Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 19 z 29
Strana 19 z 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Re: Spam
nedluzim nic...ja som z 25% zena, svojich (zeny) si musim ochranitMoriko napsal:musel jsem pouzit Repair!!! (dluzis mi steel )Ramesses napsal:
zenska na chlapa??
z nedokonalosti na dokonalost??
WTF?
a na nasu oceliaren ti mozem dat cislo, ak tak velmi tuzis po oceli /gg
Ramesses- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 70
jo sumikoa mas to ramesses tito ted natrel:-DRamesses napsal:nedluzim nic...ja som z 25% zena, svojich (zeny) si musim ochranitMoriko napsal:musel jsem pouzit Repair!!! (dluzis mi steel )Ramesses napsal:
zenska na chlapa??
z nedokonalosti na dokonalost??
WTF?
a na nasu oceliaren ti mozem dat cislo, ak tak velmi tuzis po oceli /gg
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
hmMoriko napsal:what he still alive...?Kasumi napsal:jo sumikoa mas to ramesses tito ted natrel:-D
Kasumi- sho i
arous arousi teda ty svimu kamaradovi prejes hnedka aby ho rozesakal macetou nejakej borec naky zensky? ty ses teda kamaradsogun napsal:Oggi prvni den v Japonsku
Kasumi- sho i
klidne ale potom ja si tam budu mlit smai blbosti protoze vma enbudu rozumet:-DMoriko napsal:zavedeme veleni na GW v japonstine?
Kasumi- sho i
kasustina ma velice blizko k japonstineKasumi napsal:klidne ale potom ja si tam budu mlit smai blbosti protoze vma enbudu rozumet:-D
to ej pravda v tom pripade enchapu oggiho rpco si stezuje ze mi nerozumi dkyz se uci japonsky to asi mco dbore neumiMoriko napsal:kasustina ma velice blizko k japonstineKasumi napsal:klidne ale potom ja si tam budu mlit smai blbosti protoze vma enbudu rozumet:-D
Kasumi- sho i
v tvem pripade bude stacit naucit se jednoduchou frazi Konnichi wa. Watashi wa Kasu desu.Kasumi napsal:japonsky to asi mco dbore neumi
aha a prelozis mi to?Moriko napsal:v tvem pripade bude stacit naucit se jednoduchou frazi Konnichi wa. Watashi wa Kasu desu.Kasumi napsal:japonsky to asi mco dbore neumi
Kasumi- sho i
hhh ty jo tak az takovou autoritu tady mam to sme envedela.)Moriko napsal:Ahoj. Ja jsem Kasu.... to umlci uplne kazdehoKasumi napsal:aha a prelozis mi to?
Kasumi- sho i
Hej kasu, tvoje odpoved na me neni videt Napis tu urazku znova xD
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
pche...zavru skolu a uz tu nikto nepise...pff
Ramesses- gun so
- kód:
snad pomůže ve stručnosti tohle...
-používám tuto soupravu O2 + PB ,výrobce z Chotěboře.....bývalý" autogen",tahle nejmenší soupava se někdy nazývala L84 ,malá lahev O2 je od "rothemberg" + redukční ventil,lahev na PB je taková ,kterou máte po ruce.....tavidlo klasický borax dobře rozetřený jako kašičku s vodou ,abych neodfoukla....dráty různé ,ale třeba i odstřižek Ms plechu...součásti vážu ocelovým drátem a plochy odůlčíkuji aby vznikla spára pro pájku..příhřev obyčejným hořákem PB napojeným třeba na stejnou lahev...kout z cihel nebo lépe šamotová roura s otvorem z boku lze vyvrtat nebo vysekat...spoří to teplo....snad to stačí...v některých baubau je oddělení svařování je tam výběr pájecích drátů s obalem jako pro elektro...
-Teda Pavlínko, já tedy jenom hledím, co všechno umíte a znáte, to bych u ženy asi nikdy neočekával Mne sa nechce ani veriť , že je to baba. Ak áno , klobúk dolu
-No, já si taky říkám, jak to je?
Říkávalo se, že pěkná + chytrá ženká = chlap!
Pokud ten vzorec neplatí, smekám!!!
a ja som pekny a chytry...co som potom?
inak, co snamenaju tie znacky?? PB, Ms...
inak, co snamenaju tie znacky?? PB, Ms...
Ramesses- gun so
PB = propan butan, Ms = mosazny vas na skole nevyucovali svareni? my jsme pred kazdou hodinou dostavali vsetecne otazky ohledne svarovani plamenem a obloukemRamesses napsal:inak, co snamenaju tie znacky?? PB, Ms...
to mas stesti ze nemas kamose ktery ti u piva hodinu vypravi o vyhodach bezolovnateho pajeni...
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
nie, zvaranie sme nemali, ja som zo strednej potravinarMoriko napsal:PB = propan butan, Ms = mosazny vas na skole nevyucovali svareni? my jsme pred kazdou hodinou dostavali vsetecne otazky ohledne svarovani plamenem a obloukemRamesses napsal:inak, co snamenaju tie znacky?? PB, Ms...
z vysokej hutnik
zvaranie mali strojari...vacsinou, my len z materialnej stranky...
PB je pre mna alkan so vzorcom CH3-CH2-CH3 (P) a CH3-CH2-CH2-CH3 (B)
Ramesses- gun so
nejake vyhody to ma hlavne ze evropskym smernicim RoHs bylo ucineno zadost zase spusta lidi bude muset nakoupit nove pajky na 80W predtim stacili 50W na Amperu Conrad prodaval peknou 80W pajeci stanici za 1600 skoda ze uz byla fuc nez jsem se tam dostalSeverka napsal:to mas stesti ze nemas kamose ktery ti u piva hodinu vypravi o vyhodach bezolovnateho pajeni...
nanestastie zvaranie a elektrotechnika mi nikdy nevonala, lebo som to nevedel natrieskat do hlavy, alebo nebol nikto naokolo, kto by mi to ZROZUMITELNE vysvetlil...
Ramesses- gun so
vsetko najlepsie Nebikovi k narodeninam
edit
alebo Nebičke??
jak sa to V CZ sklonuje??
edit
alebo Nebičke??
jak sa to V CZ sklonuje??
Ramesses- gun so