letni sraz guildy (21-23 srpna)
+26
Miltank
Qewa
Hado
nemesis
Moriko
Emily Rosse
Killej Champion
Severka
Gabriel
Bladik
Kifik
Lousin
sogun
Nebt-het
Kasumi
Ertai
Gratis
Potok
letrik
Sajmik
Divocacek
Deniel
Twistik
Pastikar
mistrok
oggi
30 posters
Strana 7 z 14
Strana 7 z 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: letni sraz guildy (21-23 srpna)
jojo Empe musis menit guildy aby ses dostal na vsechny srazy
no ale neplanuju jet tak se nebojte
no ale neplanuju jet tak se nebojte
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
2sogun:
Fpoho, pár lidí od vás znám, myslel jsem že bychom se mohli vidět. Nebudu vám to ale komplikovat. Já jen že 100km je malá vzdálenost, chtěl jsem toho využít.
Fpoho, pár lidí od vás znám, myslel jsem že bychom se mohli vidět. Nebudu vám to ale komplikovat. Já jen že 100km je malá vzdálenost, chtěl jsem toho využít.
Emp_Error- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 23
tak ja hlavne nepocital, ze jen od nas pojede tolik lidi, chatek mame 8 a chybi nam dalsi mista
a co jsme si telefonovali s majitelem, tak to bude plnej kemp, holt cesi tenhle rok, kdyz je krize jedou na dovolenou v tuzemsku
a co jsme si telefonovali s majitelem, tak to bude plnej kemp, holt cesi tenhle rok, kdyz je krize jedou na dovolenou v tuzemsku
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
no kazdopadne immortalek ej uz pripsanej takze se dohodnete nejak
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
v poho ja kdyztak vymlatim ty zbyli chatky a narvem tam ten zbytek:D
Deniel- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 47
i kdyz jsou tam nejake volne fleky? nechce se mi sedet doma nebo jak to tam je se stanovanim?
Severka- jun i
no budeme zase v tech chatkach jako minule jestli ses teda severus jak si myslim jen se dohodni s arousemSeverka napsal:i kdyz jsou tam nejake volne fleky? nechce se mi sedet doma nebo jak to tam je se stanovanim?
Kasumi- sho i
no cesta me vyjde tak na 6 stovek,mno a kdyz je stejne problem s mistem tak na to teda kaslu
Severka- jun i
no problem s mistem bude az tam arous bude volat ze chce priobjednat chatky a oni mu reknou ze maj jenom dve nebo ze nemaj zadnou:-D pak bude PROBLEM:-D ale tak v tomhle pripade by nekteri lidi spali pod sirakem enbo ve stanu a nekdo v chatkach no:)Severka napsal:no cesta me vyjde tak na 6 stovek,mno a kdyz je stejne problem s mistem tak na to teda kaslu
Kasumi- sho i
moc to resite jednou jsme meli skolni vylet a ubytovani bylo chatky/stan, nemel jsem ani jedno vyspal jsem se na stolku pred chatkou... sice v noci trochu otravovali komari ale jinak bez problemu navic nekteri se budou s opici valet pres noc mimo chatku tak proc jim nezabrat postel
no kebyze nebolo miesto tak sa zastavim na jeden den a pojedu dal do prahy....to neni problem xD
Martini(Reload)- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 7
Moriko napsal:moc to resite jednou jsme meli skolni vylet a ubytovani bylo chatky/stan, nemel jsem ani jedno vyspal jsem se na stolku pred chatkou... sice v noci trochu otravovali komari ale jinak bez problemu navic nekteri se budou s opici valet pres noc mimo chatku tak proc jim nezabrat postel
Minuly rok nekterym stacilo i zabradli
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
reloade neres to nema cenu to resit si napsanej tka pojedes:) kde je stoprocentni sance ze dorazej vsichni ze?
Kasumi- sho i
Sak ty chatky maji ty verandy tak kdyz nebude prset moc zesikma tak tam se da taky ve spacaku vyhajat, akorat rano muze mit clovek na ksichte obtisk neci boty nebo muze byt poblity ale to se muze stat i v chatce ze jo to je riziko takovych srazu:-)
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
ja bych to neresila kdyz uz to bude hodne akutni tak se par lidi smrskne treba arous si vleze do jedny postele s denielem divocacek do jedny postele s lousinema hnedka mame 2 postele volne:-D
Kasumi- sho i
kasu kasu.. ty tomu vubec nechapes, jak koukam.. kdyz to kombinujes timhle zpusobem, tak musis davat kluk, holka, kluk, holka....Kasumi napsal:ja bych to neresila kdyz uz to bude hodne akutni tak se par lidi smrskne treba arous si vleze do jedny postele s denielem divocacek do jedny postele s lousinema hnedka mame 2 postele volne:-D
chapes?
a ty sa k nam nepridas?Kasumi napsal:ja bych to neresila kdyz uz to bude hodne akutni tak se par lidi smrskne treba arous si vleze do jedny postele s denielem divocacek do jedny postele s lousinema hnedka mame 2 postele volne:-D
Lousin- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
Lou jasne ze se k nam prida ona jeste nevi co je to svedska trojka:-)
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
Tak ted me volal majitel z autokempu, ze jestli tam prijedou ty dva xarda a fakla, ze nas neubytujou....Doufam, ze neni nekdo tak natvrdlej, aby jim to rikal, protoze pak mate po srazu..Jeste jsem ho musel v telefonu ujistovat, ze tam nebudou. ale ze si to pamatoval rofl
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
rozumim hado prave ze kluk s klukem ty si budou vic rozumet:)Hado napsal:kasu kasu.. ty tomu vubec nechapes, jak koukam.. kdyz to kombinujes timhle zpusobem, tak musis davat kluk, holka, kluk, holka....Kasumi napsal:ja bych to neresila kdyz uz to bude hodne akutni tak se par lidi smrskne treba arous si vleze do jedny postele s denielem divocacek do jedny postele s lousinema hnedka mame 2 postele volne:-D
chapes?
Kasumi- sho i
¨ee ja budu spat pod sirakem:)Lousin napsal:a ty sa k nam nepridas?Kasumi napsal:ja bych to neresila kdyz uz to bude hodne akutni tak se par lidi smrskne treba arous si vleze do jedny postele s denielem divocacek do jedny postele s lousinema hnedka mame 2 postele volne:-D
Kasumi- sho i
divo divo na to kolik ti je te nekdy beru za maliho kluka:)Divocacek napsal:Lou jasne ze se k nam prida ona jeste nevi co je to svedska trojka:-)
Kasumi- sho i
hh no se ani endivim ja calebovi rikaal at je sebou nebere at jim enrika slibil ze ne:)sogun napsal:Tak ted me volal majitel z autokempu, ze jestli tam prijedou ty dva xarda a fakla, ze nas neubytujou....Doufam, ze neni nekdo tak natvrdlej, aby jim to rikal, protoze pak mate po srazu..Jeste jsem ho musel v telefonu ujistovat, ze tam nebudou. ale ze si to pamatoval rofl
Kasumi- sho i
lou s tebu jak to vyzera..., beres to auto teda a mas miesto ci?
len aby som sa vedel zariadit, keby nebolo miesto tak aspon by sme mohli dako spolu, nech nebludime sami...
len na howno je, ze zrovna ten vikend idu nasi aj brat so sestru na dovolenku, som mohol mat byt a dom volny... damn!
len aby som sa vedel zariadit, keby nebolo miesto tak aspon by sme mohli dako spolu, nech nebludime sami...
len na howno je, ze zrovna ten vikend idu nasi aj brat so sestru na dovolenku, som mohol mat byt a dom volny... damn!
Bladik- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 21
Bladik napsal:lou s tebu jak to vyzera..., beres to auto teda a mas miesto ci?
Mno ja auto chcem brat a miesto by bolo ale vsetci okolo ma presviedcaju ze to je blbost
Tak to vyzera ze nakoniec autom nepojdem aj ked by som rad
Lousin- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
Strana 7 z 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Strana 7 z 14
Povolení tohoto fóra: