Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 18 z 29
Strana 18 z 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Re: Spam
Sajmik napsal:hh taky budes raci vrascita babka nez mit na krku arouse hanzi?Kasumi napsal:no este aby ne to jsou ty zrpizneny duse gyypsinsky.)Nebt-het napsal:Kasumi napsal:nevim jak nebik ale ja budu raci vrascita babka nez mit na krku opelichanou opici jako ses tysogun napsal:tak nebik si taky nezahraje, vase chyba, nebudete mit krasnou plet a budete vrascite babkyNebt-het napsal:Kasumi napsal: AROUShaha lol kasu přesně jako bych četla svoje slova
A co jaaa?
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
JOOOOOO MAM VIZO A MAM JEN JEDNU TROJKU Z CESTINY MI NAKONEC DALA ZA 2 WOOOOOOOOOOW JA MAM TAKOVOU RADOST A ESTE JSEM DOSTALA PCOHVALU ZA STUDENTSKOU PRACI A DOSTALA STUDENTSKOU PECET(COKOLADA) WOOOOOOOOOOOW PAAAAAANI
Kasumi- sho i
doslova...Moriko napsal:osobni zkusenost?Ramesses napsal:zeny nevedia co chcu a neprestanu, kym to nedostanu...
a niekolkonasobna u viacerych "exemplaroch"
Ramesses- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 70
jak muzes mit 2 z cestiny, at ta ucitelka vrati diplom..vubec by nemela ucit, to je konec tohle faktKasumi napsal:JOOOOOO MAM VIZO A MAM JEN JEDNU TROJKU Z CESTINY MI NAKONEC DALA ZA 2 WOOOOOOOOOOW JA MAM TAKOVOU RADOST A ESTE JSEM DOSTALA PCOHVALU ZA STUDENTSKOU PRACI A DOSTALA STUDENTSKOU PECET(COKOLADA) WOOOOOOOOOOOW PAAAAAANI
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
drzko drza raci se ani neozyvejsogun napsal:jak muzes mit 2 z cestiny, at ta ucitelka vrati diplom..vubec by nemela ucit, to je konec tohle faktKasumi napsal:JOOOOOO MAM VIZO A MAM JEN JEDNU TROJKU Z CESTINY MI NAKONEC DALA ZA 2 WOOOOOOOOOOW JA MAM TAKOVOU RADOST A ESTE JSEM DOSTALA PCOHVALU ZA STUDENTSKOU PRACI A DOSTALA STUDENTSKOU PECET(COKOLADA) WOOOOOOOOOOOW PAAAAAANI
Kasumi- sho i
vidite vidite jakou mate sikovnou clenku:ggg
Kasumi- sho i
omg jestli mi s tou cestinou endate vsichni pokoj tak prishaam ze tohoh budete litovat a aber te to jako vyhruzku klidne a spousta liddi urcite zazila ze ja dokazu bejt i docela hnusna en vzdy jen mila:)Moriko napsal:zbytek je po zavreni oci snesitelnyKasumi napsal:drzko drza radeji se ani neozyvej
Kasumi- sho i
nejsem tady ve skole jsem emzi pratelli teda ejslti to o vas muzu rict dkyz vas tak posloucham:) ale snad jo doufejme tak snad nemusim psat spisovne a bez chyb a cist po sobe akzdou vetu ejslti s tim ma nekdo vazne problem muze mit zkusit enco rict
Kasumi- sho i
asi ti prepostnem to, co som vcera capol na czechro forum, ake maily mi pisal bracho...Kasumi napsal:nejsem tady ve skole jsem emzi pratelli teda ejslti to o vas muzu rict dkyz vas tak posloucham:) ale snad jo doufejme tak snad nemusim psat spisovne a bez chyb a cist po sobe akzdou vetu ejslti s tim ma nekdo vazne problem muze mit zkusit enco rict
potom mozno pochopis, preco do teba Tvoji priatelia (banda shokei) rypu tak, ako rypu
a myslim, ze rypanie v urcitej miere utuzuje priatelske vztahy
Ramesses- gun so
no jasne psoli sme zvedava co op me kdom rika:) pac me to nikdo do oci nerekne:)Ramesses napsal:asi ti prepostnem to, co som vcera capol na czechro forum, ake maily mi pisal bracho...Kasumi napsal:nejsem tady ve skole jsem emzi pratelli teda ejslti to o vas muzu rict dkyz vas tak posloucham:) ale snad jo doufejme tak snad nemusim psat spisovne a bez chyb a cist po sobe akzdou vetu ejslti s tim ma nekdo vazne problem muze mit zkusit enco rict
potom mozno pochopis, preco do teba Tvoji priatelia (banda shokei) rypu tak, ako rypu
a myslim, ze rypanie v urcitej miere utuzuje priatelske vztahy
Kasumi- sho i
ja ti to klidne napisu do oci... to se neda cist!!!Kasumi napsal:no jasne psoli sme zvedava co op me kdom rika:) pac me to nikdo do oci nerekne:)
Kasumi napsal:no jasne psoli sme zvedava co op me kdom rika:) pac me to nikdo do oci nerekne:)
xces to, mas to mat
.
Komunikacia s bratom cez mail...odstranene akurat maily a tak...
Bracho.
-----Original Message-----
cujsa popytajak bysa mipdoarilo nakoneic vyhratboli by 2x2 Adata
pc6400 vitesta presnetake moduly jak mam v mojej masine
2x2 berem ja a citam niekomunetreba v zaruke cca rok a pol esteci bud
tebe alebo pepemuabo nosatemu smile.gif nedajboze rado
cenaza obeje 30e 2x2
FW:
Ja: Napis to zrozumitelne, neda sa to citat tongue.gif
Bracho.
ty nic enznas citat...
uzmam tuibajednu sadu cize akby niekto chcel za 33euro vitesty 2x2 gb
pc6400 takze jena predaj v zarukeeste cca rok a pol
FW:
Ja:
Oppytamsa
Eppeasypat, ci enmassete 1 tayklaycn monitor, ajkmensi zohlan
(pre kasumi...to som skusal pisat jeho stylom)
- opytam sa
- Pepe sa pyta, ci nemas este 1 taky lacny monitor, jak mne si zohnal
aby to bolo citatelne
Bracho.
mzno bsaansiel kneum
- mozno by sa nasiel kuknem
aby to bolo citatelne
Bracho.
http://www.consumer.philips.com/consumer/s...MER/190CW9FB-00
.
edit...
myslim, ze kasumi nepise az tak necitatelne, ale tak je zauzivane, ze zeny pisu krajsie ako muzi (ja som chlap )
Ramesses- gun so
a vis co ti odpovis ja tak si trhni no hou a necti to:)Moriko napsal:ja ti to klidne napisu do oci... to se neda cist!!!Kasumi napsal:no jasne psoli sme zvedava co op me kdom rika:) pac me to nikdo do oci nerekne:)
Kasumi- sho i
myslim, ze kasumi nepise az tak necitatelne, ale tak je zauzivane, ze zeny pisu krajsie ako muzi (ja som chlap )
vis pope ono s tou nasi guildou je tot ezky stezujou si ze o po me neprectou kdyz sem an vt tak si zas stezujou ze moc mluvima kdyz sem tuhle skoncila s rockem tak si zase stezovaly jaktoze enrhaju ze chtej abych se vratila tak jim se proad enco nelibi:) a enbo envedi co chtej:)
vis pope ono s tou nasi guildou je tot ezky stezujou si ze o po me neprectou kdyz sem an vt tak si zas stezujou ze moc mluvima kdyz sem tuhle skoncila s rockem tak si zase stezovaly jaktoze enrhaju ze chtej abych se vratila tak jim se proad enco nelibi:) a enbo envedi co chtej:)
Kasumi- sho i
ja musim, co kdyby jsi me nekde pomlouvala no hou si netrhu, nic takoveho nemamKasumi napsal:a vis co ti odpovis ja tak si trhni no hou a necti to:)
neco mi uniko?Kasumi napsal:vis pope...
sumiko musim se tlemit byyl casy ze i ty sis semnou rad popovidala proad mi posilas ruzny fotky a tak ruzne a ja nikoho nastesti nepomlouvam aj to nemam rada takze to nedelam ja sama sem si toho zazila dostMoriko napsal:ja musim, co kdyby jsi me nekde pomlouvala no hou si netrhu, nic takoveho nemamKasumi napsal:a vis co ti odpovis ja tak si trhni no hou a necti to:)neco mi uniko?Kasumi napsal:vis pope...
Kasumi- sho i
SUMIKO TY SES ZENSKA JO? prooomin ja to enchtela prasknout:-D aspon uz vsichni vi rpoc enchces jet na shokei chatu:-d to vis nic se enda tajit vecneMoriko napsal:a je to venkuKasumi napsal:... rad popovidala...
Kasumi- sho i
ale zajimave je ze nase guilda ta byase mohla nazyvat GUILDA MISTRU PREVLEKU:) nejdriv jsme tu mely Shariel jak se prevlikl za zenskou potom arouse jak se prevlika za opici a prasatko jak semu to hodia ale ze by jsme tu emly jak se zenska prevlika za chlapa to jeste nede.-D to je novinka:)
Kasumi- sho i
zenska na chlapa??Kasumi napsal:ale zajimave je ze nase guilda ta byase mohla nazyvat GUILDA MISTRU PREVLEKU:) nejdriv jsme tu mely Shariel jak se prevlikl za zenskou potom arouse jak se prevlika za opici a prasatko jak semu to hodia ale ze by jsme tu emly jak se zenska prevlika za chlapa to jeste nede.-D to je novinka:)
z dokonalosti na nedokonalost??
WTF?
.
a toho popa som tiez nepochopil
Ramesses- gun so
i to se stava v lepsich rodianch ze je z zensky chlap:-d jeja za toho popa sorry ja to popletla s ramses a nemesis:-D se omlouvam.)Ramesses napsal:zenska na chlapa??Kasumi napsal:ale zajimave je ze nase guilda ta byase mohla nazyvat GUILDA MISTRU PREVLEKU:) nejdriv jsme tu mely Shariel jak se prevlikl za zenskou potom arouse jak se prevlika za opici a prasatko jak semu to hodia ale ze by jsme tu emly jak se zenska prevlika za chlapa to jeste nede.-D to je novinka:)
z dokonalosti na nedokonalost??
WTF?
.
a toho popa som tiez nepochopil
Kasumi- sho i
musel jsem pouzit Repair!!! (dluzis mi steel )Ramesses napsal:
zenska na chlapa??
z nedokonalosti na dokonalost??
WTF?
VÝTLEM nic jinyho se nato neda rictMoriko napsal:musel jsem pouzit Repair!!! (dluzis mi steel )Ramesses napsal:
zenska na chlapa??
z nedokonalosti na dokonalost??
WTF?
Kasumi- sho i
Strana 18 z 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Strana 18 z 29
Povolení tohoto fóra: