Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 26 z 29
Strana 26 z 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Re: Spam
Kasumi napsal:19 dni? do ceho?Sajmik napsal:tedka sem prijel z festu a sem totalne tuhy, opaleny, spaleny a totalko mrtvy xD Ale stalo to za TO!!! Jo a vsimli ste si? uz jen 19 dni!!!
Ona se pta do ceho... No do srazu, ne?
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
Moriko napsal:a taky 29 dnu
A to do ceho?
Sajmik- sho i
do konce prazdnin prestanou caste nevitane navstevy bratra, a konecne si budu moct vzit dovolenouSajmik napsal:Moriko napsal:a taky 29 dnu
A to do ceho?
Severka napsal:skoda penez za fotak...Moriko napsal:a taky 29 dnu
a kdyz uz tak aspon spravny retro vkus
sice proti olympusu moc nemam ale obcas prochybuju o jeho kvalitach, tohle je prave retro, radsi dam prednost funknosti pred designem, 36k za fotak mi neprijde zas tak moc v CR bych tu samou sestavu poridil za 76k. A v porovnani s Yupovo foto vybavou radove pres 100k je to pakatel, btw kdo by z vas dal 6200Kč za foto batoh? Jinak mit tu moznost tak fotim na kinofilm, ale pracnost vyvolavani a cena je proti lepsi zrcadlovce mnohonasobne vyssi, navic moderni technika to foceni znacne zjednodusuje
stejne jeste musim do banky kvuli tomu bankovnictvi stale jsme se tam nedostal
Tak to ja si jdu ve ctvrtek nejpozdeji v patek vyzvednout nove kolo krosove Author Synergy, karbonovy ram, oproti odkazu komplet prestaveny (presmykac, brzdy, razeni, vicekolecko, kliky s prevodnikem, stredove slozeni) na Shimano Deore XT konecna cena 35.000,-Kc. Uz se tesim jak male decko
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
ja jezdim na stare favoritce jen sem na ni koupil nove rafky a pneu + duse misto galusek a prehazovacku z kopce s tema staryma brzdama mam obcas strach
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
aha do srazu no ja osobne teda se toho docela bojim takovejc h lidi bude to masakr:(Sajmik napsal:Kasumi napsal:19 dni? do ceho?Sajmik napsal:tedka sem prijel z festu a sem totalne tuhy, opaleny, spaleny a totalko mrtvy xD Ale stalo to za TO!!! Jo a vsimli ste si? uz jen 19 dni!!!
Ona se pta do ceho... No do srazu, ne?
Kasumi- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 337
huraaaaaa na madonnu nebudu na gw budu na madonne:) mej te se tu krasne papa
Kasumi- sho i
Kam se vubec vytratilo pokracovani soutez o nejhezci avatar? Arous sliboval a sliboval, ze pokud ho zvolite GuM, ze vsechno bude jinak. A ted prd
Sajmik- sho i
tak jsme to nevydrzel a na eBay sahl po obkjektivu "buy it now" cela ta sranda s postovnym do CR a clem me vyjde na skoro na 19k ale uvazoval jsem prodej $ za cca 18,50 dnes sletel a je aktualne na 17,7765 prodej byva u KB cca 30-40h vyse nez aktualni kurz, ale co v CR by me to vyslo na 38k XD
Nudil ses tu Mori?
Sajmik- sho i
ani ne v PA jsem prisel z prace 19:00 doma jsem se dal dohromady koukl na par Star Treku trochu huntil BH, v SO jsem byl na chalupe a na navsteve u kolegy, dneska uklizim a vynasim pytle bordeluSajmik napsal:Nudil ses tu Mori?
Tady jedno male hudebni videjko pro Kifa na zaklade jeho oblibene hry https://www.youtube.com/watch?v=0N1_0SUGlDQ
Divocacek- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 36
Jojo Plant vs Zombies je strasne navykova hra xD Tohle je outro video vlastne.
Sajmik- sho i
aaaaaaaaaaaaaaaaa skola ctvrtak maturita aaaaaaaaaaaaaaa sem mrtva:)
Kasumi- sho i
To je primo kalamita Ale neboj, musis si rikat ze to daly i hloupejsi lidiKasumi napsal:aaaaaaaaaaaaaaaaa skola ctvrtak maturita aaaaaaaaaaaaaaa sem mrtva:)
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
presne jak rikal kamos: nejlehci zkouseni za 4 roky
xD a fakt ze jo a jako ze jsem skole ty 4 roky moc nedal a ucil se jen o svataku tak jsem dopad hoodne dobre )
xD a fakt ze jo a jako ze jsem skole ty 4 roky moc nedal a ucil se jen o svataku tak jsem dopad hoodne dobre )
Twistik- gun so
- Poèet pøíspìvkù : 72
Na maturu jsem se dohromady ucil asi 11-12 hodin a to posledni dva dny o svataku. Napr cestinu jsem se ucil az v den, co jsem maturoval asi od 0 00 do 3 00 rano. A vcelku bez problemu. Takze no fear.
Miltank- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
Miltank napsal:Na maturu jsem se dohromady ucil asi 11-12 hodin a to posledni dva dny o svataku. Napr cestinu jsem se ucil az v den, co jsem maturoval asi od 0 00 do 3 00 rano. A vcelku bez problemu. Takze no fear.
A navic tech expu cos u toho stihl XD
mistrok- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 131
Pwnedsogun napsal:Bladik
Happy Little Brahma- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 7
sogun napsal:Bladik
lol :-D
kebyze sa aspon na mna podoba nepoviem ani slovo... :-D
ale inac dobry film to bol... len uz si nepamatam jak sa volal, ale ked to zistim, hned si ho pozrem znova :-D
Bladik- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 21
Jmenoval se Bladik a jeho papamobil :-DBladik napsal:sogun napsal:Bladik
lol :-D
kebyze sa aspon na mna podoba nepoviem ani slovo... :-D
ale inac dobry film to bol... len uz si nepamatam jak sa volal, ale ked to zistim, hned si ho pozrem znova :-D
sogun- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 170
mistrok napsal:Miltank napsal:Na maturu jsem se dohromady ucil asi 11-12 hodin a to posledni dva dny o svataku. Napr cestinu jsem se ucil az v den, co jsem maturoval asi od 0 00 do 3 00 rano. A vcelku bez problemu. Takze no fear.
A navic tech expu cos u toho stihl XD
Praveze v te dobe jsem neexpil na zadnem serveru a hral jen dotu. Protoze dota je co? ZLO!!!
Miltank- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 27
Strana 26 z 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Strana 26 z 29
Povolení tohoto fóra: