SRAZ!!
5 posters
Strana 1 z 1
SRAZ!!
Cafec lidi vubec nemam paru jestli sem jeste nekdo chodi, ale jestlize jo tak se chci zeptat jestli by jste nebrali sraz? Ze by se neco podniklo na tu pamatku Jediho tak se kdyztak ozvete....
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
Re: SRAZ!!
ja sem klidne pro kasu, ja sraz jedine uvitam a vsechny znovu rad uvidim.
Deniel- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 47
A kde by takovy zraz mal byt? Vsak on mistrok bude pomaly organizovat nejaky Brnensky zase...
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
Myslela jsem zase v lete na vikend na Seci shokeiackej ponevac minulej rok prece nebyl ale jak chcete:)
Kasumi- sho i
ja jsem taky pro. Jen termin budu potrebovat znat aspon mesic dopredu kvuli dovoleny.
PS: Doufam ze vas v Brne vsechny uvidim. Nebo aspon vetsinu. Nebo alespon nekoho XD
PS: Doufam ze vas v Brne vsechny uvidim. Nebo aspon vetsinu. Nebo alespon nekoho XD
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
Kludne Sec, ja som za. Len to taktiez potrebujem vediet aspon mesiac vopred. A v Brne na zraze budem, len sa musi vybrat spravny datum z tych dvoch moznosti *hint*
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
Kluci neboj te vsechno bude vse vam dam vcas vedet staci sledovat facebook nebo icq neboj te zadnej kontakt mi neutece
Kasumi- sho i
ok ok. Naprosto neovlivnen to beru na vedomi.Ertai napsal:Kludne Sec, ja som za. Len to taktiez potrebujem vediet aspon mesiac vopred. A v Brne na zraze budem, len sa musi vybrat spravny datum z tych dvoch moznosti *hint*
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
more tak to musíme prísť ale zkontaktujte všetkých shokei nech sa riadne ožereme ak tam budem aspoň 10+ ludí aby sa nám to s pastikarom oplatilo prísť, porobiť nejaké prasárny!!!
EDIT: Sranda, čo všetko vie napísať napitý Paštikár : ) Každopádne by sme asi došli : )
EDIT: Sranda, čo všetko vie napísať napitý Paštikár : ) Každopádne by sme asi došli : )
JeKo- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 41
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: