SHOKEI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MVP timer

4 posters

Goto down

MVP timer Empty MVP timer

Příspěvek  sogun Wed Jun 24, 2009 1:36 pm

Shanime casovac na mvp, protoze je mozny, ze ten od ls nam zakazou, kazdopadne jsem slysel, ze kotel nejaky spravuje. Je mozny ho sprovoznit pro cleny ali ? Alespon se pak nebudeme na mvp krizit. Diky za odpoved
sogun
sogun
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 170

Návrat nahoru Goto down

MVP timer Empty Re: MVP timer

Příspěvek  Racek Wed Jun 24, 2009 2:16 pm

Kotel je ted na tyden na dovce. Verze 1.4a uz je trida, ma budik (moznost dat si vlastni zvuky), ukazuje min/middle/max casy, pocita s porestartovym spawnem, uklada se do registru, takze budik a spawny budou funguvat i po vypnuti, daji se nastavit vlastni hodnoty a v neposledni rade je tam spawn na pizzu. O vikend by se mel vratit, sice je to asi mysleno k volnemu sireni, ale asi bych pockal, pak vam to bude moct approvnout sam.

Je to v C++..
Kotel napsal:
Racek napsal:
S tim že by to bylo na netu společné pro všechny to padlo, Kotliku? Smile
Moc práce :-D
Racek
Racek
nitto hei
nitto hei

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  sogun Wed Jun 24, 2009 2:32 pm

no kdyby to vyslo bylo by to dobry, od nas porad toci mvp a aspon clovek vi co je mrtvy a zbytecne nehleda:)
sogun
sogun
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 170

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moriko Wed Jun 24, 2009 2:48 pm

sogun napsal:no kdyby to vyslo bylo by to dobry, od nas porad toci mvp a aspon clovek vi co je mrtvy a zbytecne nehleda:)
tak na to by stacilo trochu php a kazdej by napsal kdy to zabil Smile dopocist respawn uz si muze kazdy sam, stajne pokud muzu zabijim jen minibose a na ty v casovacich neni moc pamatovano
Moriko
Moriko
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 189

http://stlasidylko.deviantart.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Jun 24, 2009 5:09 pm

Nevím jakej je ten časovač LS, ale ten Kotlův je vlastně jenom pěkně udělanej budík pro osobní použití.
Člověk si tam může přidat i ty minibosse, ale není to žádná online aplikace, to co zabil někdo jinej se s pomocí toho člověk nedozví.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kotel Tue Jun 30, 2009 5:15 pm

Volně šířit jen v rámci aliance(i když už to má kde kdo).

http://www.kotelna-web.cz/download/mvpcasovac.exe

Je tam namalovaná nápověda, takže by neměl být problém pochopit, jak to funguje.

Tenhle časovač jsem dělal v době, kdy jsem php neovládal a chtěl jsem udělal něco v c++ (které jsem sice ovládal hůř než php, ale bavilo mě to).
Teď budu mít asi čas, takže bych zkusil udělat nějaký v php, což by mělo být o dost snažší. Bude to určitě zabudované v našem webu, kde jsou loginy spojené s fórem, takže nutná registrace.
Kotel
Kotel
itto hei
itto hei

Poèet pøíspìvkù : 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: