SHOKEI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severus

+5
Irien
Cibi
mistrok
Ertai
sogun
9 posters

Goto down

Dat Severusovi jeste jednu sanci a vzit ho z5 ?

Severus Vote_lcap80%Severus Vote_rcap 80% 
[ 12 ]
Severus Vote_lcap20%Severus Vote_rcap 20% 
[ 3 ]

Celkem hlasů : 15

Severus Empty Severus

Příspěvek  sogun Fri Jul 03, 2009 11:00 am

Severus jak uz jsem rikal, ale asi ne vsem, ma chut se k nam vratit. Jde o to jestli mu dat sanci nebo ne. Nejlepsi to bude odhlasovat a rict si k tomu svoje, k tomu bude tenhle topic. Je pravda, ze nas podrazil, ale zrovna ted by se nam minstrel celkem hodil. Tim spis pokud by hral pak librus svyho atd. No je to na vas Wink Hlasujte a piste.
sogun
sogun
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 170

Návrat nahoru Goto down

Severus Empty Re: Severus

Příspěvek  Ertai Tue Jul 07, 2009 9:03 pm

Len aby aj ostatni videli... ja som tento topic musel hladat ako ponocny Smile

Ertai
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 57

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mistrok Tue Jul 07, 2009 10:31 pm

ja jsem proti Wink Cekat az mu zase preskoci a udela stejnou svinarnu se mi nechce
mistrok
mistrok
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cibi Wed Jul 08, 2009 8:20 am

Akym sposobom nas vlastne zradil? Ked uz tu je hlasovanie hodilo by sa trocha priblizit co vlastne spravil..
Cibi
Cibi
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 33

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ertai Wed Jul 08, 2009 8:28 am

Odisiel od nas Very Happy ... neviem o tom ze by spravil nieco ine Smile On je holt Severus uz takovy, ale ked si clovek zvykne na to ze nikde dlho nevydrzi, tak je fajn albino

Ertai
gun so
gun so

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mistrok Wed Jul 08, 2009 11:05 am

Na minule shokei chate vsem lidem rekl ze s RO konci, ze uz to planoval dlouho a ze ho to uz nebavi. Po sraze prodal Valky Armor, za prachy si zmenil nick, zmenil uces a sel k jiny guilde (tehdy jeste TB nebyla ali). Kdyz jsem se ho na sraze ptal proc vlastne odesel tak rikal ze to nechce resit. Proste kvality spolehliveho hrace ktery guildu podrzi
mistrok
mistrok
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ertai Wed Jul 08, 2009 12:31 pm

mistrok napsal:Na minule shokei chate vsem lidem rekl ze s RO konci, ze uz to planoval dlouho a ze ho to uz nebavi. Po sraze prodal Valky Armor, za prachy si zmenil nick, zmenil uces a sel k jiny guilde (tehdy jeste TB nebyla ali). Kdyz jsem se ho na sraze ptal proc vlastne odesel tak rikal ze to nechce resit. Proste kvality spolehliveho hrace ktery guildu podrzi
Podla mna to moc prezivas, proste kazdy sme nejaki a Severus to s tym ze skonci s RO myslel vazne. Potom sa chcel vratit, nejako to schaosil, povedal si ze to skusi "od zaciatku" a "spali mosty"... proste take nieco... asi mal pocit ze to bude lepsie, no a zistil ze nebude, tak sa chce vratit.

Ertai
gun so
gun so

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mistrok Wed Jul 08, 2009 10:37 pm

Ertai napsal:Podla mna to moc prezivas, proste kazdy sme nejaki a Severus to s tym ze skonci s RO myslel vazne. Potom sa chcel vratit, nejako to schaosil, povedal si ze to skusi "od zaciatku" a "spali mosty"... proste take nieco... asi mal pocit ze to bude lepsie, no a zistil ze nebude, tak sa chce vratit.

Snaha o joke: "Tak v tom pripade at si znova zmeni uces a jmeno at to ma nejakou stavu Wink "

V tom co jsem napsal jsem jen reagoval na zadost cibiho aby vedel jak to bylo. A bylo to tak a ne jinak. I kdyz ten tvuj obrat "nejako to schaosil" se mi taky libi Smile Mim cilem vseho co jsem tu psal je jedina vec. Chci pripravit lidi na to ze Severus je trosku do vetru co se guild tyce.
Vim ze ty ho znas a vis co od nej muzes cekat Smile
mistrok
mistrok
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Irien Thu Jul 09, 2009 12:05 am

Klikl jsem "ano" protoze osobne nic proti Severusovi nemam a v dobe, kdy hraval za Oggiho byly stringy presne tam, kde je clovek potreboval. Ale na druhou stranu doufam, ze jeho pripadnym navratem nevzniknou zadne vaznejsi neshody s temi, kdo si nepreji jeho navrat. Take by me zajimal duvod, proc zase meni gildu.
Irien
Irien
itto hei
itto hei

Poèet pøíspìvkù : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hado Thu Jul 09, 2009 8:48 am

protoze jsme lepsi a ma nas rad Very Happy
ja jsem pro.. treba si toho bude ted vazit a uz neodejde :>

alien
Hado
Hado
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 72

https://www.facebook.com/Hadodej?ref=profile

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Divocacek Thu Jul 09, 2009 9:03 am

No ja myslim ze je necim posedly:-) a zase za nejakou dobu odejde jinam, ale neni to snad zivel, ktery by nejak rozhodil gildu aspon ja si to myslim, nebo se snad mylim? Vetsina lidi ho zna a vi co od nej muze ocekavat. Me osobne se nikdy nejak zasadne nedotkl takze bych to nevidel jako velky problem, kdyz bude pravidelna dochazka. A jeden argument pro, kdo byl na sraze v Ostrave ten vi jake ma pekne kozene kalhoty a mohl si sahnout Twisted Evil
Divocacek
Divocacek
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  oggi Thu Jul 09, 2009 10:14 am

sice sem ktomu nechtel vyjadrovat o deni guildy se prestavam zajimat, kdyz doufam brzo stejne prestanu hrat Smile

kazdopadne jako hrac je dobrej na gw chodil pravidelne
takze pokud jde o me , nejsem proti , ale ani ho nebudu vitat s plnou naruci Smile
hlasovat nebudu protoze tam neni moznost ze me je to jedno Smile
oggi
oggi
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 49

https://shokei.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mistrok Thu Oct 08, 2009 7:44 pm

A je fuc XD
mistrok
mistrok
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Severka Thu Oct 08, 2009 9:29 pm

mistrok napsal:A je fuc XD
jeste zruseni accu na foru Smile
Severka
Severka
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mistrok Thu Oct 08, 2009 11:19 pm

Severka napsal:
jeste zruseni accu na foru Smile

To uz je formalita. Jsem zvedav za jak dlouho se zase rozhodnes pro navrat. Ted uz by se tomu dala rikat tradice
mistrok
mistrok
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: