Porucha zobrazení
3 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Porucha zobrazení
Prosím poradit: Dostal jsem zpátky počítač z opravy a nyní nemohu hrát RO! Když ho spustím, tak již přihlašovací obrazovka je roztrhaná, a hra se nedá hrát! Stáhl jsem jak nové drivery, tak znovu nainstaloval RO. Už si nevím rady! Prosím poradte!
Stepanek- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 15
Re: Porucha zobrazení
Skús sa pohrať s nastavením v SetCZ.exe
JeKo- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 41
upresni co mas za grafiku a jakou verzi ovladacu jsi stahl, a mas donstalovane komplet PC? mne se taky stalo ze XP SP1 odmitaly moji grafiku vzit do 1024 byla ok pri nastaveni 1680 se sypal obraz musel jsem doinstalovat SP2 ale tohle se tyka novejsich grafik
Děkuji za rady, zřejmě je to grafická část základní desky - radil jsem se s technikem z Alza.cz. Mám jim počítač přivézt. Ještě je v záruce.Moriko napsal:upresni co mas za grafiku a jakou verzi ovladacu jsi stahl, a mas donstalovane komplet PC? mne se taky stalo ze XP SP1 odmitaly moji grafiku vzit do 1024 byla ok pri nastaveni 1680 se sypal obraz musel jsem doinstalovat SP2 ale tohle se tyka novejsich grafik
Stepanek- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 15
Alza nema spatny servis, i kdyz zalezi na jakeho cloveka tam narazis, jen skoda te cesty a komplikaci.Stepanek napsal:Děkuji za rady, zřejmě je to grafická část základní desky - radil jsem se s technikem z Alza.cz. Mám jim počítač přivézt. Ještě je v záruce.
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: