Guild Wars
+15
oggi
Ramesses
Moriko
JeKo
Severka
t-W-in
Seva
Hado
Twistik
mistrok
sogun
Kotel
Cibi
Lousin
Alesar
19 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Aliance
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Guild Wars
Nekdo to zacit musel...
Tak kde delame chyby, co do priste zlepsi?
Alesar- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 28
Re: Guild Wars
no prva a zasadna chyba bola ze nikto nenavaril lusi cajik s medom ani cwpAlesar napsal:Nekdo to zacit musel...
Lousin- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
Alesar napsal:Tak kde delame chyby, co do priste zlepsi?
Pri prebiehani Fail... Magnet vs. magnet sme im celkom davali. Myslim ze jediny problem bol ze sme zacali utok 20:25 bez prebiehania asi 20:40...
Cibi- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 33
Gstony se dali zničit dřív. Mlátilo to málo lidí.
Kotel- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 14
kdyz se to tam prorazi na tom malym sutru,tak vsichni co maji range dmg, musi proste nahodit do tech jejich crea poradnou salvu a pak je to hracka...vulcan, glorie, spear bumerang,... a do toho nejlip FJ a Ganga pod to kde stoji a stat tam dokud nepadnou ty jejich ad, a pouzivat pneumy, mist pak jsou naprosto neskodny...proste pred nabehem si to pekne pripravit, magie se da upotovat v klidu, kdyz je tam pneuma a blind
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Fail tehlectech GW byl ze jste utocily na ty 4 LS nebo kolik jich tam pobihalo. Nevim jak vy ale co jsem potkal Lolu tak jsem dostal boosty a pak koukam jak chytaj od nasi ali Asuru nebo nejaky spelly. Chce to tu hru trosku sledovat.
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
To teda nevim kdo, kazdopadne u nas rozkaz znel LS nechte byt...doufam, ze nebrali osobne, kdyz nabehli pod SG.mistrok napsal:Fail tehlectech GW byl ze jste utocily na ty 4 LS nebo kolik jich tam pobihalo. Nevim jak vy ale co jsem potkal Lolu tak jsem dostal boosty a pak koukam jak chytaj od nasi ali Asuru nebo nejaky spelly. Chce to tu hru trosku sledovat.
Mimochodem, co jsem zas ja videl, tak LS sinX tam pobihal a sonicoval nase champy a me osobne LS bombili a asurovali, kdyz jsem se sel podivat na levy GS zda je hlidany a to jsem si jich nevsimal...takze nevim, zda nahodou nekdo od nas z nevedomosti na LS nezautocil, kazdopadne LS to taky prilis nezvladli a nechali se strhnout.
Alesar- itto hei
snazit se vymlatit sutr a ne DML
hned po tom co se vyhazi nebezpecne chary musi VSICHNI na sutr )
hned po tom co se vyhazi nebezpecne chary musi VSICHNI na sutr )
Twistik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 72
hlavne by to asi fakt chtelo nekoho, kdo by hazel furt warpy.. nebo v nejakejch kratkejch intervalech nebo tak neco.. a jasne rozdelit v hospode zony, kde budou jaky warpy.. aby se nestalo, ze jsou dva ruzny warpy vedle sebe - clovek se pak potrebuje stahnout do obrany a misto toho se ocitne v utoku
a snazit se nerozmrazovat zatuhnuty chary... co je zatuhnuty nechat pro asuru, nebo sb a jit po tom co se hejbe..
jo a doufam, ze vsichni swordi hazou provoke a bashujou misto tech trapnejch stito-hazecich skillu.. vcera na me sli 3 nejaky na slepicich a misto ja si delal skoro co jsem chtel.. pritom stacil bash - stun - a sel bych do mesta.. a ten provoke - takovej imba skill a skoro ho nevidis...
a snazit se nerozmrazovat zatuhnuty chary... co je zatuhnuty nechat pro asuru, nebo sb a jit po tom co se hejbe..
jo a doufam, ze vsichni swordi hazou provoke a bashujou misto tech trapnejch stito-hazecich skillu.. vcera na me sli 3 nejaky na slepicich a misto ja si delal skoro co jsem chtel.. pritom stacil bash - stun - a sel bych do mesta.. a ten provoke - takovej imba skill a skoro ho nevidis...
Hado napsal:hlavne by to asi fakt chtelo nekoho, kdo by hazel furt warpy.. nebo v nejakejch kratkejch intervalech nebo tak neco.. a jasne rozdelit v hospode zony, kde budou jaky warpy.. aby se nestalo, ze jsou dva ruzny warpy vedle sebe - clovek se pak potrebuje stahnout do obrany a misto toho se ocitne v utoku
Tak s tema warpama je to spatny ale kdyz nikdo neni schopnej lognout dual a vetsina warpu visi na Stepankovy tak se neni cemu divit. Ja treba beru dualni priestku ale warpa hazu jen kdyz sam vyletim do mesta pac jindy to proste nejde. Drzet na sacri 4 lidi a do toho hazet warpa je sebevrazda. Chce to aby si kazdy sahl na svedomi jestli to neni jeho valstni lenost.
Jinak co se tyce tech range skillu tak ja preferuju bumerang. Pac ho mam na 5 a ma range11 zatimco provoke jen 9. Samozdrejme pokus nekdo stoji v pneume je provoke jasny. A misto bashe smithe. Sice ho mam jen na 3 a to je sance na stuj stejna jako u bashe ale pripada mi ze bash ma vetsi dellay.
mistrok- jun i
no jasne, nemyslel jsem lidi, co jsou furt v permanenci - a stepanek dela co muze o tom zadna - ale mam pocit, ze je spousta charu, co by to nejak zvladali dualovat - me to nepobere comp, jsem maslo - uz jsem to zkousel
s gemama by myslim problem nebyl..
s tema bashama a stitama jsem to myslel ne jako ranged, ale jako na blizko.. nesnazit se o dmg, ale nejdriv prasknout stun.. pak to uz dopizlas jakkoliv :>
s gemama by myslim problem nebyl..
s tema bashama a stitama jsem to myslel ne jako ranged, ale jako na blizko.. nesnazit se o dmg, ale nejdriv prasknout stun.. pak to uz dopizlas jakkoliv :>
podle me to provoke je "zbyteny" pac vetsina lidi nosi uz EDcka,teda aspon wizny,pokad ja vim(ja ho nosim na sobe i na linkerce)...kdyz chces dat s palem stun tak podle me jedine SMITE,to nema skoro zadnej delay a pak glorii,tj taky uber skill,jen ten cast je naprd a delay taky,ale jinak vyborne otravnej skill...
u nas je to s warpama podobny jako u vas,sice teda na to mame udelany warpery na dual,ale je zae vyhoda,ze mame GMko wiznu,ktery bejva casto ve meste a tak warpy vetsinou i jsou a nebo se to nejak stiha i treba kdyz se ceka na ostatni lidi
u nas je to s warpama podobny jako u vas,sice teda na to mame udelany warpery na dual,ale je zae vyhoda,ze mame GMko wiznu,ktery bejva casto ve meste a tak warpy vetsinou i jsou a nebo se to nejak stiha i treba kdyz se ceka na ostatni lidi
4 mistrok: Ja niesom lk alebo pala aby sa mi vyplatilo na doplanie hp restovat v hospode... 3xheal > rest
Je to podstatne rychlejsie a lacnejsie...
Cibi- gun so
no vidis a ja tu priestku mam zasadne jen na boosty,pac se stejne taky restuju,jelikoz nemam ani sp,ani HP,kdyz uz me poslou do mestaCibi napsal:4 mistrok: Ja niesom lk alebo pala aby sa mi vyplatilo na doplanie hp restovat v hospode... 3xheal > rest
jj ale ked ide len o hp a mas sa na 3 healiky tak sa to vyplati viac na sp pochopitelne rest...
Cibi- gun so
to mi nerikej, ze to mas na sobe furt.. ja nosim ed jenom na switch.. a myslim, ze zdaleka nejsem sam.. myslim, ze vetsina wizen nosi 90%casu marce.. a dalsi obrovska vyhoda provoku je, ze te zasekne - spousta lidi nevi co s tim a utika ze sw, nebo vylejza z magnetu a podobne... nahodou provoke je fakt imbaSeva napsal:podle me to provoke je "zbyteny" pac vetsina lidi nosi uz EDcka,teda aspon wizny,
Cibi napsal:4 mistrok: Ja niesom lk alebo pala aby sa mi vyplatilo na doplanie hp restovat v hospode... 3xheal > rest
3x heal je pomalejsi jak kliknout na NPC a dat buterfly wing. Mas plny HP, NPC ti da i bless. Pak kdyz uz mas toho HP tak si hodis agi a muzes jit. To cos napsal s tim rychlejsi je pitomost A tech 5k je banalita. Za cely GW ti to hodi kolem 50k
mistrok- jun i
ja mam na sobe ED furt na switch mam taky ED takze me nakej provoke netrapi asi budu patrit mezi tech 10% nevim v cem je marc lepsi nez ED,kdyz potrebujes heal,tak se svliknes,stejne kdyz je nabeh,tak te priest nemuze healovat,takze ti to je k prdu a jen budes dostavat zbytecne provokeHado napsal:to mi nerikej, ze to mas na sobe furt.. ja nosim ed jenom na switch.. a myslim, ze zdaleka nejsem sam.. myslim, ze vetsina wizen nosi 90%casu marce.. a dalsi obrovska vyhoda provoku je, ze te zasekne - spousta lidi nevi co s tim a utika ze sw, nebo vylejza z magnetu a podobne... nahodou provoke je fakt imba
Já teda nosím ED 90% času a jsem naprosto spokojen. Naopak mě právě překvapuje jak málo lidí ho nosí a kolika lidem dám vpohodě SC takže provoke určitě používat, často ED namá ani profa co háže magnet a zasekává to určitě líp než nějakej ranged skill.
Healovat se v hospodě je podle mě fail, rest je vždycky rychlejší a o opaku mě nikdo nepřesvědčí. I boosty když jde o rychlej návrat je fail, na agi jsou Autoritative Badge a bless stačí až na místě.
Healovat se v hospodě je podle mě fail, rest je vždycky rychlejší a o opaku mě nikdo nepřesvědčí. I boosty když jde o rychlej návrat je fail, na agi jsou Autoritative Badge a bless stačí až na místě.
Anonymní- Anonymní
Tak jsem shledl Takashiho videjko a uz vim kdo...vid WolfeAlesar napsal:...
Na druhou stranu zas je i na videu videt, ze spousta lidi od nas se jim snazila pomahat, viz napr. hned na zacatku tam nas prof hazi SP Lole na tom GS apod.
A taky je tam videt, jak mi nechutne vyndali a nesetrili munici
Alesar- itto hei
aleje rozdil tech vasich nakejch 5-6k HP a mejch 9,1k HP hlavne s priestkou,ktera ma heal za 2k rest je restCibi napsal:Rad si to zmeriam s niekym...
Cibi napsal:Rad si to zmeriam s niekym...
Kdyz me vyndaly videl jsem jak si davas heal, kdyz jsem uz mel plny hp,bless ktery ta NPC dava a hazel jsem si warpa, porad ses healoval tak jsem ti rikal at se resnes pres NPC. Pak chcipnu zas a ty delas to samy. Zase jsem byl 2x rychlejsi. Nevim co chces merit. Jinak to agi si nekdy hodim nekdy ne.
Ty autorizative badge i speed poty taky nosim ale kdyz je chvilka tak si radej hodim agi. Ono ty speed veci uz jsou dost drahy. Ale vse vyuzivam ciste k tomu abych po vyhozeni z hradu stihl pomoct v utoku. Ono tech 3-4 creatoru je znat a clovek to proste neuchlasta.
mistrok- jun i
Pokud jsem byl někdy za pala, tak mám zas zkušenost, že 50% lidí ED na sobě nemá. Teď bych ho dost házel na ty jejich creatury s ghostama, když jich maj 7 nebo kolik, tak se tak dá vyřadit 1/3 lidí. Tuším, že funguje i na gtb a nepřenáší se přes sacri. Ale nejlíp je rovnou mrazit frost jokem.
Kotel- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 14
Frost Joke je zradny pac mrazi i v parte. I Majky uz me parkrat znanukoval
Kdyz uz jsme u toho porovnavani:
Hospoda(zvlaste ta vase) > heal
ED > Marc
Jinak proti tem DML se mi zda lepsi bojovat jen na pul magnetu. Chary na sacri v miste a pneumach pred magnetem. Ti creatori jsou jak NPC, proste to hazi do toho co vidi. Sacri ale treba neustale obnovovat. Princezna je na to tankovani ve predu dokonala. Jeste tak mit GTB.. Jak uz bylo receno: neprobihat, ale dat si ferovku. Staci jeden profa co odispelluje tu prvni linii a hned to jde.
Nebylo by na skodu se domluvit s LS na nejake konkretni strategii pri dobyvani. Treba, ze budou mit na starosti pravy GS a po dobyti obou jejich hlidani at je neobnovi.
Co jsem jeste koukal na videjko, tak Raydak tam paradne gamboval. Ten jejich profa si s obnovovanim nedela moc starosti a oni negambuji uz skoro vubec.
Pri tech soubojich na branach at priesti vubec nelezou dopredu ale zezadu statusuji. Chudaci sacri co dostanou tu salvu bomb pres nekoho zamrzleho vepredu. Pokud se podari DML vytlacit od brany, tak by bylo dobre se na ni hned nalepit a nedat jim prostor aby pod ni obnovili magnet.
Po zniceni prvni brany se hned nehnat dopredu, ale hezky pockat nez dorazi mezitim vymlaceny zbytek. Oni tam stejne budou pres vlajky drive. Mezi 1. a 2. branou je paradni mistecko na braneni, tak je tam potreba plny pocet lidi. Vetsinou nas tam stala tak pulka.
To jen par drobnych postrehu co me napadlo pri koukani na videjko..
Kdyz uz jsme u toho porovnavani:
Hospoda(zvlaste ta vase) > heal
ED > Marc
Jinak proti tem DML se mi zda lepsi bojovat jen na pul magnetu. Chary na sacri v miste a pneumach pred magnetem. Ti creatori jsou jak NPC, proste to hazi do toho co vidi. Sacri ale treba neustale obnovovat. Princezna je na to tankovani ve predu dokonala. Jeste tak mit GTB.. Jak uz bylo receno: neprobihat, ale dat si ferovku. Staci jeden profa co odispelluje tu prvni linii a hned to jde.
Nebylo by na skodu se domluvit s LS na nejake konkretni strategii pri dobyvani. Treba, ze budou mit na starosti pravy GS a po dobyti obou jejich hlidani at je neobnovi.
Co jsem jeste koukal na videjko, tak Raydak tam paradne gamboval. Ten jejich profa si s obnovovanim nedela moc starosti a oni negambuji uz skoro vubec.
Pri tech soubojich na branach at priesti vubec nelezou dopredu ale zezadu statusuji. Chudaci sacri co dostanou tu salvu bomb pres nekoho zamrzleho vepredu. Pokud se podari DML vytlacit od brany, tak by bylo dobre se na ni hned nalepit a nedat jim prostor aby pod ni obnovili magnet.
Po zniceni prvni brany se hned nehnat dopredu, ale hezky pockat nez dorazi mezitim vymlaceny zbytek. Oni tam stejne budou pres vlajky drive. Mezi 1. a 2. branou je paradni mistecko na braneni, tak je tam potreba plny pocet lidi. Vetsinou nas tam stala tak pulka.
To jen par drobnych postrehu co me napadlo pri koukani na videjko..
t-W-in- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 8
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
SHOKEI :: Stare forum :: Aliance
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: