BIG BIO FAMILY
+11
Ertai
letrik
Sajmik
mistrok
JeKo
Twistik
Cibi
sogun
Deniel
Moriko
Pastikar
15 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
BIG BIO FAMILY
Tento topic tu je na pravom mieste povedal by som... Mohli by sme tento výkend niekedy spraviť veľkú partu do bia ale fakt veľkú aspoň 10ľudí a poriadne tam pretočiť respawn myslím že kebyže sa to tankuje champom cez MS na sacri tak by sa dali urobiť celkom solidné vláčky a poriadne tam naexpiť. Takže kto sa pridá?
Pastikar- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 69
Re: BIG BIO FAMILY
kdyz stihnu dat se sinxem 90tku tak se rad pridam:-) SD sinx:-)
Deniel- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 47
taky bych to chtel stihnout:-D uz mam 80 lvl, ale v patek tu jsou pivni slavnosti, to je neprekonatelna prekazka, ale dalsi tyden uz by to bylo na tuti;)
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
sumi to s tou lousin by sa nejak vyriešiť dalo, arouši ten exp bude asi v sobotu alebo tak nejak tak by si tam mohol ísť aj s nejakým iným charom, ale chce to ešte poriadnu wizznu sacri a ešte nejaké HP... takže ak má ešte niekto záujem...
Pastikar- gun so
no mohl bych vzit soguna, tomu chybi jeste 35% ale muzu zahrat i jiny char a jeho posadit na warp, mam wiznu, priesta, champa, gypsy a sacri pripadne a nebo vzit me priestku tu chci taky doexpit:-D zuzi treba knechtku
sogun- jun i
sogun napsal:no mohl bych vzit soguna, tomu chybi jeste 35% ale muzu zahrat i jiny char a jeho posadit na warp, mam wiznu, priesta, champa, gypsy a sacri pripadne a nebo vzit me priestku tu chci taky doexpit:-D zuzi treba knechtku
tak ten champ ak môže umierať tak by si mohol zobrať na MS ale neviem či sa pridá mistrok a ak nie tak nebude sacri takže sa to nejak prehodí... a zuzi nech vezme tiež niečo...
Pastikar- gun so
no champ nemuze chcipat to je bladikova cora, ale muze se taky expit ma 94 :-DPastikar napsal:sogun napsal:no mohl bych vzit soguna, tomu chybi jeste 35% ale muzu zahrat i jiny char a jeho posadit na warp, mam wiznu, priesta, champa, gypsy a sacri pripadne a nebo vzit me priestku tu chci taky doexpit:-D zuzi treba knechtku
tak ten champ ak môže umierať tak by si mohol zobrať na MS ale neviem či sa pridá mistrok a ak nie tak nebude sacri takže sa to nejak prehodí... a zuzi nech vezme tiež niečo...
sogun- jun i
sogun napsal:no champ nemuze chcipat to je bladikova cora, ale muze se taky expit ma 94 :-D
tak je na tebe či si ochotný s ním ťahať cez MS lebo ak nie tak budem musieť asi ja a to by som nerád..
Pastikar- gun so
tak bych si rad potahl jeste lk )
snad bude cas a nalada
snad bude cas a nalada
Twistik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 72
Však Juuni ako sacri sa dá zobrať tiež.
JeKo- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 41
Ja se rad pridam. Vypada to dobrou guildovni akci. Akorat to zatim vypada ze bude 10 lidi na soc expu a 2 na support XD Takze me zajima jestli to teda bude chodici parta (to by bylo zajimavejsi ale chce to pevnou ruku ve vedeni jinak to bude chcipacka) a nebo to bude parta na MSko a zabijelo by se to champem (tady je zase problem ze nevim o zadne gypsi co by MS mela, na MS barda bych mel login). Jinak do chodici party bych sel za toho palacha, do tahaci asi za HP.
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
mistrok napsal:Ja se rad pridam. Vypada to dobrou guildovni akci. Akorat to zatim vypada ze bude 10 lidi na soc expu a 2 na support XD Takze me zajima jestli to teda bude chodici parta (to by bylo zajimavejsi ale chce to pevnou ruku ve vedeni jinak to bude chcipacka) a nebo to bude parta na MSko a zabijelo by se to champem (tady je zase problem ze nevim o zadne gypsi co by MS mela, na MS barda bych mel login). Jinak do chodici party bych sel za toho palacha, do tahaci asi za HP.
bude to chodiaca parta, asi ja budem ťahať na MS a budem mať sacri a bude sa to zabíjať wizznou a monkom čo chce zobrať cibi.. ešte by to chcelo ale zohnať iriena, poprípade stredniho, silent by mohol ísť a aj gabriel, to by nás už bol potom celkom slušný počet...
Pastikar- gun so
JeKo napsal:Však Juuni ako sacri sa dá zobrať tiež.
double post: juuni sa dá zobrať ale chcem aby na warpe sedelo čo najmenej charov, chcem aby tam šli ludia ktorý zoberú svoj expiaci char a vbehnú do terénu... behať tam s duálmy a ťahať tie chary na warpe tak to už fakt môžeme ťahať do rootu a zabíjať champom... chcem aby to bola chodiaca parta..
Pastikar- gun so
Ze bych se pridal? Uz sem rok neexpil xD
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
Pastikar napsal:
bude to chodiaca parta, asi ja budem ťahať na MS a budem mať sacri a bude sa to zabíjať wizznou a monkom čo chce zobrať cibi.. ešte by to chcelo ale zohnať iriena, poprípade stredniho, silent by mohol ísť a aj gabriel, to by nás už bol potom celkom slušný počet...
Pokud mam zahrabat ve starych vzpominkach na bio tak na chodici partu to chce 2 schopne HP, Sacri, Minstrela, HW, profa, champa.
Chodilo se tak ze 1 HP na sacri byl ve predu a rikal co tam je a co vede(predpokladam ze to bude pastikar s champem coz je taky dobry), zbytek se drzel na stringach a ridil se velenim toho co byl ve predu. 2 HP byli na sacri. s tim ze 1 vkuse healoval a druhy boostoval. Wizna davala LK,BS,Cecky, Minstrel wizny a Champ priestky a navic mohl popripade rootnout nebo asurnout to co prislo do zad. Takze Pocitam ze by nase parta mela mit 2 Champy(jeden na tahani druhy na kill), 2-3 HP, sacri, wiznu, profa, Minstrela.
Tohleto je muj navrh jak by ta parta mela vypadat. Ja se teda hlasim za Palacha a ostatni sem piste kdo pudete za ty ostatni chary. Az bude ta zakladni parta hotova muzem se bavit o vsech tech postavach co tam budou na soc expu.
mistrok- jun i
Tiez by som siel chce to doexpit lebo s tou malou vit je to strasne kludne to budem v MS tankovat
letrik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 34
Tak ja by som mohol tiez, najlepsie tak v sobotu vecer / v noci ... ale ak sa dostanem viac ako 3% do minusu (vcetne) tak na to kaslem
(tj mozete so mnou ratat ako profom, ak ma bude mat kto healovat )
(tj mozete so mnou ratat ako profom, ak ma bude mat kto healovat )
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
Od doby co se zmenilo bio (priestky meli asu atd.) tak jsem byl v chodici parte 2x a vzdycky to skoncilo nehoraznou chcipackou pac to kazdy chtel davat stejne jako pred zmenou. Proto to chce lidi co ovladaji postavy za ktery tam pudou a pevnou ruku vedeni co si ohlida kamikazze hrace co se zenou za lootem nebo ze se chcou podivat co je ve predu. Proste to nebude takovej zmatek jako je thanatos kde to je vylozene for fun a cim vic peri tim vic adidas(nechapu jak to miltank dela ze jich ma porad nejvic). V tom biu to je o skillu a ukaznenosti a ja tam jdu hlavne proto aby se zvedla sehranost lidi v guilde pac to pude videt na GW. Kdyby slo o co nejvic Exp/cas a expeni dualu tak by se to tahalo na Mental Sensing(ktery nemame ale mozna bude->Uz ses bavil s green arousi? Ja bych to naexpil )
Jinak hlasuju vsemi 5 pro lagera za profu. Jeho SW a pavucina skill se bude hodit. Teleport skill neopominaje :-D
Jinak hlasuju vsemi 5 pro lagera za profu. Jeho SW a pavucina skill se bude hodit. Teleport skill neopominaje :-D
mistrok- jun i
mistrok napsal:Od doby co se zmenilo bio (priestky meli asu atd.) tak jsem byl v chodici parte 2x a vzdycky to skoncilo nehoraznou chcipackou pac to kazdy chtel davat stejne jako pred zmenou. Proto to chce lidi co ovladaji postavy za ktery tam pudou a pevnou ruku vedeni co si ohlida kamikazze hrace co se zenou za lootem nebo ze se chcou podivat co je ve predu. Proste to nebude takovej zmatek jako je thanatos kde to je vylozene for fun a cim vic peri tim vic adidas(nechapu jak to miltank dela ze jich ma porad nejvic). V tom biu to je o skillu a ukaznenosti a ja tam jdu hlavne proto aby se zvedla sehranost lidi v guilde pac to pude videt na GW. Kdyby slo o co nejvic Exp/cas a expeni dualu tak by se to tahalo na Mental Sensing(ktery nemame ale mozna bude->Uz ses bavil s green arousi? Ja bych to naexpil )
Tak ja si myslim ze za champa/monka to zvladam hrajem to uz nejaky ten rok tak by som siel a ono ked su 2 co by tahali tak na tom MSku by to slo krasne mozem mat jedneho champa s ktorym by som to mohol tahat len to chce to MSko ;D
letrik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 34
Preco tahat champom/monkom v mentale? My sme vzdy tahali priestami do sensingu na niektorej strane, bud vlavo alebo vpravo nad stredom v tych stvorcoch pod schodami. Tam stoji kombo, stringy, prof, champ a priest a ostatok vlackuje moby z 3 stran. Chce to aby ten champ nemal problem to trafit za behu a aby si priesti vedeli drzat odstup od mobov, ktore tahaju, pripadne aby neumreli na 1 spiral
Jo a snipky s wiznami sme snatchovali. Ono tahat snipku do komba, resp. wiznu, ktora to tam vykosti jednym stormom nebol nikdy dobry napad
Ale ak nieco o com neviem brani takemuto sposobu, tak ma opravte
Jo a snipky s wiznami sme snatchovali. Ono tahat snipku do komba, resp. wiznu, ktora to tam vykosti jednym stormom nebol nikdy dobry napad
Ale ak nieco o com neviem brani takemuto sposobu, tak ma opravte
rodix- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 9
2 Champy asi nebudu bude monk a champ J a pre rodixa, netaha sa champom v mentale ale cez root... obucha sa a zabije...
Cibi- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 33
hmmm čo má mental sensing s chodiacou partou? Spraviť kemp v biu a ťahať to HP-čkami je už otrava a stále tam sú nasockované aspoň 3party a hlavne cez výkend... my sa musíme hýbať a tankovať to champom v mental strenght alebo teda HP-čkom cez to sacri a ak by šiel gabriel tak by sme mali tú partu už aj kompletnú a ak pôjde aj hanzi to by sme mali aj hypsinu na marionetu ) to by boli instant SG ak sa nemýlim... ide o to aby jeden champ tankoval, to sa uvidí či to budem ja alebo letrik a druhý champ bude asurovať to čo wizzna nedá a čo zmrazí... mne ide o to aby sa nám podarilo dostať na také mieste že keď portujete po biu tak je tám v jednej miestnosti 50mobov a tie poviťahovať cez mental streght (radšej to vypisujem celé lebo každý tu hovorí iba o mental sensingu) preto chcem aby tam každý šiel hlavne za ten svoj char pretože tam je fakt zapotreby onen spomínaný skill....
Pastikar- gun so
Cibi napsal:2 Champy asi nebudu bude monk a champ J a pre rodixa, netaha sa champom v mentale ale cez root... obucha sa a zabije...
double post: 2champovia budú ja a letrik, j a pre teba rodix má pravdu bude sa ťahať champom v mentále a nie cez root.. tieto obúchavačky v roote ma už nebavia )
EDIT: bol by som rád keby sa šlo v nedelu alebo v sobotu po obede, laagu večer alebo v noci mi to určite nesedí..
Pastikar- gun so
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: