ja bych si nekdy klidne zkusil neco jinyho nez wiznu :> ale ne priesta ani asuru - to je na me moc cudliku :>
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
chci se zeptat, jak to ted bude s enkweou.. a jestli za ni nikdo nepujde, tak jestli by nebylo neco na pujceni, treba brejle s herem :>
enkwea par let bude mimo sou dva hraci kteri ji muzou jen hrat a oba jsou v cizine , myslim ze acc je zbytecne pucovat HW je tuna :]Hado napsal:chci se zeptat, jak to ted bude s enkweou.. a jestli za ni nikdo nepujde, tak jestli by nebylo neco na pujceni, treba brejle s herem :>
jo, ja nemyslel primo enkweu.. ja spis myslel nejakej ten eq :>oggi napsal:enkwea par let bude mimo sou dva hraci kteri ji muzou jen hrat a oba jsou v cizine , myslim ze acc je zbytecne pucovat HW je tuna :]Hado napsal:chci se zeptat, jak to ted bude s enkweou.. a jestli za ni nikdo nepujde, tak jestli by nebylo neco na pujceni, treba brejle s herem :>
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: