Investy
SHOKEI :: Stare forum :: Aliance
Strana 1 z 1
Investy
Jinak ve schwarc mame ted 100/70.
Alder ma 52/26. Ale ten def si nejsem jisty:) Ale nejak kolem 26 to bude.
Alder ma 52/26. Ale ten def si nejsem jisty:) Ale nejak kolem 26 to bude.
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Re: Investy
Vcera jsme prisli o pevnost, diky tomu, ze nas bylo 14, kazdy chce jed na sraz, ale na gw kaslete. Vcera se jeste nic nedelo, ta pevnost nemela ani def invest. Ale ve ctvrtek se brani hrad, ktery ma 60+ invest a o ten bych fakt nerad prisel. Pokud nejsme to schopny ubranit, tak by jsme si meli rovnou vsechny hrady protocit dualama a zabalit to. Naprosta neschopnost, kdyz pak nekdo po chvilce utoku rika, ze uz nema poty a pod...I ty blby npc poty si snad muze kazdy nakoupit do zasoby.
Nutne potrebuju material na bomby od shokei, za oca. At s tim zacneme neco uz delat. Kazdy si jen expi pro sebe, cas taky neco udelat pro guildu. Tak tu hodku by jste se meli dneska aspon hecnout, at mame zitra alespon bomby na obranu. Tohle je fakt bida pak a je jasny, ze bez crea to neubranime !!
Nutne potrebuju material na bomby od shokei, za oca. At s tim zacneme neco uz delat. Kazdy si jen expi pro sebe, cas taky neco udelat pro guildu. Tak tu hodku by jste se meli dneska aspon hecnout, at mame zitra alespon bomby na obranu. Tohle je fakt bida pak a je jasny, ze bez crea to neubranime !!
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
SHOKEI :: Stare forum :: Aliance
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: