Guild Wars
+15
oggi
Ramesses
Moriko
JeKo
Severka
t-W-in
Seva
Hado
Twistik
mistrok
sogun
Kotel
Cibi
Lousin
Alesar
19 posters
SHOKEI :: Stare forum :: Aliance
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Guild Wars
Jak pise Rayden, zkusit by se to mohlo...horsi je momentalni vztah s LS, zbytecne se vyhrotila situace kvuli nasi neschopnosti v obrane.
Hadam, ze LS si nenechaji ujit moznost utocit na TB ze trech dovodu:
Hadam, ze LS si nenechaji ujit moznost utocit na TB ze trech dovodu:
- pokud nas projedou i s vami, tak jim stoupne sebevedomi
- pokud nas prejedou bez vas (kdyby vas nekdo zamestnaval), coz by nebylo tak tezke vzhledem k poctu nasich DMGmakeru, tak se muzou vytahovat, ze TB jsou jen ocasci shokei (coz uvita tech par provokateru od DML)
- pokud nas neprejedou diky vam, tak se nic nedeje, LS radi bojuj proti "presilam"
Alesar- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 28
Taky bych jim to urcute bez boje nechtel jen tak dat. Utok na nas je myslim docela jistota. Ale sami to urcite nedame. LS je ted cim dal tim vic (urcite vic nez nas) a kdyz spoctu jen tak by oko DMG makery, tak LS maji reativne sabilne 3x champy, 2x AD, 1x WS a 1x SinX (ikdyz to je teda hrozny traged). My pokud se zadari jeden champ a crea.
Ale kdyz uz jsme si to minule tak vybojovali tak by byla blbost jim to dat zadarmo. Stejne bych to videl ze do pul hodiny budem bez pevnosti a druhou pulku muzem utocit na DML.
Ale kdyz uz jsme si to minule tak vybojovali tak by byla blbost jim to dat zadarmo. Stejne bych to videl ze do pul hodiny budem bez pevnosti a druhou pulku muzem utocit na DML.
t-W-in- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 8
skusime k vam dat par dualu tech co budou branit u nas, ja bych si tam hodil sdcko...a muzeme i nejaky dmg makery, kdyby se neco podelalo muzeme je pokazdy nabrat z5, lip se to bude branit a ty dmg makery co maji ranged musi byt za branou, ale cekal bych, ze na nasi budou utocit dml, uvidime no
zadarmo jim to nedame
zadarmo jim to nedame
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Hado otazka je ci potom bashe ten stun dostanes, ja HW nehram asi vies ococm hovoris ale podla mna zase wizni tolko stunou nedostavaju na GW
Anonymní- Anonymní
Nejak se mi do utoku na DML nechce. Jeste kdyz branime 2 hrady. Pokud nas nedojde 30+ tak v tom nevidim moznej uspech a prijde mi to jako vyhozeny poty.
Ale kdyz se rekne jinak tak ja pudu s davem a nebudu snadnej cil
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
zabranime tb a nasi, posetrime rezervy, ale nevim nevim ta tb nejspis padne, uvidime jestli pujdou dml po ls nebo ne:)mistrok napsal:Nejak se mi do utoku na DML nechce. Jeste kdyz branime 2 hrady. Pokud nas nedojde 30+ tak v tom nevidim moznej uspech a prijde mi to jako vyhozeny poty.
sogun- jun i
sogun napsal:
zabranime tb a nasi, posetrime rezervy, ale nevim nevim ta tb nejspis padne, uvidime jestli pujdou dml po ls nebo ne:)
jo nato musim reagovat ale plan se nedodrzel
jinak nevetsi chyba u nas byla utok na DML kterej byl zbytecnej , podle me
pokud chceme branit dve penosti musime fakt branit
tam byl cil zasadni a takticky, vytahnout bojiste od nas pryc..jeste jsme meli poslat champy a tb na dml pevnost, at se sathnou kdyz jim rozbijou doma sutry, to jsem nedotahnul do konceoggi napsal:sogun napsal:
zabranime tb a nasi, posetrime rezervy, ale nevim nevim ta tb nejspis padne, uvidime jestli pujdou dml po ls nebo ne:)
jo nato musim reagovat ale plan se nedodrzel
sogun- jun i
pre tych co neboli, mohli by ste strucne zhrnut GW, a nielen teraz, ale hadam furt. Mna by to potesilo, teraz sa mi konci skuskove, a este stale nemam dokoncene nejake skusky, takze GW flakam.... ale rad by som sa dozvedel co sa dialooggi napsal:sogun napsal:
jo nato musim reagovat ale plan se nedodrzel :)
Dakujem, Potok
Potok- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
[quote="sogun"][quote="oggi"]
presne to ale udelalo DML ze nam pri nasem utoku zautocil champ na sutr nam padl... pak nabeh ls a dml a uz se to zaclo vezt troufam si tvrdit sedet doma a branit prvni warp s natahnutejma guardama tak by se to nestalo
odlakat boj pri soucastne stavu tri stran je skoro nemozne navic kdyz nase ali chce branit 2 ze tri hradu a protivnici jsou LS kteri radi zautoci do nasi nepripravene obrany protoze pak u bran si celkem veri
sogun napsal:
tam byl cil zasadni a takticky, vytahnout bojiste od nas pryc..jeste jsme meli poslat champy a tb na dml pevnost, at se sathnou kdyz jim rozbijou doma sutry, to jsem nedotahnul do konce
presne to ale udelalo DML ze nam pri nasem utoku zautocil champ na sutr nam padl... pak nabeh ls a dml a uz se to zaclo vezt troufam si tvrdit sedet doma a branit prvni warp s natahnutejma guardama tak by se to nestalo
odlakat boj pri soucastne stavu tri stran je skoro nemozne navic kdyz nase ali chce branit 2 ze tri hradu a protivnici jsou LS kteri radi zautoci do nasi nepripravene obrany protoze pak u bran si celkem veri
[quote="oggi"][quote="sogun"]
njn priste uz nebudeme zbytecne riskovat, nejak to vydrzime do konce mesice to zabranit i hrady obycoggi napsal:sogun napsal:
tam byl cil zasadni a takticky, vytahnout bojiste od nas pryc..jeste jsme meli poslat champy a tb na dml pevnost, at se sathnou kdyz jim rozbijou doma sutry, to jsem nedotahnul do konce
sogun- jun i
No vzhledem k tomu, ze nas chodi ted malo pres prazdniny a nemame ani aktivniho crea, zuzi nejde net. Tak nevim jestli ma cenu dneska neco kutit na gw se ? Rad bych slysel vsa nazor. Ja navrhuji je dneska trosku podusit a vykaslat se na to, at si hrajou dml a ls. A pripravit se nejak poradne na pristi tyden napr. chce to mit alespon 3 crea, pak je to realny. Kdo by u nas zahral dva crea? Ja ybch mohl svihnout sd sinx na brany. Ale zas pak nebudu mit soguna. Nebo sd nekomu pujcit, to je jak crea, vyborny na jejich ghost creatory.
Docela bych rad zasel bubaka se shokei dneska misto gw, ale pokud chcete jit a neco skusit dobyvat, muzeme se pridat, ale rikam na rovinu, ze je to nerealny, crea nemame dneska na tuti.
Docela bych rad zasel bubaka se shokei dneska misto gw, ale pokud chcete jit a neco skusit dobyvat, muzeme se pridat, ale rikam na rovinu, ze je to nerealny, crea nemame dneska na tuti.
sogun- jun i
Mne v posledných dňoch nejak padá net... Mávam výpadky aj celý deň... Neviem či niekto okrem mňa chodí na gw za hp, ale tak za crea kľudne skočím. Za otseu už som párkrát bol. A na bubáka skočím tiež ak mi niekto dá vedieť. Za sinxa napr.
JeKo- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 41
ja by som sa na GW vykaslal uplne a radsej si expil posstavicky, mam ich uz zo 4, co by som rad doexpil, aspon kym su capky...aspon na bio lvl...
ale zasa, ak nepridem, kto vas bude bufit??
ale zasa, ak nepridem, kto vas bude bufit??
Ramesses- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 70
vsak ja rikam, ted je to proste vyhazovani prachu tenhle mesic, zadny hrad ani pevnost s i nvestem nemame a pochybuji ze muzeme branit:) ja bych klidne chodil i na gw normalni jen na poslednich 5 min vzit hrady:-D ale to by se asi zbytku nelibilo, chci nahromadit material poradne na dalsi mesic, az to bude zase jako driv:)
a kldine bych chodil ali hunty:) ale jako proto to pisu a ptam se, jaky je nazor na to:)
a kldine bych chodil ali hunty:) ale jako proto to pisu a ptam se, jaky je nazor na to:)
sogun- jun i
pokud ho investuji proc ne:)Moriko napsal:bud pomoc branit TB geff, nebo tenhle mesic GW uplne vypustit
sogun- jun i
ja se prizpusobim, gw me bavi a botky z mouchy se hodi tez xD
jinak za Hp od nas zas chodi johny
a Crea, mno kdyz bude potreba klidne neco zahraju(cokoliv,aspon zpestreni ^^)
jinak za Hp od nas zas chodi johny
a Crea, mno kdyz bude potreba klidne neco zahraju(cokoliv,aspon zpestreni ^^)
Twistik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 72
tak ted jeste, aby nekdo huntil ten matros na bomby :-D za ty oca
jako kdyby nebylo divocaka, stepanka a driv nebika co s tim vylozene hodne pomahali, tak jsme uz davno v vite kde:-D
ted mi daval silent veci, coz je super, ale chce to vic a navic, kdyz chce nekdo hrat crea, tak si musi taky neco nahuntit sam a povarit si to, posledni rok jsem varil z 95% bomby sam
jako kdyby nebylo divocaka, stepanka a driv nebika co s tim vylozene hodne pomahali, tak jsme uz davno v vite kde:-D
ted mi daval silent veci, coz je super, ale chce to vic a navic, kdyz chce nekdo hrat crea, tak si musi taky neco nahuntit sam a povarit si to, posledni rok jsem varil z 95% bomby sam
sogun- jun i
sezen GTB, nahod na Angelicu ghosta a mas to levnejsi jak creasogun napsal:tak ted jeste, aby nekdo huntil ten matros na bomby :-D za ty oca
si vyhuntete, ghosta ti dam, kdyz si sezenes gtb
sogun- jun i
No co se týče vypouštění GW tak se bojím, aby to pak nezvlčilo ještě víc. Spousta lidí už na RO zajímají jenom GW a když se párkrát vynechají budou se blbě shánět zpátky. Ty SE jsou otázka, bez pořádnýho složení se tam moc nechytáme, ale na normální GW by to chtělo udržet si tempo.
Variantu, že by TB kempily a investovaly bych bral aspoň bysme se v tom prostřídali nebo se můžem jen tak mlátit a na konci jet na to, že seberem 2-3 hrady.
Jinak co se týče surovin tak jich máme podstatně víc než kolik je naše spotřeba tak bysme se určitě taky mohli domluvit.
Variantu, že by TB kempily a investovaly bych bral aspoň bysme se v tom prostřídali nebo se můžem jen tak mlátit a na konci jet na to, že seberem 2-3 hrady.
Jinak co se týče surovin tak jich máme podstatně víc než kolik je naše spotřeba tak bysme se určitě taky mohli domluvit.
Anonymní- Anonymní
Dneska na utery to chce poradnou dochazku a dukladnou pripravu. TB budou zabirat DML pevnost po rotaci hradu. A lze ocekavat silny odpor !!
sogun- jun i
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
SHOKEI :: Stare forum :: Aliance
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: