Tak jdeme na to v dalsim skolnim roce;)
+7
Cibi
Severka
Ertai
Kifik
mistrok
Moriko
sogun
11 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Tak jdeme na to v dalsim skolnim roce;)
Dneska normalne gw, ja tam bohuzel nebudu, protoze pomaham stehovat kamose, ale od Nedele 30.8. jdeme vsichni na to !!!! A pojedeme pekne jako pred tim, dochazku si budeme delat a zacneme to zase krapet hrotit a slapat zbytku servru na paty.
Takze na tu nedeli se dejte vsichni do kupy obstarejte si co je treba, zacnete sbirat material na bomby, budou za nej oca. Ja s nekym navarim bomby na tu nedeli a uz se to pekne pomaze na ostro. Urcite se nam otevre i nejaka nase pevnost atd...
Jinak v nedeli nebo v utery, kazdy kdo prijde, dostane oca Jeste nevim ktery gw to rozdam :-D Takze si zase udelejte pekne cas, at mame poradnou dochazku, pokud nebude dochazka, nema smysl, aby par nadsencu neco samo zkouselo. Mame po srazu, tak doufam, ze to bude pekne vypadat a nenechate kamose v tom:)
Takze na tu nedeli se dejte vsichni do kupy obstarejte si co je treba, zacnete sbirat material na bomby, budou za nej oca. Ja s nekym navarim bomby na tu nedeli a uz se to pekne pomaze na ostro. Urcite se nam otevre i nejaka nase pevnost atd...
Jinak v nedeli nebo v utery, kazdy kdo prijde, dostane oca Jeste nevim ktery gw to rozdam :-D Takze si zase udelejte pekne cas, at mame poradnou dochazku, pokud nebude dochazka, nema smysl, aby par nadsencu neco samo zkouselo. Mame po srazu, tak doufam, ze to bude pekne vypadat a nenechate kamose v tom:)
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Re: Tak jdeme na to v dalsim skolnim roce;)
Tak nedele za 2 dny, mozna by to chtelo udelat nejaky vetsi vareni, ja musim jeste solo navarit asi 2000 bomb. Snad me s tim nekdo pomuze:)
sogun- jun i
pokud budes chtit aspon glorii a linku tak mi vecer napis na icq, mel bych byt on
Jak to vypada s nedelnima GW? Dneska mi prisel pocitac takze v nedeli se mnou pocitejte. Jen jak jsem slysel tak pro Shokei uz nejspou GW aktualnim tematem. Kazdopadne v nedeli by to chtelo zburcovat a dojit v co nejvetsim pocte tak dojdete a uvidime co z nas po prazdninach zbylo
PS: Dochazku si muzu vzit zase na starost
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
no co prijdou vsichni co byli na sraze, kdyz se rekne zaciname zase chodit gw, tak zacneme a beda tem, kdo se na nas vyprdnou ^^mistrok napsal:Jak to vypada s nedelnima GW? Dneska mi prisel pocitac takze v nedeli se mnou pocitejte. Jen jak jsem slysel tak pro Shokei uz nejspou GW aktualnim tematem. Kazdopadne v nedeli by to chtelo zburcovat a dojit v co nejvetsim pocte tak dojdete a uvidime co z nas po prazdninach zbylo
sogun- jun i
Za kazdou fotku od Neb, kde na sobe nema neco ruzoveho prijdu na jedno GW.
V nedelu dojdem, tento vikend som doma takze dokonca budem mat konecne aj svoju 2000dpi mys - by ste neverili ake tazke je hrat na beznom smejde ked ste zvyknuti na luxus
Dojdite sociali, Shokei este nepovedali posledne slovo *
Dojdite sociali, Shokei este nepovedali posledne slovo *
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
ja hravam na nejlevnejsi optice kamo a nechtel bych sam sebe videt jak budu dobry na tom tvem 200 000 dpi shitu
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
Beru champa uz od piatka skupujem BH ked tak si zamluvam na tie gw brejle
Cibi- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 33
mozno pridem
Lousin- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
ja asi nepridem, ale budem na vas silno mysliet... <3 :-*
Bladik- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 21
Kifik napsal:Dneska jdu i ja Pokud mi nevyjde rande XD
Uz jsi nasel tu svoji vysnejou japonku? XD Jinak dneska jdu ale ve ctvrtek mam praci
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
heeej rodi mi segra - o tejden driv nez bylo v planu, takze se mozna nedostavim.. jakoze zapit se to nejak musi a ja nevim, jestli uz dneska nebo az pozdejc :>
Poslusne hlasim ze sem se Dneska vratil od Verci po vikendu takze sem ready na GW:-)
Deniel- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 47
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: