Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 24 z 29
Strana 24 z 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Re: Spam
zacni soutezit v taktovani neni na to treba zadny super hw a pokud budes mit uspechy da se na tom solidne vydelavat grafiky tipu 4850 se davaji na soutezich skoro kazdemu obcas se postesti a clovek se dostane i k nejakemu tomu i7, nebo testuj hw takhle jsem se dostal k 128gb ssd disku nechteli ho zpet a nechali mi ho 12k bych asi za nej zatim nedalSeverka napsal:tak hold nemam takove prijmy abych si kupoval o litr drazsi vykonove srovnatelnou kartu a cekat az predelaji vyrobni linky a budou stacit s vyrobou se mi fakt nechce
kup si E5200 je to procesor za par korun dej na nem pres 6217Mhz (svetovy rekord) a sponzori se o tebe zacnou predbiha, koukam CR na 27. miste zase to slo dolu asi to bude chtit nejakou letni akci
clanky z z PCtuningu cist nemusim lidi co na nej pisou znam ta grafika neni skutecne spatna v pomeru cena vykon pokud nehrajes nove hry (na high detaily) bude bezproblemu stihat 22"lcd, Asus je kvalita to uznavam mam od nich grafiku a zakladku slapou bez bez problemu, RO si stejne neumi rict o vykon grafiky takze ta bezi neustale v zakladnich taktech xD Jen ty predchozi modely mely podle me lepe vyresene chlazeni uz jsem se i setkal s podobnou kontrukci chladice na 4850 a ta grafika se prehrivala tak ze zlobil obraz a bylo treba na napajeci obvod nasadit pasivSeverka napsal:tak sem si venku pogriloval a nasel tu grafarnu, co bys mi na ni rekl? click
proste jak na to koukam, tak bych radeji sel do toho asusu
mno a co se tyce taktovani - moc teda neholduju nejakym experimentum s vodikem
zadny vodik chladime tekutym dusikem (extremisti heliem), nebo suchym ledem, vodni chlazeni uz ma dneska v PC kde kdo
dalsi dotaz - na procesoru nebudu tolik setrit jako na grafice a koupim si AMD AM3 4 jadro (no to nejlevnejsi za tech 3800 ) ze zacatku pojedu jen na 17" jelikoz na monitor zatim prasule nejsou nebude ten procak kapku silny a na danou grafiku dost nevyuzity?
no a pameti sem si vyhlidl 4GB DDR3 1600MHz CL7 takze bych mel jit do 64bit systemu? o 64bit XP sem slychal o problemech s ovladaci, tak asi bohuzel visty co?
no a pameti sem si vyhlidl 4GB DDR3 1600MHz CL7 takze bych mel jit do 64bit systemu? o 64bit XP sem slychal o problemech s ovladaci, tak asi bohuzel visty co?
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
procak je silnejsi to je pravda ale pokud chces 4jadro nemuzu ti branit (obcas se vyplati koupit X2/X3 a pokusit se odemknou na 4te jadro pokud to vyjde clovek usetri, pokud ne ma smulu ) 64bit system prozatim nemusis tolik RAM jsem zatim nevyuzil krome obrovskeho dwg. Prozatim muzes risknout W7 pokud mas cas na hrani a crackovani systemu, pouzivam je na jednom PC od prosince v japonske verzi a bez problemu, ale 32bitove XP jsou naprosto dostatecne.
haha dnes prisla vyplata z brigady, bude i na mechaniku a lepsi chladic na procak nez ten boxovany shit
Severka- jun i
ty boxovane ptakoviny se o proti dobam pred 4-5ti lety dost zlepsily ale stale to neni ono, kdyby se ti povedlo sehnat tenhle sice se uz neprodava ale z druhe ruky by se dal sehnat, ja ho sice mam ale jen tak ho nepustim mam s nim 35+-°C na Q6600 (lapovane) pri serfovani, normalni praci a serfovani zvlada naprosto pasivne okolo 45-50°C pri hrani uz je lepsi ofukovat ale stacimu malo do 1000ot/min
Moriko napsal:ty boxovane ptakoviny se o proti dobam pred 4-5ti lety dost zlepsily ale stale to neni ono, kdyby se ti povedlo sehnat tenhle sice se uz neprodava ale z druhe ruky by se dal sehnat, ja ho sice mam ale jen tak ho nepustim mam s nim 35+-°C na Q6600 (lapovane) pri serfovani, normalni praci a serfovani zvlada naprosto pasivne okolo 45-50°C pri hrani uz je lepsi ofukovat ale stacimu malo do 1000ot/min
v alfe se zrejme da koupit
no ale uvazuju o necem levnejsim samozrejme
Severka- jun i
cerne provedeni mela byt puvodne limitovana edice nakonec se moc neprodavala kdyz nenastrikana verze byla o dost levnejsi, na cttl foru se obcas vyskytuji inzeraty, zrovna Highlander dava veci levne i kdyz je to bez zaruky tak zrovna on by si nedovolil prodat nejaky smejd kdyz dela testy pro pctuningSeverka napsal:v alfe se zrejme da koupit
no ale uvazuju o necem levnejsim samozrejme
Dneska nikdo? Ani Mori? To jsi odjel na dovolenou, kde není pokrytí?
Naposledy upravil Emp_Error dne Mon Jul 13, 2009 3:08 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : překlepy)
Emp_Error- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 23
Pche, spameri... zase aby som vas zachranoval! Kua tieto pohovory v Bratislave to je hroza, 3 hodiny cesta tam, hodinu pohovor, 3 hodiny cesta naspat, citim sa ako keby ma presiel valec
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
tak to ja jedu zitra do prahy, tentokrate uz ale ne na otocku, ale aspon tam prespim, jelikoz stravit 10 hodin ve vlaku v jednom dni se mi fakt nechce
Severka- jun i
Du napsat kasu, ze to tady umira
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
BAF:) TADAAAAAAA DIAMANT GUILDY uz je tu:) koukam ze sem vam tu hodne chybela:) ale neboj te uz sem zase tady pro ty cleny kteri si semnou budou radi povidat:) gg a jak se vsichni maaate?Sajmik napsal:Du napsat kasu, ze to tady umira
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
ja jdu dneska k zubarovi na trhani a vrtani
mam strach jak prase, tak zkousim metodu vysmechu - budu delat, jakoze je to naramna legrace..
odpoledne dam vedet, jestli to pomohlo, nebo jestli jsem se bal stejne dal
mam strach jak prase, tak zkousim metodu vysmechu - budu delat, jakoze je to naramna legrace..
Metodu vysmechu som pouzil ked mi ujo urolog pchal prsty... no, to je jedno ... ale nutne poznamenat, ze bol velmi prekvapeny ze sa smejemHado napsal:ja jdu dneska k zubarovi na trhani a vrtani
Ertai- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 57
Kasumi napsal:a prasknu Hanziho NENAPSAL MI!
Na mou obranu muzu rict, ze mi neco delaji permanentne s netem... Dneska sem byl od 9 rano bez netu do tedka, stejne jako predeslych asi 5 dni. Doufam, ze to uz nechaji sakra...
Sajmik- sho i
vymluva se neprijima:-DSajmik napsal:Kasumi napsal:a prasknu Hanziho NENAPSAL MI!
Na mou obranu muzu rict, ze mi neco delaji permanentne s netem... Dneska sem byl od 9 rano bez netu do tedka, stejne jako predeslych asi 5 dni. Doufam, ze to uz nechaji sakra...
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
jeste ziju ale snazim se ten tyden dovolene uzit dobral jsem dva dny stare a 3dny noveEmp_Error napsal:Dneska nikdo? Ani Mori? To jsi odjel na dovolenou, kde není pokrytí?
O staré dovolené mi ani nemluv. Mám celkem ještě 30dní, vůbec nevím, kdy si je vyberu.Moriko napsal:jeste ziju ale snazim se ten tyden dovolene uzit dobral jsem dva dny stare a 3dny noveEmp_Error napsal:...
Emp_Error- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 23
Emp_Error napsal:O staré dovolené mi ani nemluv. Mám celkem ještě 30dní, vůbec nevím, kdy si je vyberu.Moriko napsal:jeste ziju ale snazim se ten tyden dovolene uzit dobral jsem dva dny stare a 3dny noveEmp_Error napsal:...
No tak tyden bych si zabral na rekonvalescenci po sraze
Sajmik- sho i
No denik no live....
Deniel- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 47
Strana 24 z 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Strana 24 z 29
Povolení tohoto fóra: