letni sraz guildy (21-23 srpna)
+26
Miltank
Qewa
Hado
nemesis
Moriko
Emily Rosse
Killej Champion
Severka
Gabriel
Bladik
Kifik
Lousin
sogun
Nebt-het
Kasumi
Ertai
Gratis
Potok
letrik
Sajmik
Divocacek
Deniel
Twistik
Pastikar
mistrok
oggi
30 posters
Strana 9 z 14
Strana 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: letni sraz guildy (21-23 srpna)
hm nic moc arousi musis rejpat vic:)sogun napsal:pockej kasu, ty tam budes sama treba, kdyz to nevyjde queegovi a divocak si te tam veme do parady:-D kdyz ti zalepi pusu, jinak pochybuju, ze by to skousnul, aby jsi pri tom jeste mluvilaKasumi napsal:arousku nesmis se divit ze uchylaciny kdyz ty je vyvolavas:)
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
momentalne jsem se dozvedela hlasku tydne kterou mi napsal Arous a ta zni: Ze Arouse prej chce kazda:-D myslim ze vsechny devcata od nas se budou za bricho popadat smichy:)
Kasumi- sho i
ty jsi nastvana, ze si te nevsimam vid :-D neboj kasu, budu ti tam venovat dostatek svoji vzacny pozornosti a budes v sedmym nebiKasumi napsal:hm nic moc arousi musis rejpat vic:)sogun napsal:pockej kasu, ty tam budes sama treba, kdyz to nevyjde queegovi a divocak si te tam veme do parady:-D kdyz ti zalepi pusu, jinak pochybuju, ze by to skousnul, aby jsi pri tom jeste mluvilaKasumi napsal:arousku nesmis se divit ze uchylaciny kdyz ty je vyvolavas:)
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
nenenenenenenenene dekuju ze na me chces bejt az tak hodnej:-D ale ja semt akhle vazne spokojena a verim ze tam budou jinaci lide kteri si zaslouzi tvoji pozornost mnohem vic nez ja :-D enboj ja to nejak zvladnu:)sogun napsal:ty jsi nastvana, ze si te nevsimam vid :-D neboj kasu, budu ti tam venovat dostatek svoji vzacny pozornosti a budes v sedmym nebiKasumi napsal:hm nic moc arousi musis rejpat vic:)sogun napsal:pockej kasu, ty tam budes sama treba, kdyz to nevyjde queegovi a divocak si te tam veme do parady:-D kdyz ti zalepi pusu, jinak pochybuju, ze by to skousnul, aby jsi pri tom jeste mluvilaKasumi napsal:arousku nesmis se divit ze uchylaciny kdyz ty je vyvolavas:)
Kasumi- sho i
tak to je svata pravda :-D a dokonce i kluci, holt muj pevny zadek vyvolava davove silenstvi a kazdy/a si chce sahnout :-DKasumi napsal:momentalne jsem se dozvedela hlasku tydne kterou mi napsal Arous a ta zni: Ze Arouse prej chce kazda:-D myslim ze vsechny devcata od nas se budou za bricho popadat smichy:)
sogun- jun i
HHHHHHHHHHHHHHHH Arousi kdyz se ti tyhle sny zdaly v mladi tak to bylo jeste pochopitelne ale ted nejses na to uz trosku starej? ja myslela ze v tvim veku se clovek s pravdou ze je k nicemu smiri ale koukam ze ty asi ejste ne:-Dsogun napsal:tak to je svata pravda :-D a dokonce i kluci, holt muj pevny zadek vyvolava davove silenstvi a kazdy/a si chce sahnout :-DKasumi napsal:momentalne jsem se dozvedela hlasku tydne kterou mi napsal Arous a ta zni: Ze Arouse prej chce kazda:-D myslim ze vsechny devcata od nas se budou za bricho popadat smichy:)
Kasumi- sho i
driv jsem byl mlady, inteligentni a krasny, ted jsem uz jen inteligentni a krasny :-DKasumi napsal:HHHHHHHHHHHHHHHH Arousi kdyz se ti tyhle sny zdaly v mladi tak to bylo jeste pochopitelne ale ted nejses na to uz trosku starej? ja myslela ze v tvim veku se clovek s pravdou ze je k nicemu smiri ale koukam ze ty asi ejste ne:-Dsogun napsal:tak to je svata pravda :-D a dokonce i kluci, holt muj pevny zadek vyvolava davove silenstvi a kazdy/a si chce sahnout :-DKasumi napsal:momentalne jsem se dozvedela hlasku tydne kterou mi napsal Arous a ta zni: Ze Arouse prej chce kazda:-D myslim ze vsechny devcata od nas se budou za bricho popadat smichy:)
sogun- jun i
driv jsi byl akorat mlady z tech trech vecech za to ted uz nemas ani jednu:-Dsogun napsal:driv jsem byl mlady, inteligentni a krasny, ted jsem uz jen inteligentni a krasny :-DKasumi napsal:HHHHHHHHHHHHHHHH Arousi kdyz se ti tyhle sny zdaly v mladi tak to bylo jeste pochopitelne ale ted nejses na to uz trosku starej? ja myslela ze v tvim veku se clovek s pravdou ze je k nicemu smiri ale koukam ze ty asi ejste ne:-Dsogun napsal:tak to je svata pravda :-D a dokonce i kluci, holt muj pevny zadek vyvolava davove silenstvi a kazdy/a si chce sahnout :-DKasumi napsal:momentalne jsem se dozvedela hlasku tydne kterou mi napsal Arous a ta zni: Ze Arouse prej chce kazda:-D myslim ze vsechny devcata od nas se budou za bricho popadat smichy:)
Kasumi- sho i
to rika jen zahorkla stara carodejnice jako jsi ty protoze jsem ti na sraze nevenoval dostatecnou pozornost, jako mistrok a ted je ti to lito a chces se mstit :-D kdyz ne ty, tak nikdo jiny neboj kasu, dam ti jeste jednu sanci, muzes me skusit prescvedcit :-DKasumi napsal:driv jsi byl akorat mlady z tech trech vecech za to ted uz nemas ani jednu:-Dsogun napsal:driv jsem byl mlady, inteligentni a krasny, ted jsem uz jen inteligentni a krasny :-DKasumi napsal:HHHHHHHHHHHHHHHH Arousi kdyz se ti tyhle sny zdaly v mladi tak to bylo jeste pochopitelne ale ted nejses na to uz trosku starej? ja myslela ze v tvim veku se clovek s pravdou ze je k nicemu smiri ale koukam ze ty asi ejste ne:-Dsogun napsal:tak to je svata pravda :-D a dokonce i kluci, holt muj pevny zadek vyvolava davove silenstvi a kazdy/a si chce sahnout :-DKasumi napsal:momentalne jsem se dozvedela hlasku tydne kterou mi napsal Arous a ta zni: Ze Arouse prej chce kazda:-D myslim ze vsechny devcata od nas se budou za bricho popadat smichy:)
sogun- jun i
heh souhlasim akorat stim ze jsem carodejnice ale nejsem stara ani zahorkla jen zla:) a hlavne opravdu o tvoji pozornost zajem nemam jak uz jsem rekla a taky jak uz jsem rekla urcite je spousta lidi co maj sice ty lidi enchapu ale co:-D a taky arousi vis zavidim ti jednu vec a to tvoje sebevodmi jak nekdo jako ty si muze myslet ze mu ten druhej muze enco zavidet prosim te rekni mi co bych ti mela zavidet???? to ze ses starej nebo ze ses opelichanej opicak?.-D povez:)sogun napsal:to rika jen zahorkla stara carodejnice jako jsi ty protoze jsem ti na sraze nevenoval dostatecnou pozornost, jako mistrok a ted je ti to lito a chces se mstit :-D kdyz ne ty, tak nikdo jiny neboj kasu, dam ti jeste jednu sanci, muzes me skusit prescvedcit :-DKasumi napsal:driv jsi byl akorat mlady z tech trech vecech za to ted uz nemas ani jednu:-Dsogun napsal:driv jsem byl mlady, inteligentni a krasny, ted jsem uz jen inteligentni a krasny :-DKasumi napsal:HHHHHHHHHHHHHHHH Arousi kdyz se ti tyhle sny zdaly v mladi tak to bylo jeste pochopitelne ale ted nejses na to uz trosku starej? ja myslela ze v tvim veku se clovek s pravdou ze je k nicemu smiri ale koukam ze ty asi ejste ne:-Dsogun napsal:tak to je svata pravda :-D a dokonce i kluci, holt muj pevny zadek vyvolava davove silenstvi a kazdy/a si chce sahnout :-DKasumi napsal:momentalne jsem se dozvedela hlasku tydne kterou mi napsal Arous a ta zni: Ze Arouse prej chce kazda:-D myslim ze vsechny devcata od nas se budou za bricho popadat smichy:)
Kasumi- sho i
to melo byt to presvedcovani ?:-D roflKasumi napsal:heh souhlasim akorat stim ze jsem carodejnice ale nejsem stara ani zahorkla jen zla:) a hlavne opravdu o tvoji pozornost zajem nemam jak uz jsem rekla a taky jak uz jsem rekla urcite je spousta lidi co maj sice ty lidi enchapu ale co:-D a taky arousi vis zavidim ti jednu vec a to tvoje sebevodmi jak nekdo jako ty si muze myslet ze mu ten druhej muze enco zavidet prosim te rekni mi co bych ti mela zavidet???? to ze ses starej nebo ze ses opelichanej opicak?.-D povez:)
sogun- jun i
doufam ze te to dostatecne presvedcilo:-Dsogun napsal:to melo byt to presvedcovani ?:-D roflKasumi napsal:heh souhlasim akorat stim ze jsem carodejnice ale nejsem stara ani zahorkla jen zla:) a hlavne opravdu o tvoji pozornost zajem nemam jak uz jsem rekla a taky jak uz jsem rekla urcite je spousta lidi co maj sice ty lidi enchapu ale co:-D a taky arousi vis zavidim ti jednu vec a to tvoje sebevodmi jak nekdo jako ty si muze myslet ze mu ten druhej muze enco zavidet prosim te rekni mi co bych ti mela zavidet???? to ze ses starej nebo ze ses opelichanej opicak?.-D povez:)
Kasumi- sho i
dobre, dam ti jeste jednu sanci :-D at nezeruKasumi napsal:doufam ze te to dostatecne presvedcilo:-Dsogun napsal:to melo byt to presvedcovani ?:-D roflKasumi napsal:heh souhlasim akorat stim ze jsem carodejnice ale nejsem stara ani zahorkla jen zla:) a hlavne opravdu o tvoji pozornost zajem nemam jak uz jsem rekla a taky jak uz jsem rekla urcite je spousta lidi co maj sice ty lidi enchapu ale co:-D a taky arousi vis zavidim ti jednu vec a to tvoje sebevodmi jak nekdo jako ty si muze myslet ze mu ten druhej muze enco zavidet prosim te rekni mi co bych ti mela zavidet???? to ze ses starej nebo ze ses opelichanej opicak?.-D povez:)
sogun- jun i
hhh ja mam dojem ze i dkyz mi jich das 20 ja svuj nazor nezmenim ty ses opelichana opice a tim padem nepotrebuju tvoji pozornost:-Dsogun napsal:dobre, dam ti jeste jednu sanci :-D at nezeruKasumi napsal:doufam ze te to dostatecne presvedcilo:-Dsogun napsal:to melo byt to presvedcovani ?:-D roflKasumi napsal:heh souhlasim akorat stim ze jsem carodejnice ale nejsem stara ani zahorkla jen zla:) a hlavne opravdu o tvoji pozornost zajem nemam jak uz jsem rekla a taky jak uz jsem rekla urcite je spousta lidi co maj sice ty lidi enchapu ale co:-D a taky arousi vis zavidim ti jednu vec a to tvoje sebevodmi jak nekdo jako ty si muze myslet ze mu ten druhej muze enco zavidet prosim te rekni mi co bych ti mela zavidet???? to ze ses starej nebo ze ses opelichanej opicak?.-D povez:)
Kasumi- sho i
arousi co ty chatky uz si je priobjednal?
Kasumi- sho i
taky me napadlo ze uz bych mela na papir prepsat ten seznam pak az se budou vybirat zeny:) takze pocitm ze ty lidi co tma sou ze uz nikdo dalsi nepribyl enbo snad jo?
Kasumi- sho i
my zaplatime tech 8 co jsem objednal a kdyz nekdo vypadne, tak se to naplni z tech lidi navic + tyden pred tim muzu doobjednat 1-2 chatky navic u tech se nebude platit ta zaloha a zaplatili by se na miste
sogun- jun i
jezis ale dyt uz jsme se dohodli ze ty 2 chatky priobjednas ze na to ty lidi jsousogun napsal:my zaplatime tech 8 co jsem objednal a kdyz nekdo vypadne, tak se to naplni z tech lidi navic + tyden pred tim muzu doobjednat 1-2 chatky navic u tech se nebude platit ta zaloha a zaplatili by se na miste
Kasumi- sho i
Wuuu tady to jede Jen tak dal, deti
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
zalez ty skrete:)Sajmik napsal:Wuuu tady to jede Jen tak dal, deti
Kasumi- sho i
jiste, vsak jsem tam volal, ale rekl mi jasny duvody a dohodli jsme se na tom, ze tyden pred tim priobjedname, musi se to objednavat dostatecne dopredu a pokud by tam byli lidi, co tam jsou dele nez 2 dny jako my, tak maji prednost nejspis tam nebudou, ale proste dasli chatky nam da pripadne predKasumi napsal:jezis ale dyt uz jsme se dohodli ze ty 2 chatky priobjednas ze na to ty lidi jsousogun napsal:my zaplatime tech 8 co jsem objednal a kdyz nekdo vypadne, tak se to naplni z tech lidi navic + tyden pred tim muzu doobjednat 1-2 chatky navic u tech se nebude platit ta zaloha a zaplatili by se na miste
jednuduche jak bulharska prostitutka, jestli se ti to nezda, tak to muzes priste zarizovat sama :-D
sogun- jun i
Kasumi napsal:zalez ty skrete:)Sajmik napsal:Wuuu tady to jede Jen tak dal, deti
Uz së tu proneslo, ze si carodejnice Takze sme tedka v pohadce? xD
Sajmik- sho i
PCHE oki oki ja jen aby ty lidi pak nemusely spat stebou v posteli:-Dsogun napsal:jiste, vsak jsem tam volal, ale rekl mi jasny duvody a dohodli jsme se na tom, ze tyden pred tim priobjedname, musi se to objednavat dostatecne dopredu a pokud by tam byli lidi, co tam jsou dele nez 2 dny jako my, tak maji prednost nejspis tam nebudou, ale proste dasli chatky nam da pripadne predKasumi napsal:jezis ale dyt uz jsme se dohodli ze ty 2 chatky priobjednas ze na to ty lidi jsousogun napsal:my zaplatime tech 8 co jsem objednal a kdyz nekdo vypadne, tak se to naplni z tech lidi navic + tyden pred tim muzu doobjednat 1-2 chatky navic u tech se nebude platit ta zaloha a zaplatili by se na miste
jednuduche jak bulharska prostitutka, jestli se ti to nezda, tak to muzes priste zarizovat sama :-D
Kasumi- sho i
jj jsme v pohadce kde zly carodejnice jedi maly skrety jako jsi ty:)Sajmik napsal:Kasumi napsal:zalez ty skrete:)Sajmik napsal:Wuuu tady to jede Jen tak dal, deti
Kasumi- sho i
Kasumi napsal:jj jsme v pohadce kde zly carodejnice jedi maly skrety jako jsi ty:)Sajmik napsal:Kasumi napsal:zalez ty skrete:)Sajmik napsal:Wuuu tady to jede Jen tak dal, deti
Ale vis, ze skreti sou pekne podli a ze jich je hodne, takze na ne carodejnice nestaci
Sajmik- sho i
Strana 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Strana 9 z 14
Povolení tohoto fóra: