Spam
+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters
Strana 23 z 29
Strana 23 z 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Re: Spam
stava bezi v poho spis jde o to aby jednoho dne neprisel dopis pozadujici revizi predpokladam ze pokud nebudu do CEZu stourat tak by nemusel nikdo nic chtit, jedine co mozna udelam nasadim na koupelnu chranice jinak je to defakto castecna oprava stareho rozvodu zatim to necham dokud to nikdo nechce nemusim to mit revize me ceka jen hromosvodu pred dvema tydny do chalupy prasklo, blesk vypalil do plechu ktery kryje pojistky dirku (vapada to jako by se tam nekdo dotkl svareckou)Emp_Error napsal:Tak zatím jsem nic moc nezjistil. Vše se převážně týká,nových budov před kolaudací. Jak jsi na tom Ty? Tobě tam šťáva běží a chceš víc nebo jak?
Hado napsal:jee tady se to ale pekne spamuje :>
Neni Kasu, neni spamu
Sajmik- sho i
- Poèet pøíspìvkù : 224
tak tohle je zle az prilis verim ze kasu by byla ferova, alespon co se tyce placeni zajezduMoriko napsal:ted me napada kdeze je Kasu?
Severka- jun i
- Poèet pøíspìvkù : 96
to ja taky, ale aspon az se vrati bude mit o spamovy post vice stejne jsem byl na ni posledni dobou az moc hodnySeverka napsal:tak tohle je zle az prilis verim ze kasu by byla ferova, alespon co se tyce placeni zajezdu
Moriko napsal:ted me napada kdeze je Kasu?
Kasu se nejmenuje Katerina prece Toi bych spis ted uz videl na katusku Ta je ted na dovoleny xD Ji to pak musim poslat, az se vrati.
Sajmik- sho i
Něco podobného mi bylo řečeno. Revize vždy před kolaudací nebo na vyžádání. Takže asi nic. Ale hliníkové kabely jsem viděl takové ty jen opletené černou látkou v Dejvicích v činžáku a toho bych se bál, víc jak čert kříže.Moriko napsal:stava bezi v poho spis jde o to aby jednoho dne neprisel dopis pozadujici revizi predpokladam ze pokud nebudu do CEZu stourat tak by nemusel nikdo nic chtit, jedine co mozna udelam nasadim na koupelnu chranice jinak je to defakto castecna oprava stareho rozvodu zatim to necham dokud to nikdo nechce nemusim to mit revize me ceka jen hromosvodu pred dvema tydny do chalupy prasklo, blesk vypalil do plechu ktery kryje pojistky dirku (vapada to jako by se tam nekdo dotkl svareckou)Emp_Error napsal:Tak zatím jsem nic moc nezjistil. Vše se převážně týká,nových budov před kolaudací. Jak jsi na tom Ty? Tobě tam šťáva běží a chceš víc nebo jak?
A jako ten borec na dovolené; to si spíš někdo dělá prdel bo takovou -cenzored- bych okamžitě -cenzored- do ty její -cenzored- -cenzored- -cenzored-.
Severkóó´: 1462 nebo tak nějak. Šel jsem spát ve 1/4na2 teď tu zívám, jak ... ha quiz.
Naposledy upravil Emp_Error dne Thu Jul 09, 2009 11:06 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : správnopis)
Emp_Error- itto hei
- Poèet pøíspìvkù : 23
Quiz:
Jako co zívám... ...zívám jako Yawnig Dead. Jaká má oblíbená gameska to obsahuje? Není to úplně přesné, ale i tak to lze vygooglit...
Jako co zívám... ...zívám jako Yawnig Dead. Jaká má oblíbená gameska to obsahuje? Není to úplně přesné, ale i tak to lze vygooglit...
Naposledy upravil Emp_Error dne Thu Jul 09, 2009 11:21 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Konečně double post)
Emp_Error- itto hei
[quote="Emp_Error"][quote="Moriko"]
no konecne si s tim poradne hnul jeste chvili a mas to komplet a pak si nekdy dodelas ten tvuj combat
Emp_Error napsal:
Severkóó´: 1462 nebo tak nějak. Šel jsem spát ve 1/4na2 teď tu zívám, jak ... ha quiz.
no konecne si s tim poradne hnul jeste chvili a mas to komplet a pak si nekdy dodelas ten tvuj combat
Severka- jun i
Emp_Error napsal:Quiz:
Jentak ze srandy sem to hodil do googlu a vyslo mi neco super https://www.youtube.com/watch?v=9O6RhtHodVY
Sajmik- sho i
Hazel sem to ted na RO forum, ale dam to i sem Vyfoceno v Jihlavske ZOO. Super bonbonky s prichuti!! Bonbooonky
Sajmik- sho i
velkej roflSajmik napsal:Hazel sem to ted na RO forum, ale dam to i sem Vyfoceno v Jihlavske ZOO. Super bonbonky s prichuti!! Bonbooonky
Tohle musi byt adrenalin xD Ale ten kluk, jak si tam suverene na tom skace Skleneny balkonek
Sajmik- sho i
Severka napsal: no konecne si s tim poradne hnul jeste chvili a mas to komplet a pak si nekdy dodelas ten tvuj combat
¡Ochalá!
Emp_Error- itto hei
Siemensaci maji nevychovane zakazniky co mi maji co volat jestli existuje 3TC44170BP0 rekl jsem mu ze existuje mozna existovalo vzhledem k tomu ze to vypada jako DC stykac z prvni republiky
Moriko napsal:Siemensaci maji nevychovane zakazniky co mi maji co volat jestli existuje 3TC44170BP0 rekl jsem mu ze existuje mozna existovalo vzhledem k tomu ze to vypada jako DC stykac z prvni republiky
Tak to vidíš, k nám volají ani tato objednací čísla nemají : D
jen tak pro legraci:
3TC4417-0BP0
CONTACTOR, SIZE 2, 2-POLE
DC-3 AND 5,RATD.OPERAT.CURR.32A
AUXILIARY CONTACTS 22 (2NO+2NC)
AC OPERATION
AC 230/220V 50HZ,276/264V 60HZ
Cena: 146€ bez DPH
Emp_Error- itto hei
jo neco takoveho jsem nasel v nemeckem PDF stejne me zajimalo co to ma kdyz nase stykace zacinaji LC1, to samo po obede dobry den kolik stoji BS90006? tohle neni nase reference kde jste to nasel? je to vyp. civka mam ji pred sebou v katalogu... a jake firmy je ten katalog? schrak... po tomhle sedim a tlucu hlavou o stul
dneska stejne cel den vymyslim kam v mem PC umistit expanzni nadobu abych zbytecne nebrzdil vodu pouzitim L fitinky
dneska stejne cel den vymyslim kam v mem PC umistit expanzni nadobu abych zbytecne nebrzdil vodu pouzitim L fitinky
toho kluka bych asi umlatil klavesnici.. ja si malem udelal skrtatko na trenkach, jak jsem ho tam videl skakat...Sajmik napsal:Tohle musi byt adrenalin xD Ale ten kluk, jak si tam suverene na tom skace Skleneny balkonek
Jo a kdyby něco na Siemens, tak mi normálně napiš, dám Ti ofiko kontakty, ať můžeš tyhle zákoše směrovat k nám. Pokud jim tedy nenabídneš nějakou náhradu Toto jsem zjistil do pár sekund...Moriko napsal:jo neco takoveho jsem nasel v nemeckem PDF stejne me zajimalo co to ma kdyz nase stykace zacinaji LC1, to samo po obede dobry den kolik stoji BS90006? tohle neni nase reference kde jste to nasel? je to vyp. civka mam ji pred sebou v katalogu... a jake firmy je ten katalog? schrak... po tomhle sedim a tlucu hlavou o stul
btw.:
Hezká kysinka, co to je za značku a typ? Já sháním case už tak rok a něco. Momentálně mám case, který bez zdroje váží asi 12kg. Značka Intel (byl v tom dvouprocesorový server s 2x 486@66MHz )
Emp_Error- itto hei
je to Cooler Master Cosmos 1000 skoro 17kg samotna case s kompletnim vodnikem ji odhaduju na 25kg takovy mazlicekEmp_Error napsal:btw.:
Hezká kysinka, co to je za značku a typ? Já sháním case už tak rok a něco. Momentálně mám case, který bez zdroje váží asi 12kg. Značka Intel (byl v tom dvouprocesorový server s 2x 486@66MHz )
nechtel bych ji ani za polovicni cenu soudruzi z asusu zase nedoresili chlazeni pameti a napajecich obvodu (sice je to ma jen jeden konektor na napajeni ale stejne) navic pouziva stare civky u kterych hrozi piskani v pripade spatneho zakapnuti, na grafiku jedine full cover 690g tezky chladic z medi ktery kryje jadro, pameti a napajeci obvodSeverka napsal:aaa za par dni objednavam komp, doufam ze mi nahle nezmiznou ze skladu ty nove 4770
dopytle vypada to ze uz jsou jen ty od asusu - 4770 to je zle
rekneme si to narovinu... kdyz si jeste studoval taky si byl takto vybiravy? jasne ze bych prvoplanove vybiral tu od saphiru, ale mesic se mi na ni cekat nechce...Moriko napsal:
[nechtel bych ji ani za polovicni cenu soudruzi z asusu zase nedoresili chlazeni pameti a napajecich obvodu (sice je to ma jen jeden konektor na napajeni ale stejne) navic pouziva stare civky u kterych hrozi piskani v pripade spatneho zakapnuti, na grafiku jedine full cover 690g tezky chladic z medi ktery kryje jadro, pameti a napajeci obvod
Severka- jun i
[quote="Severka"]
ani ne po odpaleni 6800 volmodem jsem si koupil 7800GTX a jelo se dalMoriko napsal:
rekneme si to narovinu... kdyz si jeste studoval taky si byl takto vybiravy? jasne ze bych prvoplanove vybiral tu od saphiru, ale mesic se mi na ni cekat nechce...
[quote="Moriko"]
teda videl sem nekde i noveho krale v pomeru cena/vykon vyrobeneho specialne kvuli nedostatku tehle chipu, ale proste se mi moc nelibil, uz si ani nepamatuju co to tedy bylo
tak holt nemam takove prijmy abych si kupoval o litr drazsi vykonove srovnatelnou kartu a cekat az predelaji vyrobni linky a budou stacit s vyrobou se mi fakt nechceSeverka napsal:ani ne po odpaleni 6800 volmodem jsem si koupil 7800GTX a jelo se dalMoriko napsal:
rekneme si to narovinu... kdyz si jeste studoval taky si byl takto vybiravy? jasne ze bych prvoplanove vybiral tu od saphiru, ale mesic se mi na ni cekat nechce...
teda videl sem nekde i noveho krale v pomeru cena/vykon vyrobeneho specialne kvuli nedostatku tehle chipu, ale proste se mi moc nelibil, uz si ani nepamatuju co to tedy bylo
Severka- jun i
Strana 23 z 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Strana 23 z 29
Povolení tohoto fóra: