Silvestr
+2
Sajmik
Severka
6 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Silvestr
Kdysi se me Sogun ptal, zda nemam nejakou chatu na zimu,
mno ted me napadlo ze mam moznost zaridit asi na 4 dny vcetne silvestra chatky v Lipove Lazni u Jesenika, jezdime tam uz s partou tretim rokem a prakticky tam je mista dost...
vychazelo to vzdy tak na 250 na obyc den a tusim 500 na silvestrovsky (celkove nejak 1250), je v tom ubytovani v chatkach, kde je topeni a je to s polopenzi, na silvestra tam je hafo jidla a nejaky chlast v cene, vari tam docela dobre, tak se kdyztak rozhodnete a dejte vedet, ja bych pak prokecl kamose co tam na silvestra hraje a zarizuje to.
mno ted me napadlo ze mam moznost zaridit asi na 4 dny vcetne silvestra chatky v Lipove Lazni u Jesenika, jezdime tam uz s partou tretim rokem a prakticky tam je mista dost...
vychazelo to vzdy tak na 250 na obyc den a tusim 500 na silvestrovsky (celkove nejak 1250), je v tom ubytovani v chatkach, kde je topeni a je to s polopenzi, na silvestra tam je hafo jidla a nejaky chlast v cene, vari tam docela dobre, tak se kdyztak rozhodnete a dejte vedet, ja bych pak prokecl kamose co tam na silvestra hraje a zarizuje to.
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
Re: Silvestr
Severka napsal:Kdysi se me Sogun ptal, zda nemam nejakou chatu na zimu,
Ja sem se o tom uz s arousem bavil a hledal sem taky nejaky chaty. Nasel sem taky nejakou rekreacni oblast v beskydech. Vypadalo to moc pekne v tech chatkach, ale arous rikal, ze by to chtelo chatu, abysme byli vsichni pohromade. Navic si nejsem jistej, jestli je silvestr zrovna vhodnej termin... Spousta lidi uz ma svoje plany na ten den a asi by to nebylo moc vyhodny.
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
no tak nic no, ja jen kdybyste nic nemeli a treba planovali sedet doma ja tam jedu tak jako tak, klidne se muze pridat jenom par lidi...
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
Ja budu taky na chate (na Karlove, coz by nemelo od Jesenika byt tak daleko) takze jestli tam nakonec nekdo pojede tak mi dejte vedet a sejdem se a zachlastame
Kife priznej se gde a ja te prijedu zkontrolovat at tam neprovadis nejake nepredlozenosti :-)
Z albrechtic to zase neni tak daleko.
Z albrechtic to zase neni tak daleko.
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
ja jsem na silvestra v praci. Chce se nekdo pridat?
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
Tak nakonec jako kazdy rok na Malé Morávce Vedle te velke chaty OSP jestli vis kde to je ... ted nevim jak se jmenuje ten svah hned vedle sakra ... mozna je to Olomoucak.
no ja neprijedu je to trochu daleko, ale kdo chce muze prijet .tady se bude slavit aspon drive
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: