Severus
+5
Irien
Cibi
mistrok
Ertai
sogun
9 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Dat Severusovi jeste jednu sanci a vzit ho z5 ?
Severus
Severus jak uz jsem rikal, ale asi ne vsem, ma chut se k nam vratit. Jde o to jestli mu dat sanci nebo ne. Nejlepsi to bude odhlasovat a rict si k tomu svoje, k tomu bude tenhle topic. Je pravda, ze nas podrazil, ale zrovna ted by se nam minstrel celkem hodil. Tim spis pokud by hral pak librus svyho atd. No je to na vas Hlasujte a piste.
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Re: Severus
Len aby aj ostatni videli... ja som tento topic musel hladat ako ponocny
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
ja jsem proti Cekat az mu zase preskoci a udela stejnou svinarnu se mi nechce
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
Akym sposobom nas vlastne zradil? Ked uz tu je hlasovanie hodilo by sa trocha priblizit co vlastne spravil..
Cibi- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 33
Odisiel od nas ... neviem o tom ze by spravil nieco ine On je holt Severus uz takovy, ale ked si clovek zvykne na to ze nikde dlho nevydrzi, tak je fajn
Ertai- gun so
Na minule shokei chate vsem lidem rekl ze s RO konci, ze uz to planoval dlouho a ze ho to uz nebavi. Po sraze prodal Valky Armor, za prachy si zmenil nick, zmenil uces a sel k jiny guilde (tehdy jeste TB nebyla ali). Kdyz jsem se ho na sraze ptal proc vlastne odesel tak rikal ze to nechce resit. Proste kvality spolehliveho hrace ktery guildu podrzi
mistrok- jun i
Podla mna to moc prezivas, proste kazdy sme nejaki a Severus to s tym ze skonci s RO myslel vazne. Potom sa chcel vratit, nejako to schaosil, povedal si ze to skusi "od zaciatku" a "spali mosty"... proste take nieco... asi mal pocit ze to bude lepsie, no a zistil ze nebude, tak sa chce vratit.mistrok napsal:Na minule shokei chate vsem lidem rekl ze s RO konci, ze uz to planoval dlouho a ze ho to uz nebavi. Po sraze prodal Valky Armor, za prachy si zmenil nick, zmenil uces a sel k jiny guilde (tehdy jeste TB nebyla ali). Kdyz jsem se ho na sraze ptal proc vlastne odesel tak rikal ze to nechce resit. Proste kvality spolehliveho hrace ktery guildu podrzi
Ertai- gun so
Ertai napsal:Podla mna to moc prezivas, proste kazdy sme nejaki a Severus to s tym ze skonci s RO myslel vazne. Potom sa chcel vratit, nejako to schaosil, povedal si ze to skusi "od zaciatku" a "spali mosty"... proste take nieco... asi mal pocit ze to bude lepsie, no a zistil ze nebude, tak sa chce vratit.
Snaha o joke: "Tak v tom pripade at si znova zmeni uces a jmeno at to ma nejakou stavu "
V tom co jsem napsal jsem jen reagoval na zadost cibiho aby vedel jak to bylo. A bylo to tak a ne jinak. I kdyz ten tvuj obrat "nejako to schaosil" se mi taky libi Mim cilem vseho co jsem tu psal je jedina vec. Chci pripravit lidi na to ze Severus je trosku do vetru co se guild tyce.
Vim ze ty ho znas a vis co od nej muzes cekat
mistrok- jun i
Klikl jsem "ano" protoze osobne nic proti Severusovi nemam a v dobe, kdy hraval za Oggiho byly stringy presne tam, kde je clovek potreboval. Ale na druhou stranu doufam, ze jeho pripadnym navratem nevzniknou zadne vaznejsi neshody s temi, kdo si nepreji jeho navrat. Take by me zajimal duvod, proc zase meni gildu.
Irien- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 6
protoze jsme lepsi a ma nas rad
ja jsem pro.. treba si toho bude ted vazit a uz neodejde :>
ja jsem pro.. treba si toho bude ted vazit a uz neodejde :>
No ja myslim ze je necim posedly:-) a zase za nejakou dobu odejde jinam, ale neni to snad zivel, ktery by nejak rozhodil gildu aspon ja si to myslim, nebo se snad mylim? Vetsina lidi ho zna a vi co od nej muze ocekavat. Me osobne se nikdy nejak zasadne nedotkl takze bych to nevidel jako velky problem, kdyz bude pravidelna dochazka. A jeden argument pro, kdo byl na sraze v Ostrave ten vi jake ma pekne kozene kalhoty a mohl si sahnout
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
sice sem ktomu nechtel vyjadrovat o deni guildy se prestavam zajimat, kdyz doufam brzo stejne prestanu hrat
kazdopadne jako hrac je dobrej na gw chodil pravidelne
takze pokud jde o me , nejsem proti , ale ani ho nebudu vitat s plnou naruci
hlasovat nebudu protoze tam neni moznost ze me je to jedno
kazdopadne jako hrac je dobrej na gw chodil pravidelne
takze pokud jde o me , nejsem proti , ale ani ho nebudu vitat s plnou naruci
hlasovat nebudu protoze tam neni moznost ze me je to jedno
jeste zruseni accu na forumistrok napsal:A je fuc XD
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
Severka napsal:
jeste zruseni accu na foru
To uz je formalita. Jsem zvedav za jak dlouho se zase rozhodnes pro navrat. Ted uz by se tomu dala rikat tradice
mistrok- jun i
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: