Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 20 z 29
Strana 20 z 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Re: Spam
na elektronice neni co vysvetlovat na vsechno plati pravidla z Bile knihy(doporucuji precist) byla sepisovana studenty pred a za meho pobytu v jednom ustavuRamesses napsal:nanestastie zvaranie a elektrotechnika mi nikdy nevonala, lebo som to nevedel natrieskat do hlavy, alebo nebol nikto naokolo, kto by mi to ZROZUMITELNE vysvetlil...
1. pad sogunova poslusna otrokynkaRamesses napsal:vsetko najlepsie Nebikovi k narodeninam
edit
alebo Nebičke??
jak sa to V CZ sklonuje??
takze sogunove poslusne otrokynce
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
dikz, ale radsej uz rozbehaj PC, nech mozem robit ksefty s tebousogun napsal:1. pad sogunova poslusna otrokynkaRamesses napsal:vsetko najlepsie Nebikovi k narodeninam
edit
alebo Nebičke??
Ramesses- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 70
jj dneska pro to jdu ;-)Ramesses napsal:dikz, ale radsej uz rozbehaj PC, nech mozem robit ksefty s tebousogun napsal:1. pad sogunova poslusna otrokynkaRamesses napsal:vsetko najlepsie Nebikovi k narodeninam
edit
alebo Nebičke??
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
kk...supersogun napsal:jj dneska pro to jdu ;-)Ramesses napsal:dikz, ale radsej uz rozbehaj PC, nech mozem robit ksefty s tebousogun napsal:1. pad sogunova poslusna otrokynkaRamesses napsal:vsetko najlepsie Nebikovi k narodeninam
edit
alebo Nebičke??
Ramesses- gun so
Moriko napsal:na elektronice neni co vysvetlovat na vsechno plati pravidla z Bile knihy(doporucuji precist) byla sepisovana studenty pred a za meho pobytu v jednom ustavuRamesses napsal:nanestastie zvaranie a elektrotechnika mi nikdy nevonala, lebo som to nevedel natrieskat do hlavy, alebo nebol nikto naokolo, kto by mi to ZROZUMITELNE vysvetlil...
Hh to je masakr. Takovedle hlody opravdu nejaky profesor vykladal?
Miltank- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
je to mozna jeste dnes ziva legenda hlody pana profesora Ď zde tenhle clovek nic neumel ale dokazal delat ze umi... priklady vykladal presne podle knihy kdyz nas ucil php, mysql a java scripty uz je to hezky par let manzelka ho vyhodila tak bydlel ve skole a nyni co jsem se doslech uz pry ani neuciMiltank napsal:Hh to je masakr. Takovedle hlody opravdu nejaky profesor vykladal?
hele tohle je v klidu, ale my meli na matiku psychopatickeho asistenta
psychopaticky asistent
doporucuju vlevo Boriho beh a podobne...
kam to skolstvi speje...
psychopaticky asistent
doporucuju vlevo Boriho beh a podobne...
kam to skolstvi speje...
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
hmm ted koukam 16:40 v 15:00 jsme uz mel byt doma a mam tu prace jak ********
slibte mi ze nikdy nebudete volat na technickou podporu a chtit pisemne vyjadreni jakou tridu presnosti ma analyzator site protoze jste u nej v katalogu nasli jen nejake hodnoty v procentech
slibte mi ze nikdy nebudete volat na technickou podporu a chtit pisemne vyjadreni jakou tridu presnosti ma analyzator site protoze jste u nej v katalogu nasli jen nejake hodnoty v procentech
jake mas cislo na tu technickou podporu?Moriko napsal:hmm ted koukam 16:40 v 15:00 jsme uz mel byt doma a mam tu prace jak ********
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
to plati aj v praxi...Moriko napsal:tenhle clovek nic neumel ale dokazal delat ze umi...
nieje dolezite pracovat, ale presvedcit ostatnych, ze pracujes
ja napr. mam ulohu zostavit 2 kalibracne rady...mam na to 2 tyzdne, moj predchodca to ratal s nemcami zo SMS Meer 3 mesiace, nieco som zosmolil, ale furt sa tvarim, ze na tom pracujem, hoc mi tam do toho staci este tak hodinu zadavat uz vyratane hodnoty...
termin mam este tyzden...no budem sa ja ponahlat?? aby mi dali dalsiu robotu??
nie...ako povedal moj byvaly spoluziak na cechovacii jeho zivotne kredo, ktoreho sa snazim drzat
"Robota nieje penis...postoji aj 2 dni."
Ramesses- gun so
tot nasi obchodnici...Moriko napsal:hmm ted koukam 16:40 v 15:00 jsme uz mel byt doma a mam tu prace jak ********
vyrabame rozmer rury napr 33.7 x 3.2
oni nam poslu mail, ci sme schopni vyrobit 33.7 x 3.2...
no ostan kludny...
bonus bol, ked obchodnik poslal, ci sme schopni vyrobit kruhovu valcovanu tyc...mame na "nastenke" prispendlikovane, mozem zoskenovat, ak xcete
Ramesses- gun so
rame, zaspamuj neco.. cekam na obed a mam dneska silnou alergii na jakoukoliv praci :/
nudim se
nudim se
mne hovor...ja som uz zamestnal kamosa, ucitela nemciny, zeby mi prelozil technicku nemcinu, aj tak uz ma prazdniny, tak nech trenuje...mne sa uz nechce, ja uz mam toho dostHado napsal:rame, zaspamuj neco.. cekam na obed a mam dneska silnou alergii na jakoukoliv praci :/
nudim se
a uz sa dnes tesim na 15.30, ked odbyje zaverecna a o 15.30.01 tu po mne ani smrad nezostane
inak, tento tyzden su fsetky fora dost biedne...
ani netove diskusie nic... pôst...
Ramesses- gun so
nj, vsude mrtvoRamesses napsal:mne hovor...ja som uz zamestnal kamosa, ucitela nemciny, zeby mi prelozil technicku nemcinu, aj tak uz ma prazdniny, tak nech trenuje...mne sa uz nechce, ja uz mam toho dostHado napsal:rame, zaspamuj neco.. cekam na obed a mam dneska silnou alergii na jakoukoliv praci :/
nudim se
a uz sa dnes tesim na 15.30, ked odbyje zaverecna a o 15.30.01 tu po mne ani smrad nezostane
inak, tento tyzden su fsetky fora dost biedne...
ani netove diskusie nic... pôst...
kdyby uz bylo aspon 12 a ja moh na ten obed...
keby aspon dobre varili...Hado napsal:
nj, vsude mrtvo
kdyby uz bylo aspon 12 a ja moh na ten obed...
Ramesses- gun so
ja jsem k obedu slupl 4chlebicky a jedu dal nemam cas se zdrzovat jit nekam do mesta na jidlo
u vas nieje, ze zamestnavatel musi zamestnancom zabezpecit stravu??Moriko napsal:ja jsem k obedu slupl 4chlebicky a jedu dal nemam cas se zdrzovat jit nekam do mesta na jidlo
Ramesses- gun so
jezisi chces me mit na svedomi? ja jsem na odloucenem pracovisti od tovarny a tam jim zajistuji stravu takove blafy... fuuuj, takhle mam svobodu volby a v okoli nekolik hospod kantynu pekarnu...Ramesses napsal:u vas nieje, ze zamestnavatel musi zamestnancom zabezpecit stravu??
navic ja mam stravenky a za ty si muzu dojit v hospode na pivo v tovarne maji limit ktery mohou vybrat ale neproplaci se jim pokud prekroci strhne se jim z platu
tak to mas este lepsie ako dobreMoriko napsal:jezisi chces me mit na svedomi? ja jsem na odloucenem pracovisti od tovarny a tam jim zajistuji stravu takove blafy... fuuuj, takhle mam svobodu volby a v okoli nekolik hospod kantynu pekarnu...Ramesses napsal:u vas nieje, ze zamestnavatel musi zamestnancom zabezpecit stravu??
navic ja mam stravenky a za ty si muzu dojit v hospode na pivo v tovarne maji limit ktery mohou vybrat ale neproplaci se jim pokud prekroci strhne se jim z platu
to by som bral aj ja
hlavne to pivo
Ramesses- gun so
kdyz jsem jeste byl na skole obcas jsem dostaval stravenky na jidlo, nasel jsem tu spravnou dospodu kde jim nevedilo ze za tekut chleba platim stravenkama a byl klidRamesses napsal:tak to mas este lepsie ako dobre
to by som bral aj ja
hlavne to pivo
musim jit zase delat a vubec se mi nechce
musis len umrietMoriko napsal:
kdyz jsem jeste byl na skole obcas jsem dostaval stravenky na jidlo, nasel jsem tu spravnou dospodu kde jim nevedilo ze za tekut chleba platim stravenkama a byl klid
musim jit zase delat a vubec se mi nechce
ako sa vravi...hlad je prezleceny smad
inak u nas sa par rokov dozadu davalo k obedu pivo
Ramesses- gun so
Kdyz sem delal brigadu na valcovne trub ve Vitkovicich tak se normalne pilo pivo celou sichtu sice jen 8stupnove*, ale pivo je pivo:-)
Naposledy upravil Divocacek dne Fri Jul 03, 2009 7:56 am, celkově upraveno 1 krát
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
8 hodin ste pili alebo 8 piv ste vypili??Divocacek napsal:Kdyz sem delal brigadu na valcovne trub ve Vitkovicich tak se normalne pilo pivo celou sichtu sice jen 8, ale pivo je pivo:-)
u nas to zavreli (tiez valcovna rur) ked jedneho chlapika ozrateho presiel vlak (!!) a roztiahol ho na 20 metroch...
kokot, musel sa motať po koľaji (rail)
Ramesses- gun so
Strana 20 z 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Strana 20 z 29
Povolení tohoto fóra: