Turnaj 2009
+10
Ertai
SilentBlade
Moriko
Gabriel
JeKo
Sajmik
nemesis
Cibi
mistrok
sogun
14 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Guilda
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Turnaj 2009
no nevim 1agi boty mi za cenu +2 fakt nestojej ani za zminku vem si ze je to tak specifickej kus equipu ze je vetsine lidi nahovinko :-D
vem si co ti udela tidal kombo s flockem
20%HP
10%SP
5% water redukce
4mdef
2str
10 zhruba realny def (jenom z bot)
coz je treba pro HP na exp lepsi nez variantky a nejenom pro HP ale vpodstate pro vsechny jak tanky tak str chary. Pro nektery chary kterejm je valky mantak nanic je tidal kombo na gw jedina rozumna vec.. nehlede na to ze je v guilde deviling ve wool scarfu..
ale abych to zase tak nevychvaloval tak osobne tidal kombo nepreferuju
ale to jenom proto ze mam variantky, +9valky botky a devla v mufleru
vem si co ti udela tidal kombo s flockem
20%HP
10%SP
5% water redukce
4mdef
2str
10 zhruba realny def (jenom z bot)
coz je treba pro HP na exp lepsi nez variantky a nejenom pro HP ale vpodstate pro vsechny jak tanky tak str chary. Pro nektery chary kterejm je valky mantak nanic je tidal kombo na gw jedina rozumna vec.. nehlede na to ze je v guilde deviling ve wool scarfu..
ale abych to zase tak nevychvaloval tak osobne tidal kombo nepreferuju
ale to jenom proto ze mam variantky, +9valky botky a devla v mufleru
ty si nad tim vubec nepremejslel ty boty daj 2agi + 3/4 za tu card na agi to znamena boty s 5-6agi a k tomu mantak co da taky 2agi+3za bapha a mas set co ti da 10-11agiKikin napsal:
Anonymní- Anonymní
riivaaja nam nepovoli +1 na +8 tidaly, takze +7 na +9 nebo nic (to pravidlo ze jsme je nemeli na turnaji pouziva kdyz se mu hodi xD) ale +7 > +9 by podle nej bylo ok
Twistik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 72
to je smirak ten medik :-D
v tom pripade mame asi jasno ne? ja sem za ty tidalky.. nebo valky mantak +10
v tom pripade mame asi jasno ne? ja sem za ty tidalky.. nebo valky mantak +10
Twistik- gun so
A ja si zase myslim, ze co se bude plusovat, nebo jaka karta se bude vyndavat(i kdyz tady je asi uz jasne rozhodnutej ten stalactic)bych nechal ciste na Arousovi, protoze to cele dotoval.
Miltank- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
vono by stacilo kdyby se tady vyjadril protoze ja sem se smim ve hre jeste nepotkal :-D
jojo kotel tu Alpinku hral opravdu vyborne a tohle byl docela divnej zapas vsimni si jak to alax laguje.. a ja mel uplne ty samy lagy na creatorovi.. uplne divne se ta hra zpomalovala nebo co
Kikin napsal:jojo kotel tu Alpinku hral opravdu vyborne a tohle byl docela divnej zapas vsimni si jak to alax laguje.. a ja mel uplne ty samy lagy na creatorovi.. uplne divne se ta hra zpomalovala nebo co
Hm ja dal ze zacatku 3 assury pres speed pot, ale jak to pak tak kurefsky laglo, tak sem chcip, je to krasne na tom videu videt, ptze to presne v ten mmnt laglo i Alax. No a ten champ uz mel pak skoro volne pole pusobnosti, si tam s vama mohl delat co chtel.
Miltank- itto hei
Svoje brejle dam na tu mistressku, at ji uz konecne mame, takze toho stalactica si necham vyndat.
Jinak ty 2x +9 tidalky jsou zajimavy napad, myslim, ze by to pomohlo hodne guilde na expeni atd...Kdyz by to zase bylo na ty dostupny postave ve skladu.
Jinak plusovani dvou veci po rozmluve s medou by nejspis bylo mozny. Je ale potreba, aby se vyjadrilo vic lidi. +8 surv davat na +9, jsou jen 3 procenta no. A mit jeste jedny +9 tidalky navic s tim co davaji, me prijde pro guildu rozhodne lepsi. No musite si to rict vy. Ja chapu, ze Ciby by chtel mit pekny mantacek, ale uz +8 je az az prima. A jedna se spis pro veci do guildy, nez pro nejaky osobni vecicky.
Na gw by to sinxove vyuzili festovne a dalo by se namrskat na obou 140str.
Jinak k tem tidalkym mam dostupnyho alita,g whispera a devla v +7 woolu vse.
Jinak ty 2x +9 tidalky jsou zajimavy napad, myslim, ze by to pomohlo hodne guilde na expeni atd...Kdyz by to zase bylo na ty dostupny postave ve skladu.
Jinak plusovani dvou veci po rozmluve s medou by nejspis bylo mozny. Je ale potreba, aby se vyjadrilo vic lidi. +8 surv davat na +9, jsou jen 3 procenta no. A mit jeste jedny +9 tidalky navic s tim co davaji, me prijde pro guildu rozhodne lepsi. No musite si to rict vy. Ja chapu, ze Ciby by chtel mit pekny mantacek, ale uz +8 je az az prima. A jedna se spis pro veci do guildy, nez pro nejaky osobni vecicky.
Na gw by to sinxove vyuzili festovne a dalo by se namrskat na obou 140str.
Jinak k tem tidalkym mam dostupnyho alita,g whispera a devla v +7 woolu vse.
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Jeste tu je moznost dat ten +8 VM na +10 kvuli bosakum. Preci jen se vsichni lepsi reflekti
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
ale bose ureflektis i s +8
navic co jsem slysel tak s dalsi zonou, nebo tou dal , uz nepujde reflektit
navic co jsem slysel tak s dalsi zonou, nebo tou dal , uz nepujde reflektit
Twistik- gun so
Jestli se do toho muzu vmesovat, tak ja sem za +9 tidalky rozhodne. Ma to sirsi vyuziti oproti VM, kterej reflektuje uz tak a proti survivu, kde uz ty +2 upgrade nejak nevytrhne.
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
mistrok napsal:A co dat variantky na +2
Sakrkasm? xD
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
no ok takze asi to budou tidalky...
je tu otazka jestli sme schopny udelat dvoje +8 ...pokud je uz nemame
pokud nejsme schopny tak sme blbci a muzeme resit jiny varianty
PS: sou tady fajnovy smajlici
je tu otazka jestli sme schopny udelat dvoje +8 ...pokud je uz nemame
pokud nejsme schopny tak sme blbci a muzeme resit jiny varianty
PS: sou tady fajnovy smajlici
casu je na to dost, to problem neni...ja mam ted 8 kousku z hradu v kafre, ale jeste musim dokoupit nejaky veci na EE, jak budou pisnu to
sogun- jun i
OKa vyreseno, v brylich uz mame mistressku a mame dvoje +9 superior tidal shoes, kdo chce pujcit, staci pisnout To vyuzijeme uplne nejvic a vsichni Tak jak jste chteli.
Jo a hlavne o tom nikde nemusite mluvit a vytahovat se na foru a podobne, v tech vyhrach nam vysli gm dost brutalne vstrict, kdyz nam dali diskv. Takze aspon o tom drzte pusinky....diky
Jo a hlavne o tom nikde nemusite mluvit a vytahovat se na foru a podobne, v tech vyhrach nam vysli gm dost brutalne vstrict, kdyz nam dali diskv. Takze aspon o tom drzte pusinky....diky
sogun- jun i
jak kdyby ti nestacilo ze si potoval gildovni berryKikin napsal:hehe zadam specialni odmenu pro svuj turnajovej tym, chlapi si to zaslouzej
Anonymní- Anonymní
Kikin napsal:hehe zadam specialni odmenu pro svuj turnajovej tym, chlapi si to zaslouzej
Ty ses neskromnej clovek cece.
Miltank- itto hei
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turnaj Guild 12.12.2009
» Serverovy turnaj
» BIO 1.9. 2009 16:00
» 1.10.2009 oggi konci s RO
» Shokei sraz 2009 - FOTKY!!
» Serverovy turnaj
» BIO 1.9. 2009 16:00