Otazky a Odpovede a Nazory
+7
Ar
Moriko
Ertai
Stepanek
Sajmik
JeKo
Potok
11 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Otazky a Odpovede a Nazory
akym spuosobom najefektivnejsie ziskat wind of verdure?
Potok- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
Re: Otazky a Odpovede a Nazory
Ja som ich huntil na mape ako sa ide ku kielovi, na grand peco.
JeKo- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 41
preco sa na GW nepouzivaje teakwoni rankeri?
Potok- gun so
Protoze od doby, co bylo navyseny HP a DEF empa nedaji empo rychle.
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
Jestli je nechceš huntit, prodám ti je, já tam chodím o nočních směnách. Na trhu moc na odbyt nejdou. 5k/kus?Potok napsal:akym spuosobom najefektivnejsie ziskat wind of verdure?
Stepanek- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 15
No praveze def empa bol znizeny, nie? Moj TKM s Unionom uz nie je to co byval, kym rozbijem empo tak vypotujem vsetky wp (kazdy utok v Unione stoji 2% maxhp)Sajmik napsal:Protoze od doby, co bylo navyseny HP a DEF empa nedaji empo rychle.
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
Ertai napsal:No praveze def empa bol znizeny, nie? Moj TKM s Unionom uz nie je to co byval, kym rozbijem empo tak vypotujem vsetky wp (kazdy utok v Unione stoji 2% maxhp)Sajmik napsal:Protoze od doby, co bylo navyseny HP a DEF empa nedaji empo rychle.
Jo jasny mas pravdu Snizeny DEF kvuli IP. Takze HP vic, DeF min
Sajmik- sho i
akym spuosobom si mozem zistit ako sa pohybuju ceny na trhu?
je tu nieco ako mesacny prehlad predanych veci?
Naposledy upravil Potok dne Mon Jun 15, 2009 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Potok- gun so
tohle zjistis na czechro foru je tam statistika obchodu sice je obcas trosku starsi ale pro orientaci staciPotok napsal:
akym spuosobom si mozem zistit ako sa pohybuju ceny na trhu?
akym spuosobon najefektivnejsie ziskat Gladius[3] ?
Viac kusov na plusovanie, pripadne uz naplusovany [jeden som ziskal za prestup na roguna, ale dufam ze to nieje najlepsia cesta, tak isto to huntit z kobolda na malinkate percento nieje to v co dufam]
Viac kusov na plusovanie, pripadne uz naplusovany [jeden som ziskal za prestup na roguna, ale dufam ze to nieje najlepsia cesta, tak isto to huntit z kobolda na malinkate percento nieje to v co dufam]
Potok- gun so
Potok napsal:akym spuosobon najefektivnejsie ziskat Gladius[3] ?
No na 0,5%+- pada ze skeleton generala
Sajmik- sho i
Best armor pre High Priesta
Zdravim,
aky je vas nazor na najlepsi armor na GW pre HP?
wind, Valkyrie, alebo obycajna silka?
ostatne casti equipu su viacmenej jasne wools+tidal, Valky shield, aligatorske rosarka, long mace a redukcia na hlavu
Chcel by som poznat vas nazor, aby som si rovno zhanal ten armor co vyuzijem najviac. Dakujem
aky je vas nazor na najlepsi armor na GW pre HP?
ostatne casti equipu su viacmenej jasne wools+tidal, Valky shield, aligatorske rosarka, long mace a redukcia na hlavu
Chcel by som poznat vas nazor, aby som si rovno zhanal ten armor co vyuzijem najviac. Dakujem
Potok- gun so
vyjmenuju ti to od nejhorsiho k nejlepsimu wind armor < silka < valky armorPotok napsal:aky je vas nazor na najlepsi armor na GW pre HP?
Nerozhodnost, špatna vlastnost
Dostal jsem nabidku vyměny za meho orc lorda ve VA me nabizi Mayu v guardu
Osobne mě je lord celkem knicemu, postavy na reflect expit nehodlam, oboje to jsou karty for fun(for me)
Ja docela váhám, Mayu bych asi bral radši, ale zas je v guardu , takže co si myslite o vyměně vy?
Osobne mě je lord celkem knicemu, postavy na reflect expit nehodlam, oboje to jsou karty for fun(for me)
Ja docela váhám, Mayu bych asi bral radši, ale zas je v guardu , takže co si myslite o vyměně vy?
Ar- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 8
Ar napsal:Dostal jsem nabidku vyměny za meho orc lorda ve VA me nabizi Mayu v guardu
no řekl bych že lord je mnohem lepší, jediné využtí Mayi vidím v pvp proti otravné wizne s jt a jesli premyšlíš o využití na instant wiznu v biu tak bych řek že je to není moc realné
ale zase tvoje karta tvoje volba
Gabriel- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 18
Moriko napsal:vyjmenuju ti to od nejhorsiho k nejlepsimu wind armor < silka < valky armorPotok napsal:aky je vas nazor na najlepsi armor na GW pre HP?
Chapu to dobre, ze VA si navrhnul jako nejlepsi? Jestli ano, tak by me zajimalo kolik budes mit u HP str, aby si mohl tahat VA a nebyt pretizenej? Imo je nejlepsi silka.
Ar napsal:Dostal jsem nabidku vyměny za meho orc lorda ve VA me nabizi Mayu v guardu
Orc Lord.....(dlouho, dlouho nic)...Maya. Teda paklize pro ni nemas nejake super vyuziti, ale to nam pak musis rict jake.
Miltank- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
tak ono by to asi slo i na ruzny mvp ne?Gabriel napsal:Ar napsal:Dostal jsem nabidku vyměny za meho orc lorda ve VA me nabizi Mayu v guardu
no řekl bych že lord je mnohem lepší, jediné využtí Mayi vidím v pvp proti otravné wizne s jt a jesli premyšlíš o využití na instant wiznu v biu tak bych řek že je to není moc realné
ale na to je asi taky lepsi ten reflekt co?
no ja bych to asi nemenil...
zalezi na situaci jsou chvile kdy i ten elemet armor je dobry, co potrebuje HP neco tahat par BG, unese co potrebuje dolozi cwp (pokud vubec nosi poty)Miltank napsal:Chapu to dobre, ze VA si navrhnul jako nejlepsi? Jestli ano, tak by me zajimalo kolik budes mit u HP str, aby si mohl tahat VA a nebyt pretizenej? Imo je nejlepsi silka.
.podprahova informace: usetri mi steely.
Moriko napsal:zalezi na situaci jsou chvile kdy i ten elemet armor je dobry, co potrebuje HP neco tahat par BG, unese co potrebuje dolozi cwp (pokud vubec nosi poty)Miltank napsal:Chapu to dobre, ze VA si navrhnul jako nejlepsi? Jestli ano, tak by me zajimalo kolik budes mit u HP str, aby si mohl tahat VA a nebyt pretizenej? Imo je nejlepsi silka.
.podprahova informace: usetri mi steely.
Doufam, ze to stim "HP nenosi poty" byl jen joke. Popravde celkove je skoro nejlepsi kdyz se priest vubec nehealuje a jen potuje(healovani ho zdrzuje od toho, aby hazel lexy, statusy, pneumy, pripadne blessy, kdyz se bojuje). Jakoze ono je fakt spatne, kdyz na sebe nabehnou dva kempy a priest ti nekam utece se healovat. Nerikam, ze se nikdy nehealujou, ale nekdy je lepsi ten heal hodit na wiznu(kdyz je v perma stunu a status ji nepomuze), kdyz sam muzes potovat ale ona ve stunu ne. A HP potrebuje tak 100-150 CWP(podle toho jestli ma nejakou str), 10 BP, 30+ holy wateru, 70+ BG a nejaky ten speed pot/green pot. Ale kdyby na to mel tu str(base 30 a vic), tak by to asi i utahl, zase je pravda ze protekce moc casto HP nevidi.
Miltank- itto hei
- ne skoro nejlepsi, ale uplne nejlepsi :> presne jak pises - kdyz se healujes, nemuzes castit nic jinyhoMiltank napsal:
- Popravde celkove je skoro nejlepsi kdyz se priest vubec nehealuje a jen potuje(healovani ho zdrzuje od toho, aby hazel lexy, statusy, pneumy, pripadne blessy, kdyz se bojuje).
- Jakoze ono je fakt spatne, kdyz na sebe nabehnou dva kempy a priest ti nekam utece se healovat. Nerikam, ze se nikdy nehealujou, ale nekdy je lepsi ten heal hodit na wiznu(kdyz je v perma stunu a status ji nepomuze), kdyz sam muzes potovat ale ona ve stunu ne.
- zase je pravda ze protekce moc casto HP nevidi.
- ne nekdy, ale pokazdy! (teda kdyz nemam ed - pak je potreba ten status, abych switchnul a tys me moh healovat)
- vsak si musis rict :> a protekce dostanes :> mame hodny kreatury :>
Hado napsal:
- ne skoro nejlepsi, ale uplne nejlepsi :> presne jak pises - kdyz se healujes, nemuzes castit nic jinyho
- ne nekdy, ale pokazdy! (teda kdyz nemam ed - pak je potreba ten status, abych switchnul a tys me moh healovat)
-skoro jsem napsal, protoze obcas je lepsi si ten heal dat, kdyz je na to v danou chvili prilezitost, aby ti pripadne zustaly poty na chvili, kdy tu moznost mit nebudes(situace dlouhy utok=>poty pomalu ale jiste dochazeji)
-ano, ale za predpokladu, ze mi to dojde driv nez umres
-ja bych nerad dopadl jako nekteri experti, co si reknou o protekce skoro kazdou minutu, protoze vzdycky hnedka umrou.
Miltank- itto hei
-nenene, preventivne nos na sobe ed, aby ti to nesloMiltank napsal:Hado napsal:
- ne skoro nejlepsi, ale uplne nejlepsi :> presne jak pises - kdyz se healujes, nemuzes castit nic jinyho
-skoro jsem napsal, protoze obcas je lepsi si ten heal dat, kdyz je na to v danou chvili prilezitost, aby ti pripadne zustaly poty na chvili, kdy tu moznost mit nebudes(situace dlouhy utok=>poty pomalu ale jiste dochazeji)
-ano, ale za predpokladu, ze mi to dojde driv nez umres
-ja bych nerad dopadl jako nekteri experti, co si reknou o protekce skoro kazdou minutu, protoze vzdycky hnedka umrou.
-no jako pak to taky musi vcas dojit me to ze o tom vim neznamena, ze to budu vedet az na to prijde :>
-vzdyt ja uz si taky o protekty ani nerikam
spatne tema johny
Twistik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 72
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: