Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 14 z 29
Strana 14 z 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Re: Spam
Tak a mam 20 let presne v prd...
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
2S@jmi: A vem si, že za dvacet let Ti bude 40 : D
Emp_Error- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 23
Sajmik napsal:Tak a mam 20 let presne v prd...
haha grat mě to za chvili taky čeka takže tě ne-li snad i chapu
Nebt-het- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 43
Emp_Error napsal:2S@jmi: A vem si, že za dvacet let Ti bude 40 : D
To se radsi zabiju
Vsem diky. A cekam TUNY A TUNY darku!!!
Sajmik- sho i
Moriko napsal:Sajmiku tohle se nauc na maturitu je to mirne rozvinuta latka ze stredni ted si vzpominam kdyz jsem v nejakem testu mel urcit zda-li je systém stabilní nebo nestabilni, misto Nyquistova kriteria jsem pouzil metodu bajvoko a zdlouhave urcovani jsem nahradil od boku vypalenym "je stabilni"
Haha to pouzivam porad Ale hodi se to urcite. Ty 3 druhy kriterii mi hlavne nejdou no. Ty regulatory sou strasna vec xD
Sajmik- sho i
z praktickeho zivota je to co se uci na skolach snuska blabolu, ano je dobre mit v tom trochu prehled ale vyrazne to do hloubky neupotrebi temer nikdo. Co je naopak dulezite a zajimave byly ruzny typy snimacu a cidel jenze to se ucilo az kdyz jsem skoncil, nas ucitel se vyzival v citovani skriptSajmik napsal:Moriko napsal:Sajmiku tohle se nauc na maturitu je to mirne rozvinuta latka ze stredni ted si vzpominam kdyz jsem v nejakem testu mel urcit zda-li je systém stabilní nebo nestabilni, misto Nyquistova kriteria jsem pouzil metodu bajvoko a zdlouhave urcovani jsem nahradil od boku vypalenym "je stabilni"
Haha to pouzivam porad Ale hodi se to urcite. Ty 3 druhy kriterii mi hlavne nejdou no. Ty regulatory sou strasna vec xD
Moriko napsal:z praktickeho zivota je to co se uci na skolach snuska blabolu, ano je dobre mit v tom trochu prehled ale vyrazne to do hloubky neupotrebi temer nikdo. Co je naopak dulezite a zajimave byly ruzny typy snimacu a cidel jenze to se ucilo az kdyz jsem skoncil, nas ucitel se vyzival v citovani skriptSajmik napsal:Moriko napsal:Sajmiku tohle se nauc na maturitu je to mirne rozvinuta latka ze stredni ted si vzpominam kdyz jsem v nejakem testu mel urcit zda-li je systém stabilní nebo nestabilni, misto Nyquistova kriteria jsem pouzil metodu bajvoko a zdlouhave urcovani jsem nahradil od boku vypalenym "je stabilni"
Snimace a cidla sme brali od treatku do pulky ctvrtaku. Ale v maturite je to zcvrkly na 3 otazky z 15. Zbytek jsou regulatory a klopny obvody.
Sajmik- sho i
Sajmik napsal:Moriko napsal:z praktickeho zivota je to co se uci na skolach snuska blabolu, ano je dobre mit v tom trochu prehled ale vyrazne to do hloubky neupotrebi temer nikdo. Co je naopak dulezite a zajimave byly ruzny typy snimacu a cidel jenze to se ucilo az kdyz jsem skoncil, nas ucitel se vyzival v citovani skriptSajmik napsal:Moriko napsal:Sajmiku tohle se nauc na maturitu je to mirne rozvinuta latka ze stredni ted si vzpominam kdyz jsem v nejakem testu mel urcit zda-li je systém stabilní nebo nestabilni, misto Nyquistova kriteria jsem pouzil metodu bajvoko a zdlouhave urcovani jsem nahradil od boku vypalenym "je stabilni"
Snimace a cidla sme brali od treatku do pulky ctvrtaku. Ale v maturite je to zcvrkly na 3 otazky z 15. Zbytek jsou regulatory a klopny obvody.
Maturita je o ho*ne:D stejne tam akorat prijdes reknes dobry den..oni dekujeme za 4 muzete jit:D
Deniel- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 47
regulatory a spol se braly v mereni ne... brr je mi blbe jak si na to vzpomenuSajmik napsal:Snimace a cidla sme brali od treatku do pulky ctvrtaku. Ale v maturite je to zcvrkly na 3 otazky z 15. Zbytek jsou regulatory a klopny obvody.
Vše nejSajmik napsal:Tak a mam 20 let presne v prd...
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
HELL YEAHH Super den Narozky a dneska sem udelal opravku z matiky, takze v zari se bude hroutit realita, protoze sajmon jde k maturite
Sajmik- sho i
ajee to to dopadne chudaci ucitele:-DSajmik napsal:HELL YEAHH Super den Narozky a dneska sem udelal opravku z matiky, takze v zari se bude hroutit realita, protoze sajmon jde k maturite
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
ahooooj tak je tu rano a ja sem ve skole a jsme na pc teda vcera jak jsme ekclai tak sem sla spat ve dvanact a rano sem zaspala o hodinu este ze me tata odvez do skoly:-D a to mam dneska jet pro mamku:-D
Kasumi- sho i
tak jak se tu vsichni mate? jo jinak sme opet upravila seznam lidi pribyl blado a avalky pribyl mezi nevi kvuli praci:-D
Kasumi- sho i
ALE HLAVNE LETRIKU HADO A WIXXY TYHLE TRI POTREBUJU ESTE VEDET JAK TO SNIMA VYPADA CO NEJDRIV!!!!!!!
Kasumi- sho i
vite co by me zajimalo kolik topicu potrebuju na to abyhc mela 4 hvezdicky to je hruza pisu pisu a porad nic uz z toho zacinam bejt nervozni
Kasumi- sho i
kasu nespamuj a rekni me kolik teda chatek muzu zamluvit:) zbytek se priobjedna nebudu cekat do konce tydne, chci to mit uz vyrizeny:)
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Kasumi napsal:vite co by me zajimalo kolik topicu potrebuju na to abyhc mela 4 hvezdicky to je hruza pisu pisu a porad nic uz z toho zacinam bejt nervozni
snaz se , jen abys pak nebyla zklamana )
Vsak hado je na dovoleny, ne? Ten ti na icq asi neprijde hned tak
Sajmik- sho i
GRRRRRRRRR OGGI NESTVIoggi napsal:Kasumi napsal:vite co by me zajimalo kolik topicu potrebuju na to abyhc mela 4 hvezdicky to je hruza pisu pisu a porad nic uz z toho zacinam bejt nervozni
snaz se , jen abys pak nebyla zklamana )
Kasumi- sho i
njnSajmik napsal:Vsak hado je na dovoleny, ne? Ten ti na icq asi neprijde hned tak
Kasumi- sho i
arousi nestvi mas seznama barevnej krasne udelanej v letnim sraze tak si snad spocitej ldidi a 4 se vejdou do chatky a mas to ty zeleny este envedi do konce tydne by mely dat vedet nosogun napsal:kasu nespamuj a rekni me kolik teda chatek muzu zamluvit:) zbytek se priobjedna nebudu cekat do konce tydne, chci to mit uz vyrizeny:)
Kasumi- sho i
Strana 14 z 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Strana 14 z 29
Povolení tohoto fóra: