SHOKEI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novy equip oproti staremu czro

3 posters

SHOKEI :: Guilda :: Expeni

Goto down

Novy equip oproti staremu czro Empty Novy equip oproti staremu czro

Příspěvek  Ertai Fri Sep 23, 2011 1:18 pm

Takze, som stary foter ktory hral RO aktivne len na starom czechro, ep11.2 - a teda vobec netusim, aky novy zaujimavy equip pribudol v ep12 a ep 13. Pozeral som si databazy, ale je tazko odhadnut co je zohnatelne, co zohnatelne nie je, a co sa vlastne realne pouziva a co nie. Prekvapili ma nejake nove Bradium accessorka a Bradium shield, a nerad by som taketo prekvapenia zazival ked si krvopotne zozeniem nejaky equip ktory bude davno za opicami...
Takze prosim o pomoc ludi ktori s tym maju nejaku lepsi skusenost, s akymi vecami pocitat v equipe? Nove pouzivane karty, nove pouzivane oblecenie... mozno rovno napiste vase predstavovane equipy na GW a na expenie Smile

Ertai
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 57

Návrat nahoru Goto down

Novy equip oproti staremu czro Empty Re: Novy equip oproti staremu czro

Příspěvek  caleb Fri Sep 23, 2011 1:46 pm

Ahoj,
aktuálně máme episodu 13.2. Bradium accesorka jsou až 13.3 Disc takže ty tu nejsou.
Bradium shield[1] pada, ted mam a pada na slusne procento a neni tezke ho vyhuntit jen je to velmi zdlouhave protoze bradium golem je pomaly a velkou mdef + hp, na firewall firebolt ho das jestli u toho neusnes. Na gw ale stejne bude nejlepsi valky shield pokud tech 500hp navic nebude rozhodovat o tom jestli prezijes/neprezijes asuru.

Pro me jako wiznu je zajimavy sprint set a proto od lvl 80 jsem pouze v novem svete a mam 2xsprint ring a 1xsprint shoes[1], na armoru budu dale pracovat. Prome pinguli a immovable kytek v munak filedu te vsechno moby v novem svete zabijou na jednu ranu. Base attack maji kole 10k takze pozor na to.

Spiz nez novy svet by to mohl zajimat cursed abby monastery a rachel, osobne abby vubec neznam a rachel je dobry tak akorat na slotove sandalky s 10mdef a solidni nove karty. Potom je potreba vsimnout si pridaneho dropu bossu a mobu v biolabu, padaji ted velmi zajimave veci a zaroven bylo od moji posledni navstevy bio vylepseno aby to nebylo tak jednoduche.

caleb
nitto hei
nitto hei

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  amper Fri Sep 23, 2011 2:42 pm

No co sa tyka equipu da sa nieco zistit napriklad z reborn wiki, kde uz sa tie nove veci aj pouzivaju, pre priesta napriklad tu, aj ked sem tam si musis odmysliet tie custom veci. Su tam hlavne valkyria veci, neco z odinu a namelesu. Asi ani tam este niesu tie nove veci z NW co spominal caleb:

http://www.reborn.cz/wiki:highpriest_buildy

Len doplnit caleba, tie sprint veci z NW redukuju cast time, a cast delay:
Tu si mozete prezriet tie nove mapy a dropy, a stoji za vsimnutie si atacku, ak nepoznate tak klikanim na tie cervene tecky sa pohybujete po mapach:
http://db.reborn.cz/rodb.cgi?map=spl_fild02&srcwarp=9708

amper
nitto hei
nitto hei

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

SHOKEI :: Guilda :: Expeni