Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 25 z 29
Strana 25 z 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Re: Spam
Přijde blonďatá slečna do autoservisu: "Prosila bych vyměnit tyčinku na měření oleje v motoru, ta stará už na olej nedosáhne."
hhhhhhhhhhhhh:)Moriko napsal:Přijde blonďatá slečna do autoservisu: "Prosila bych vyměnit tyčinku na měření oleje v motoru, ta stará už na olej nedosáhne."
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
Damy a Panove proty co envedi nebo snad neveri spamu na icq:) je dnes 22.7. a to je hooodne velky den:) a vite proc protoze dnes slavim sve devatenacte narozeniny:) takze sup sup cekam blahoprani:-D
Kasumi- sho i
lol tobe je uz 19 ? tak ted uz to bude jen horsi a horsi, zacne se ti zvetsovat zadek a bricho poridis si prvni krem proti vraskam, no teda^^
tak vsechno nejlepsi kasu, at se ti to co pisu vyhne alespon o dalsi rok
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
Kasumi napsal:Damy a Panove proty co envedi nebo snad neveri spamu na icq:) je dnes 22.7. a to je hooodne velky den:) a vite proc protoze dnes slavim sve devatenacte narozeniny:) takze sup sup cekam blahoprani:-D
jinak vsechno nejlepsi no
hhhhh to snad ne zadek mam velkej uz dost vic to nejde a bricho to ne to raci opratku nez velky bricho pak bych vypadala jako ty a to by byla moje smrt:-Dsogun napsal:lol tobe je uz 19 ? tak ted uz to bude jen horsi a horsi, zacne se ti zvetsovat zadek a bricho poridis si prvni krem proti vraskam, no teda^^
Kasumi- sho i
ale jinak vsem co mi praly moc dekuju ze prali budu to chapat jako ze me maji porad radi:-D
Kasumi- sho i
prilis stara ale porad krasna co?.-DDD neeee ekcam vtipkovat se musiKasumi napsal:hhhhh to snad ne zadek mam velkej uz dost vic to nejde a bricho to ne to raci opratku nez velky bricho pak bych vypadala jako ty a to by byla moje smrt:-Dsogun napsal:lol tobe je uz 19 ? tak ted uz to bude jen horsi a horsi, zacne se ti zvetsovat zadek a bricho poridis si prvni krem proti vraskam, no teda^^
Kasumi- sho i
este si zabudol, ze prsia budu ovisat, zachvilu si ich bude prisadavat na WCsogun napsal:lol tobe je uz 19 ? tak ted uz to bude jen horsi a horsi, zacne se ti zvetsovat zadek a bricho poridis si prvni krem proti vraskam, no teda^^
vsetko najlepsie, aj ked kusok oneskorene
hlavne viac sebavedomiaKasumi napsal:prilis stara ale porad krasna co?.-DDD neeee ekcam vtipkovat se musi
Ramesses- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 70
sebevedomi tomi nic nerika:) a hlavne je jen pro zlost:) vetsina lidi co si moc veri jsou nafoukani:) a neni snima recRamesses napsal:este si zabudol, ze prsia budu ovisat, zachvilu si ich bude prisadavat na WCsogun napsal:lol tobe je uz 19 ? tak ted uz to bude jen horsi a horsi, zacne se ti zvetsovat zadek a bricho poridis si prvni krem proti vraskam, no teda^^
vsetko najlepsie, aj ked kusok oneskorenehlavne viac sebavedomiaKasumi napsal:prilis stara ale porad krasna co?.-DDD neeee ekcam vtipkovat se musi
Kasumi- sho i
je to tam, dolar dnes letos poprve padl pod 18Kc aktualni kurz 17.9961 porad mi jeste v bance neodblokovali placeni kreditkou pres net
este jednou vsem dekuju za prani:) njn dolar ten nas trapit nemusi:)
Kasumi- sho i
Panelovy dum a na jednom z balkonu se opaluje naha divka. V tom se z horejsiho balkonu spusti psanicko na provazku. Divka ho rozbali a cte: "Slecno chcete-li se se mnou pomilovat zatahejte jedenkrat, pokud ne, zatahejte 40x z toho poslednich deset rychle!!"
no tak dneska je tu nejaka nuda
no tak dneska je tu nejaka nuda
reklama oskar
EDIT: a kdo prijde na to proc ten odkaz se nezobrazi jak bych chtel si u me ziska respekt
hehe vyreseno
EDIT: a kdo prijde na to proc ten odkaz se nezobrazi jak bych chtel si u me ziska respekt
hehe vyreseno
Naposledy upravil Severka dne Fri Jul 24, 2009 3:13 pm, celkově upraveno 2 krát
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
ted mi doslo ze jsem vcera priselo svuj jediny certifikat na internetove bankovnictvi, povedlo se mi ho smazat bych se na to vy...
to jako ted musis na pobocku? ja si ten svuj peclive strezimMoriko napsal:ted mi doslo ze jsem vcera priselo svuj jediny certifikat na internetove bankovnictvi, povedlo se mi ho smazat bych se na to vy...
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
bohuzel jo, je to kvuli tomu ze dost casto nemuzu dostat na svuj PC kvuli castym navstevam bratra. Tak jsem si ho vygeneroval v obyvaku, na PC ktery je ciste slouzi jen na serfovani po netu, bohuzel me za par dnu opet navstivil bratr nevim co s tim kompem provedl a prestal tam jit net, po nekolika hodinach se mi stale nepovedlo rozchodit. Tak jsem vcera nahodil novy system, to by nebylo nic hrozneho data po formatu jdou lehce obnovit ale vcera to bylo ntfs->format->ext3->format->novy system, navic certifikat je schovan ve virtualni 1GB .txt souboru kvuli bezpecnosti
Jak sa darilo na turnaji? Inac na gw bylo hodne ludi
Tom13- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 6
Nazory jednoho borce z Rebornu(a nejsem to ja ). Dozvite se zde napriklad, ze je Blega noob prof, a podobne luxusni hlasky.
http://uloz.to/2183640/omg.txt
http://uloz.to/2183640/omg.txt
Naposledy upravil Miltank dne Mon Jul 27, 2009 3:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Miltank- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
ze vsech moznych moznosti jak usporadat turnaj byla tahle nejlepe zmanipulovatelna (ze strany hracu) ze strany GM to je jasne jiz pred turnajem byl znam vitez, soutezilo se jen o ty zbyla mista
tedka sem prijel z festu a sem totalne tuhy, opaleny, spaleny a totalko mrtvy xD Ale stalo to za TO!!! Jo a vsimli ste si? uz jen 19 dni!!!
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
19 dni? do ceho?Sajmik napsal:tedka sem prijel z festu a sem totalne tuhy, opaleny, spaleny a totalko mrtvy xD Ale stalo to za TO!!! Jo a vsimli ste si? uz jen 19 dni!!!
Kasumi- sho i
Strana 25 z 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Strana 25 z 29
Povolení tohoto fóra: