Pokec
+2
Nebt-het
mistrok
6 posters
Pokec
Jak to vypada s Arousem? A jak to vypada se stredecnima GW? Jdem nejdem?
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
Re: Pokec
mistrok napsal:Jak to vypada s Arousem? A jak to vypada se stredecnima GW? Jdem nejdem?
no nikdo nevi asi jako pulka shokei se vzala a šla k Iscariotum, tak jsem šla s nima, ale jako nelibi se mi taam tak ať arouš kouka zase hrat
Nebt-het- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 43
Nebt-het napsal:mistrok napsal:Jak to vypada s Arousem? A jak to vypada se stredecnima GW? Jdem nejdem?no nikdo nevi asi jako pulka shokei se vzala a šla k Iscariotum, tak jsem šla s nima, ale jako nelibi se mi taam tak ať arouš kouka zase hrat
Copak se ti nelíbí tam?
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
Sajmik napsal:Nebt-het napsal:mistrok napsal:Jak to vypada s Arousem? A jak to vypada se stredecnima GW? Jdem nejdem?no nikdo nevi asi jako pulka shokei se vzala a šla k Iscariotum, tak jsem šla s nima, ale jako nelibi se mi taam tak ať arouš kouka zase hrat
Copak se ti nelíbí tam?
Tak jako néé že néé, ale GW s bubnem stejně prostě rox a o tom žadna
Nebt-het- gun so
Nebík, ty nevykecávaj na fóre a začni hrať : D Alebo mi daj aspoň acc : D Potrebujem tvoj luk : D Už som high archer! : DNebt-het napsal:Tak jako néé že néé, ale GW s bubnem stejně prostě rox a o tom žadna
JeKo- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 41
JeKo napsal:
Nebík, ty nevykecávaj na fóre a začni hrať : D Alebo mi daj aspoň acc : D Potrebujem tvoj luk : D Už som high archer! : D
ˇŠak ja hraju pořáád, ale teďkom už budu muset začít makat na bakalářce a kamoš slavil narozky, tak se to trochu zvrtlo nó neni času ale dej mi mail a pošlu ti account klidně jsem hodna žéé
Nebt-het- gun so
Jak pořááád? Šak som ta už vyše týždňa nevidel : D A tiež budem musieť začať bojovať s bakalárkou : ( Na čo ti je mail, keď mi môžeš poslať PM? : D Ach, blondína : D Ale ok: jekoster@gmail.comNebt-het napsal:JeKo napsal:
Nebík, ty nevykecávaj na fóre a začni hrať : D Alebo mi daj aspoň acc : D Potrebujem tvoj luk : D Už som high archer! : DˇŠak ja hraju pořáád, ale teďkom už budu muset začít makat na bakalářce a kamoš slavil narozky, tak se to trochu zvrtlo nó neni času ale dej mi mail a pošlu ti account klidně jsem hodna žéé
JeKo- gun so
JeKo napsal:Jak pořááád? Šak som ta už vyše týždňa nevidel : D A tiež budem musieť začať bojovať s bakalárkou : ( Na čo ti je mail, keď mi môžeš poslať PM? : D Ach, blondína : D Ale ok: jekoster@gmail.comNebt-het napsal:JeKo napsal:
Nebík, ty nevykecávaj na fóre a začni hrať : D Alebo mi daj aspoň acc : D Potrebujem tvoj luk : D Už som high archer! : DˇŠak ja hraju pořáád, ale teďkom už budu muset začít makat na bakalářce a kamoš slavil narozky, tak se to trochu zvrtlo nó neni času ale dej mi mail a pošlu ti account klidně jsem hodna žéé
nahodou předevčirem jsem tam byla asi hodinu! ty tam furt nejsi a na jine to haziš určite! xD a nááhodou ja vim, že ti mužu poslat pmku ty blondýno, ale maily jsou lepšejšíí řikam
Nebt-het- gun so
No a stále si mi nič neposlala!Nebt-het napsal:JeKo napsal:Jak pořááád? Šak som ta už vyše týždňa nevidel : D A tiež budem musieť začať bojovať s bakalárkou : ( Na čo ti je mail, keď mi môžeš poslať PM? : D Ach, blondína : D Ale ok: jekoster@gmail.comNebt-het napsal:JeKo napsal:
Nebík, ty nevykecávaj na fóre a začni hrať : D Alebo mi daj aspoň acc : D Potrebujem tvoj luk : D Už som high archer! : DˇŠak ja hraju pořáád, ale teďkom už budu muset začít makat na bakalářce a kamoš slavil narozky, tak se to trochu zvrtlo nó neni času ale dej mi mail a pošlu ti account klidně jsem hodna žéénahodou předevčirem jsem tam byla asi hodinu! ty tam furt nejsi a na jine to haziš určite! xD a nááhodou ja vim, že ti mužu poslat pmku ty blondýno, ale maily jsou lepšejšíí řikam
JeKo- gun so
JeKo napsal:No a stále si mi nič neposlala!Nebt-het napsal:JeKo napsal:Jak pořááád? Šak som ta už vyše týždňa nevidel : D A tiež budem musieť začať bojovať s bakalárkou : ( Na čo ti je mail, keď mi môžeš poslať PM? : D Ach, blondína : D Ale ok: jekoster@gmail.comNebt-het napsal:JeKo napsal:
Nebík, ty nevykecávaj na fóre a začni hrať : D Alebo mi daj aspoň acc : D Potrebujem tvoj luk : D Už som high archer! : DˇŠak ja hraju pořáád, ale teďkom už budu muset začít makat na bakalářce a kamoš slavil narozky, tak se to trochu zvrtlo nó neni času ale dej mi mail a pošlu ti account klidně jsem hodna žéénahodou předevčirem jsem tam byla asi hodinu! ty tam furt nejsi a na jine to haziš určite! xD a nááhodou ja vim, že ti mužu poslat pmku ty blondýno, ale maily jsou lepšejšíí řikam
co kecááš xD
Nebt-het- gun so
Neb, kasli na ne a pod do guildy ke me Dostanes nejake vysostne postaveni
mistrok- jun i
mistrok napsal:Neb, kasli na ne a pod do guildy ke me Dostanes nejake vysostne postaveni
ha a ja mam pro tebe překvapeniii už jsem se nechala nabrat, tak teď ještě očekavam ten titul samozřejmě
Nebt-het- gun so
Nebt-het napsal:ha a ja mam pro tebe překvapeniii už jsem se nechala nabrat, tak teď ještě očekavam ten titul samozřejmě
Jeeee, ted uz mi ke stesti nic nezchazi
mistrok- jun i
Ha, ake forum som nasiel Ak tu niekto este niekedy pride, napiste!
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
Ertai napsal:Ha, ake forum som nasiel Ak tu niekto este niekedy pride, napiste!
mistrok- jun i
No prosim, ani cely rok som necakal na odpovedmistrok napsal:Ertai napsal:Ha, ake forum som nasiel Ak tu niekto este niekedy pride, napiste!
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
Povolení tohoto fóra: