SHOKEI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spam

+31
Happy Little Brahma
Twistik
Tom13
nemesis
Ertai
Racek
Miltank
Alesar
Lousin
Nebt-het
Emp_Error
JeKo
t-W-in
Hado
zuzi
Ramesses
Bladik
Sajmik
Kasumi
Severka
Potok
Pastikar
letrik
Deniel
Divocacek
Moriko
Gabriel
sogun
oggi
SilentBlade
mistrok
35 posters

Strana 23 z 29 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Next

Goto down

Spam - Stránka 23 Empty Re: Spam

Příspěvek  Moriko Thu Jul 09, 2009 10:30 am

Emp_Error napsal:Tak zatím jsem nic moc nezjistil. Vše se převážně týká,nových budov před kolaudací. Jak jsi na tom Ty? Tobě tam šťáva běží a chceš víc nebo jak?
stava bezi v poho spis jde o to aby jednoho dne neprisel dopis pozadujici revizi predpokladam ze pokud nebudu do CEZu stourat tak by nemusel nikdo nic chtit, jedine co mozna udelam nasadim na koupelnu chranice jinak je to defakto castecna oprava stareho rozvodu zatim to necham dokud to nikdo nechce nemusim to mit Smile revize me ceka jen hromosvodu pred dvema tydny do chalupy prasklo, blesk vypalil do plechu ktery kryje pojistky dirku (vapada to jako by se tam nekdo dotkl svareckou) Smile
Moriko
Moriko
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 189

http://stlasidylko.deviantart.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Thu Jul 09, 2009 10:32 am

Hado napsal:jee tady se to ale pekne spamuje :>

Neni Kasu, neni spamu Razz
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Poèet pøíspìvkù : 224

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Severka Thu Jul 09, 2009 10:32 am

Moriko napsal:hahaha lol!

omg to je chudak, to snad neni pravda Smile
Severka
Severka
jun i
jun i

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moriko Thu Jul 09, 2009 10:36 am

ted me napada kdeze je Kasu? Very Happy
Moriko
Moriko
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Severka Thu Jul 09, 2009 10:41 am

Moriko napsal:ted me napada kdeze je Kasu? Very Happy
tak tohle je zle az prilis Smile verim ze kasu by byla ferova, alespon co se tyce placeni zajezdu Smile
Severka
Severka
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moriko Thu Jul 09, 2009 10:43 am

Severka napsal:tak tohle je zle az prilis Smile verim ze kasu by byla ferova, alespon co se tyce placeni zajezdu Smile
to ja taky, ale aspon az se vrati bude mit o spamovy post vice Smile stejne jsem byl na ni posledni dobou az moc hodny Smile
Moriko
Moriko
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Thu Jul 09, 2009 10:58 am

Moriko napsal:ted me napada kdeze je Kasu? Very Happy

Kasu se nejmenuje Katerina prece Very Happy Toi bych spis ted uz videl na katusku Very Happy Ta je ted na dovoleny xD Ji to pak musim poslat, az se vrati.
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Emp_Error Thu Jul 09, 2009 11:05 am

Moriko napsal:
Emp_Error napsal:Tak zatím jsem nic moc nezjistil. Vše se převážně týká,nových budov před kolaudací. Jak jsi na tom Ty? Tobě tam šťáva běží a chceš víc nebo jak?
stava bezi v poho spis jde o to aby jednoho dne neprisel dopis pozadujici revizi predpokladam ze pokud nebudu do CEZu stourat tak by nemusel nikdo nic chtit, jedine co mozna udelam nasadim na koupelnu chranice jinak je to defakto castecna oprava stareho rozvodu zatim to necham dokud to nikdo nechce nemusim to mit Smile revize me ceka jen hromosvodu pred dvema tydny do chalupy prasklo, blesk vypalil do plechu ktery kryje pojistky dirku (vapada to jako by se tam nekdo dotkl svareckou) Smile
Něco podobného mi bylo řečeno. Revize vždy před kolaudací nebo na vyžádání. Takže asi nic. Ale hliníkové kabely jsem viděl takové ty jen opletené černou látkou v Dejvicích v činžáku a toho bych se bál, víc jak čert kříže.

A jako ten borec na dovolené; to si spíš někdo dělá prdel bo takovou -cenzored- bych okamžitě -cenzored- do ty její -cenzored- -cenzored- -cenzored-.

Severkóó´: 1462 nebo tak nějak. Šel jsem spát ve 1/4na2 teď tu zívám, jak ... ha quiz.

Naposledy upravil Emp_Error dne Thu Jul 09, 2009 11:06 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : správnopis)

Emp_Error
itto hei
itto hei

Poèet pøíspìvkù : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Emp_Error Thu Jul 09, 2009 11:21 am

Quiz:
Jako co zívám... ...zívám jako Yawnig Dead. Jaká má oblíbená gameska to obsahuje? Není to úplně přesné, ale i tak to lze vygooglit...

Naposledy upravil Emp_Error dne Thu Jul 09, 2009 11:21 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Konečně double post)

Emp_Error
itto hei
itto hei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Severka Thu Jul 09, 2009 11:32 am

[quote="Emp_Error"][quote="Moriko"]
Emp_Error napsal:

Severkóó´: 1462 nebo tak nějak. Šel jsem spát ve 1/4na2 teď tu zívám, jak ... ha quiz.

no konecne si s tim poradne hnul Smile jeste chvili a mas to komplet Smile a pak si nekdy dodelas ten tvuj combat Smile
Severka
Severka
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Thu Jul 09, 2009 11:34 am

Emp_Error napsal:Quiz:
Jako co zívám... ...zívám jako Yawnig Dead. Jaká má oblíbená gameska to obsahuje? Není to úplně přesné, ale i tak to lze vygooglit...

Jentak ze srandy sem to hodil do googlu a vyslo mi neco super Very Happy https://www.youtube.com/watch?v=9O6RhtHodVY
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Thu Jul 09, 2009 12:11 pm

Hazel sem to ted na RO forum, ale dam to i sem Very Happy Vyfoceno v Jihlavske ZOO. Super bonbonky s prichuti!! Bonbooonky
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hado Thu Jul 09, 2009 1:18 pm

Sajmik napsal:Hazel sem to ted na RO forum, ale dam to i sem Very Happy Vyfoceno v Jihlavske ZOO. Super bonbonky s prichuti!! Bonbooonky
velkej rofl geek
Hado
Hado
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 72

https://www.facebook.com/Hadodej?ref=profile

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sajmik Thu Jul 09, 2009 3:38 pm

Tohle musi byt adrenalin xD Ale ten kluk, jak si tam suverene na tom skace Very Happy Skleneny balkonek Smile
Sajmik
Sajmik
sho i
sho i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Emp_Error Thu Jul 09, 2009 3:43 pm

Severka napsal: no konecne si s tim poradne hnul Smile jeste chvili a mas to komplet Smile a pak si nekdy dodelas ten tvuj combat Smile

¡Ochalá!

Emp_Error
itto hei
itto hei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moriko Thu Jul 09, 2009 3:46 pm

Siemensaci maji nevychovane zakazniky co mi maji co volat jestli existuje 3TC44170BP0 Smile rekl jsem mu ze existuje mozna existovalo vzhledem k tomu ze to vypada jako DC stykac z prvni republiky Very Happy
Moriko
Moriko
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Emp_Error Thu Jul 09, 2009 4:02 pm

Moriko napsal:Siemensaci maji nevychovane zakazniky co mi maji co volat jestli existuje 3TC44170BP0 Smile rekl jsem mu ze existuje mozna existovalo vzhledem k tomu ze to vypada jako DC stykac z prvni republiky Very Happy

Tak to vidíš, k nám volají ani tato objednací čísla nemají : D

jen tak pro legraci:
3TC4417-0BP0
CONTACTOR, SIZE 2, 2-POLE
DC-3 AND 5,RATD.OPERAT.CURR.32A
AUXILIARY CONTACTS 22 (2NO+2NC)
AC OPERATION
AC 230/220V 50HZ,276/264V 60HZ

Cena: 146€ bez DPH

Emp_Error
itto hei
itto hei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moriko Thu Jul 09, 2009 4:15 pm

jo neco takoveho jsem nasel v nemeckem PDF stejne me zajimalo co to ma kdyz nase stykace zacinaji LC1, to samo po obede dobry den kolik stoji BS90006? tohle neni nase reference kde jste to nasel? je to vyp. civka mam ji pred sebou v katalogu... a jake firmy je ten katalog? schrak... po tomhle sedim a tlucu hlavou o stul

dneska stejne cel den vymyslim kam v mem PC umistit expanzni nadobu abych zbytecne nebrzdil vodu pouzitim L fitinky Smile
Moriko
Moriko
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hado Thu Jul 09, 2009 4:50 pm

Sajmik napsal:Tohle musi byt adrenalin xD Ale ten kluk, jak si tam suverene na tom skace Very Happy Skleneny balkonek Smile
toho kluka bych asi umlatil klavesnici.. ja si malem udelal skrtatko na trenkach, jak jsem ho tam videl skakat...
Hado
Hado
gun so
gun so

Poèet pøíspìvkù : 72

https://www.facebook.com/Hadodej?ref=profile

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Emp_Error Thu Jul 09, 2009 4:58 pm

Moriko napsal:jo neco takoveho jsem nasel v nemeckem PDF stejne me zajimalo co to ma kdyz nase stykace zacinaji LC1, to samo po obede dobry den kolik stoji BS90006? tohle neni nase reference kde jste to nasel? je to vyp. civka mam ji pred sebou v katalogu... a jake firmy je ten katalog? schrak... po tomhle sedim a tlucu hlavou o stul

dneska stejne cel den vymyslim kam v mem PC umistit expanzni nadobu abych zbytecne nebrzdil vodu pouzitim L fitinky Smile
Jo a kdyby něco na Siemens, tak mi normálně napiš, dám Ti ofiko kontakty, ať můžeš tyhle zákoše směrovat k nám. Pokud jim tedy nenabídneš nějakou náhradu Twisted Evil Toto jsem zjistil do pár sekund...

btw.:
Hezká kysinka, co to je za značku a typ? Já sháním case už tak rok a něco. Momentálně mám case, který bez zdroje váží asi 12kg. Značka Intel (byl v tom dvouprocesorový server s 2x 486@66MHz Very Happy)

Emp_Error
itto hei
itto hei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Severka Thu Jul 09, 2009 5:05 pm

aaa za par dni objednavam komp, doufam ze mi nahle nezmiznou ze skladu ty nove 4770 Smile

dopytle vypada to ze uz jsou jen ty od asusu - 4770 to je zle
Severka
Severka
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moriko Thu Jul 09, 2009 5:20 pm

Emp_Error napsal:btw.:
Hezká kysinka, co to je za značku a typ? Já sháním case už tak rok a něco. Momentálně mám case, který bez zdroje váží asi 12kg. Značka Intel (byl v tom dvouprocesorový server s 2x 486@66MHz Very Happy)
je to Cooler Master Cosmos 1000 skoro 17kg samotna case Very Happy s kompletnim vodnikem ji odhaduju na 25kg takovy mazlicek Razz

Severka napsal:aaa za par dni objednavam komp, doufam ze mi nahle nezmiznou ze skladu ty nove 4770 Smile
dopytle vypada to ze uz jsou jen ty od asusu - 4770 to je zle
nechtel bych ji ani za polovicni cenu soudruzi z asusu zase nedoresili chlazeni pameti a napajecich obvodu (sice je to ma jen jeden konektor na napajeni ale stejne) navic pouziva stare civky u kterych hrozi piskani v pripade spatneho zakapnuti, na grafiku jedine full cover 690g tezky chladic z medi ktery kryje jadro, pameti a napajeci obvod Smile
Moriko
Moriko
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Severka Thu Jul 09, 2009 5:50 pm

Moriko napsal:
[nechtel bych ji ani za polovicni cenu soudruzi z asusu zase nedoresili chlazeni pameti a napajecich obvodu (sice je to ma jen jeden konektor na napajeni ale stejne) navic pouziva stare civky u kterych hrozi piskani v pripade spatneho zakapnuti, na grafiku jedine full cover 690g tezky chladic z medi ktery kryje jadro, pameti a napajeci obvod Smile
rekneme si to narovinu... kdyz si jeste studoval taky si byl takto vybiravy? Smile jasne ze bych prvoplanove vybiral tu od saphiru, ale mesic se mi na ni cekat nechce...
Severka
Severka
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moriko Thu Jul 09, 2009 5:57 pm

[quote="Severka"]
Moriko napsal:
rekneme si to narovinu... kdyz si jeste studoval taky si byl takto vybiravy? Smile jasne ze bych prvoplanove vybiral tu od saphiru, ale mesic se mi na ni cekat nechce...
ani ne Very Happy po odpaleni 6800 volmodem jsem si koupil 7800GTX a jelo se dal Very Happy
Moriko
Moriko
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Severka Thu Jul 09, 2009 6:07 pm

[quote="Moriko"]
Severka napsal:
Moriko napsal:
ani ne Very Happy po odpaleni 6800 volmodem jsem si koupil 7800GTX a jelo se dal Very Happy
tak holt nemam takove prijmy abych si kupoval o litr drazsi vykonove srovnatelnou kartu Smile a cekat az predelaji vyrobni linky a budou stacit s vyrobou se mi fakt nechce Smile

teda videl sem nekde i noveho krale v pomeru cena/vykon vyrobeneho specialne kvuli nedostatku tehle chipu, ale proste se mi moc nelibil, uz si ani nepamatuju co to tedy bylo
Severka
Severka
jun i
jun i

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 29 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Next

Povolení tohoto fóra: